Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am un nepotel de 2400kg si 47 cm!a nascut aseara,au apucat o contractiile si a sunat dr,care i a facut cezariana,pt ca bebe a avut cordonul in jurul gatului.a primit 7 la nastere,am inteles ca a avut ceva probleme cu respiratia,din cauza dublei circulare de cordon.
eu inca nu l am vazut,pt ca e la incubator,iar ea la terapie intensiva si nu ne lasa sa intram.
eu am aflat abia dimineata ca a nascut,ca nu ne au anuntat aseara,cica era prea tarziu[ora 22 30].

CRIS,mai ai asa putin!dar cine o sa fie apoi soacra cu 2 nurori?sa dea dumnezeu sa fie bine!

DARA,dupa amiaza ma duc cu cris la pediatru,ca azi are program dupa amiaza.

MADA,ce fac printesele?insanatosire grabnica!

TECKY,cum ti se pare la catedra?

BUJO,TI AI MAI LUAT ORE DE CONDUS?eu da,2 sedinte.

MONI,ai o gradina care m a dat pe spate!ne am apucat si noi de casa,adica am cumparat bca urile!

MICKI,asa face si codrin,a mazgalit usile,scoate bateriile la telecomanda,numai nebunii!

noi nu mai folosim carutul,codrin acum merge f frumos de mana.

va pup pe toate,ma duc la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

chiar,voiam sa va intreb,veniti joi la zoo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Salutare....
si eu prin zona, am pus cateva poze.
Am admirat de asemenea toti pepenasii, care mai de care mai frumos si mai luminos!

mai3, imi place cum arata living-ul...si e tare harnicuta printesa ta! in ce zona stati acum?

monalac sa iti traiasca nepotelul! si sa creasca mare, frumos si sanatos!
bafta cu cris la medic, speram sa vii cu vesti mai linistitoare.

Eu nu sunt intr-o dispozitie prea buna in utimul timp, si asta din cauza ca am inceput sa imi dau seama cat de putin mai e pana in august cand revin la serviciu. Pana sa se nasca Mara ziceam ca nu voi rezista nici 6 luni acasa, dar na, in necunostinta de cauza...acum, nu-mi vine sa ma mai intorc! plus ca s-au schimbat multe pe acolo la munca, asa ca voi nimeri intr-o cu totul alta lume!!! of of.... si eu cu mintea blocata dupa 2 ani de stat acasa intre cratite si maturi si haine etc. nu stiu cum voi reveni la normal...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Am sosit si noi de la doctor si cat doarme el am recuperat si eu...

Felicitari Mona pt. nepotel!
Recuperare rapida mamicii!

Cris pupam burtica sa mai stea bebe la caldurica!

Am schimbat pediatra ca atunci cand sunam nu raspundea sau pasa telefonul la asistenta si imi tot zicea suna peste o juma' de ora, cand sunam imi inchidea sau nu raspundea deloc, faceam si consultatii prin telefon de multe ori ca atunci cand ii ziceam ca vreau sa vin ma imbrobodea asistenta ca nu vine la cab., ca nu sta mult, ca ce problema am duceti-vaaaa!

Asaaa, m-am mutat la pediatra cea mai buna din policlinica MI-ului....are vreo 40 si ceva de ani, pe langa ketof, eurespal, sumetrolim, sinupret si colargol+gentamicina de pus in nas mi-a zis sa-i dau un galbenus de ou proaspat frecat cu miere in lapte fierbinte asta nu e leac babesc???? mi-am zis in mintea mea....

Ce sa fac?, parca nu i-as da, mi-a zis repaus vocal ca are o usoara laringita da de unde...

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Apropo, nu mai e linkul cu adresa de pe picasa pe prima pagina....
Intru si eu la pozici...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Flo ba da e un "foarte" leac babesc.Stiu ca imi facea si maica-mea cand eram mica, dar eu una nu as incerca, mi-e frica rau de galbenus crud la copii, sa nu dai din una in alta. si sanatate
Mada ce fac matzele, cum sunt?Ati ajuns la doctor?

30+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Felicitari MONA pentru nepotel!Am fi venit si noi joi la zoo dar singura cu ea imi e greu ca sotul e la serviciu si probabil ca la el o sa fie si masina, poate reusim sa ne vedem in o zi nelucratoare.
MADA MAX ce faceti ? Cum sunt fetele ?
FLO nu stiu care e problema la voi , dar eu sincer nu i-as da ou crud, nu te supara dar produsele de origine animala crude pot avea mai multe chestii , cred ca stii si tu.Pentru laringita de ce nu incerci aerosoli cu ser fiziologic +flixotide de 2 ori pe zi si odata cu adrenalina.Asa ne-a dat noua doc tratament si i-a trecut in 3 zile dar de fapt ea nu facuse febra si nu a avut nici muci ci doar o raguseala, ca tipase de bucurie la zapada asta iarna.
DANA denisei ii apar acum caninii jos , astia sunt primii la ea ca sus nu are nimic , jos este alba , umflata si cred ca in curand ies, si ea se trezea noaptea ,era maraita....

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mona sa va traiasca nepotelul, sa creasca mare, sanatos si voios

flo super pediatra ati nimerit

anaco acum in dacia dupa ce ne mutam si terminam curatenia va asteptam la o praji

mina de ieri ma tin sa iti scriu si tot uit bafta la rectocolonoscopie! am facut si eu cand eram mai tanara si numai placuta nu e da' macar scapi repede...sanatate muuulta si poate nu se adevereste diagnosticul

dara marmota noastra are un canin in staga sus si unul in dreapta jos probabil o fi o regula da' la altii

si...a mancaaaaat

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

mona sanatate multa nepotului si cumnatei refacere usoara,noi am fi vrut sa mergem la zoo duminica ca in cursul saptamani e sotul plecat cu masina la munca

anaco eu cateodata de abia astept sa incep munca ca simt ca m-am tampit acasa si cand voi fi la munca voi zice ce bine era acasa,si la mine sau schimbat multe si au venit colege noi

Dara Daria are toti 4 canini ,dar i-au iesit mai intai cei de jos apoi cei de sus

eu cand o adorm pe Daria ma tine de gura mai exact prinde buza de jos intre degete pana acum nu ma deranjat problema este ca noaptea se trezeste si daca sunt cu spatele la ea plange sa ma intorc sa ma tina de buza,acum nu stiu ce sa fac sa o dezvat sau sa o las in pace?

Mergi la inceput

Fetele nu o sa-i dau ou crud, nici eu nu as bea "cocktail-ul" asta cu toate ca atunci cand fac compozitia la chec gust din ea asa cu oua crude cum e
Mai bine tantum verde spray.

Mai3 e cea mai buna pediatra

M-am mutat la policlinica asta ca toate medicamentele se deconteaza + toate analizele se fac gratuit, ceea ce nu se intampla la CASMB.
Acu' sper sa n-am vizite prea dese la ea

Apelez mai mult pentru avizele epidemiologice.

La noi la gradinita dupa 3 zile lipsite si dupa vacanta nu te primesc fara. La particular cum e?

_

Mergi la inceput