Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Neata,
Ce este cu voi fetelor, eu am scris ultimul mesaj si eu il scriu si pe primul ?!

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Cine vrea o cafea la revista presei ???

Denisa de dimineata asa de la trezire s-a intins din patut si a aresusit sa apuce telecomanda si m-a strigat si cand am venit a aruncat-o pe jos, acum nu mai functoneaza.Asa ca sa incep ziua bine.
Disutati ieri de iaurt- Denisa papa unul pe zi ,acum ii place fulga ca ii arat vacuta si spune ca papa cu vacuta.
Si tot de dimineata m-au sunat de la munca. Ne muta in alt sediu , stiam asta deja, ca am fost saptamana trecuta si mi-am strans actele in cutii, tot ce aveam am rezolvat, dar o colega a tinut sa ma sune sa ma anunte ca imi rupe ea niste hartii dintr-un biblioraft,care ii spusesem eu de saptamana trecuta ca sunt pt maculatura.
Dar a sunat asa ca sa ma "intrebe " daca sa le rupa , astea sunt figuri asa ca sa imi atraga aatentia ca vai ce face ea pentru mine arunca niste hartii, eu la ultima mutare am ajutat-o sa faca jumatate din cutiile cu acte0 care erau strict ale ei, dar se uita repede, ce iti este omul, ooffffffffff imi es ila de astfel de oameni, mereu s-au uitat la mine cu invidie ca am stat atat acasa cu copilul desi , colegele sunt de 50 de ani cu copiii mari insurati care astepata nepoti.OOOOF iar m-am enervat de dimineata si cand ma gandesc ca o sa le vad zilnic, sunt din alea care rad in fata si cine stie cate vorbesc pe la spate.
Scuzati descarcarea dar nu mai puteam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata !!!

Am reusit sa ctesc doar in diagonala...

Mona, nastere usoara cumnatei si bafta multa la traseu!!! Codi sa ii treaca buza si lui Cris sa ii treaca rana din gurita...

In rest, mai putin la computer fiindca nu prea mai pot sa stau..deja bebe a coborat si ma apasa pe vezica urinara si declanseaza niste contractii de toata frumusetea...Sa speram ca mai sta macar pana miercurea viitoare la caldurica, cand vine dr din concediu...

Multumesc frumos fetele pt comentarii...

pepenasii

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 36+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

am terminat si eu de facut mancarea,astept sa se opreasca masina de spalat sa intind rufele si de calcat rufe sper numai sa ma lase Daria,ar trebui sa ma duc sa fac si cateva cumparaturi dar cred ca ma duc cand doarme ca daca plec fara ea plange dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Noi folosim carutzul la greu. Adica il caram peste tot. Daca oboseste urca singura in carutz, daca nu, nu. Am avut o perioada cand nu l-a mai suportat, si dorea in bratze; dar eu am probleme cu spatele asa ca ii explicam ca pe jos sau in carutz.

In alta ordine de idei : puiul meu a crescut. Am fost cu ea la Geneva in wk. Doar noi doua, cu masina. A fost un inger in masina. Am cantat, am facut vocalize, am numarat. Este prima data cand fac singura cu ea un drum asa de lung (sunt 150 de km pana acolo).

Aseara am fost toti 3 in par cu bicicletele. I-am luat la Maya un scaun care se pune pe bicicleta de adultzi si ii place tare mult.
In parc, ne-am oprit la un moment dat sa se uite la ratze. Era plin de lume, unii coloratzi. Maya se duce la un colorat mic care era cu frate-su de vre-o 12 ani sa se joace cu el. Ela mare ne cere bicicleta. Tati i-o da, eu ma sperii : daca ne-o fura . Ca sa vedetzi in ce lume treiam, ca ne e frica si de umbra noastra, si cum prejudecatzile ne intuneca gandirea cateodata. S-a plimbat cu ea pana am plecat de acolo. Nu va spun ce fericit a fost copilu.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

si noi prin zona. incepe sa aiba mucii mai transparenti asa ca poate in curand se apuca si de mancat...azi a bagat 60 ml lapte si suc din 3 portocale. o doare in gat probabil si nu poate inghiti decat lichide da popcornu' se duce pe gat ca uns ea n-a mai avut perioade atat de categoric de "nu" la orice ii ofer si m-a cam gasit cu garda jos. aseara i-am facut cartofi prajiti ca stiu ca ii plac. nici nu s-a uitat la ei acum dezghet niste pulpe sa ii fac friptura ei preferata. poate asta i-a placea

o zi faina sa aveti

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am pus poze sa vedeti cum e la noi in casa acum

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Am vazut poze. MULTUMIM PENTRU COMENTARII
ANNA ce iubire mare este pe voi , Ioana este o scumpa.
MAI3 de ce te plangi ca am vazut ca si fata ta face curat avea farasul si matura probabil.
CRISTINA26 pupam burtica frumoasa si pe Mihaita, care seamana mult de tot cu tine si tinem pumnii sa fie o nastere usoara.
MCOCA da asa e cu prejudecatile si eu mai am din astea prin parc, ma uit cateodata dupa jucarii sa vad daca au disparut ca ea le lasa si se duce la cele ale altor copii.
KAMELYA bravo tie vad ca ai avut spor la treaba.Eu am facut chiftelute si am bagat la spalat o masina.
MONA ce face cumnata ? a nascut ?Ai fost la pediatru cu Cris ce a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

?

CRISTINA26 sa scoatem ?

Si Dilara dezlipeste abtipildurile si nu ii scapa nimc din ce ii iese in cale si taaaare mult ii place sa ii faca temele Deliei!

Mai nou dupa mazgalitul pe peretti,canapea,fotolii fata de masa..etc,a descoperit ca f usor si economic se poate scrie pe piept coborand asa usor(ca doar aluneca nu?)pe burtica si restul corpului.Bine ca deocamdata nu isi da autografe pe fata!
Ai vosti tot la fel fac?

Aaaa si cand Delia vede ca ii dispar pixurile acum stie unde sunt ascunzatorile Dilarei ...zici ca e librarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna ziua!!Slaba miscare pe aici..
Micky nu are caninii iesiti dar nici nu se vede nimic in gingie.
Apropos de canini au vreo regula de iesit, adica mai intai cei de jos/sus si apoi ceilalti?tare e scancita si foita, de m-a capiat de doua nopti cu nedormitul

30+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput