Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Kamelya eu zic sa incerci sa o dezveti, incearca cu un plus favorit, o alta jucarie, va ramane mereu cu ticul asta.

Aveam o colega de banca si avea obiceiul de mica sa te tina de barbie, te ciupea usor si statea asa agatata de tine, deci facea asta nu numai cu mama ei, cu oricine...

Am fugit sa iau puradelul mare de la gradi, uff si mi-e mila sa-l trezesc pe cel bolnavior....

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Flo si la gradinita particulara ne cer avizele dupa orice perioada in care a lipsit copilul mai multe zile la rand, ca si la inscriere, cand am dus si analizele obisnuite. Este asistenta zilnic si ii verifica la venire cumva.
cred ca e la fel si la stat.
aaa..aici nu sunt vacante...doar luna august pentru curatenia lor generala

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

MONALAC Dilara tot 47 cm si 2,400kg a avut la nastere si a avut si ea probleme cu respiratul dar sia revenit repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutare,

Urata zi pe la Mures,ploua si e frig si naspa!

Maitrey,sarumana pt raspuns.Sper sa fie bine,suport durerea sau ce o fi ,presupun ca nu e mai dureroasa decat o nastere naturala sau cine stie?
Ideea e sa fie bine ce-i pe dinauntru asta conteaza.De maine dimineata incep pregatirea, deci pana joi la ora 14 nu mananc nimic decat apa aceea cu praf in ea.Doamne ajuta!

In rest suntem bine tot mai vorbitoare pe zi ce trece!
O seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu sunt in zona :-)) Va multumesc mult pt urarile de ziua mea, le-am citit cu drag si savurat pe toate.

Anna dupa o gastroenterita de saptamana trecuta si o noapte cu febra mare a inceput sa faca propozitii .

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mina nu e neaparat dureroasa cat incomoda si neplacuta...

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaco

Eu nu sunt intr-o dispozitie prea buna in utimul timp, si asta din cauza ca am inceput sa imi dau seama cat de putin mai e pana in august cand revin la serviciu. Pana sa se nasca Mara ziceam ca nu voi rezista nici 6 luni acasa, dar na, in necunostinta de cauza...acum, nu-mi vine sa ma mai intorc! plus ca s-au schimbat multe pe acolo la munca, asa ca voi nimeri intr-o cu totul alta lume!!! of of.... si eu cu mintea blocata dupa 2 ani de stat acasa intre cratite si maturi si haine etc. nu stiu cum voi reveni la normal...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

hm....si eu ca si tine...

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

mona sa-ti traiasca nepotelul,sa fie sanatos!E bine la catedra doar ca imi ocupa mult timp pregatirea lectiilor,corectarea lucrarilor.....E multa munca si bataie de cap pt bani putini dar ce sa fac daca-mi place....
flo sanatate la puiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Flo eu i-as da shodou. Eu imi fac cand sunt racita si am probleme cu gatul. Oul in compozitia asta nu e tocmai crud ca se face cu laptele fierbinte si seamana cu procedeul de bain marine.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ca tot venii vorba: cam de la ce varsta le veti da si ou crud? de pe la 3 ani? (ma rog, teoretic vorbind, ca doar nu se produce brusc o transformare la 3 ani, dar cam pe la ce vrasta nu mai sunt pericole?). Eu personal sunt mare fun inghetata de casa facuta cu oua crude, maioneza tot cu oua crude, compozitii de prajituri pe care le degust de pe paletele mixerului, etc. Si toate astea le mananc de cand ma stiu, mai ales inghetata cu pricina pe care mi-o facea bunica. Si n-am avut nici cea mai mica problema din cauza asta...
Nah, mie mi se pare ca se face prea mare caz pe tema asta, mai ales cand copiii oricum pun mana pe toate porcariile afara si apoi baga mana in gura, cred ca ajung in contact cu mult mai multi microbi oricum.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput