Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

daca aveati vreun dubiu sa stiti ca se poate manca o zi intreaga numai iaurt

9.00 - 90 ml lapte
12.00 - 400 g iaurt
17.25 - 300 g iaurt

intre mese 3 feliute de mar si 2 biscuiti

se pare ca cele 2 pulpe de ieri tin 2 zile

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Sofia papa iaurt din an in pasti. mai daunazi a papat 2 zile la rand cate o cana dupa masa de pranz si fiind in extaz am umplut frigiderul ca sa am rezerva ca deh, mananca copilul iaurt. dar scurta a fost bucuria...acum nici sa nu-l vada.:(

mai3, multa lume ma intreba si pe mine ce inseamna harbuz si am inceput sa nu-l mai folosesc....ca in bucuresti nu prea stie lumea

la noi:
pepene rosu - harbuz
pepene galben - zamos ( cu caciulita pe a.... de la zemos probabil)

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc mult de raspunsurile legate de medicul pediatru/de familie. Eu nu prea inteleg cum adica medicul de familie are si specializare in pediatrie. Adica are 2 rezidentiate sau cum? SAu a facut un curs in weekend? Asa si Luca a avut primele 2 d-rite de familie separate de a noastra, erau "specializate" in pediatrie in sensul ca erau cunoscute ca avand multi pacienti copii, cred ca mai multi decat adulti, dar nu cred sa fi facut ceva specializare pe hartie.Prima mai ales e f. cunoscuta aici dar mie si aia mi s=a parut incompetenta in unele privinte (cand am intrebat-o de Prevenar mi-a zis ca ea n-are timp de citit prostii pe internet, ca mine, ca n-auzise de el). Acum si Luca e inscris la d-rita noastra, care se tot lauda cat de "specializata" e ea in pediatrie da de aia tot ne recomanda antibiotice prin telefon fara sa-l consulte De aia e situatia mai complicata ca daca il retrag peLuca trebuie sa ne gasim si noi alta d-rita, ca precis se ofenseaza, si mai e si o cunostinta de-a mamei mele pe deasupra.

Clar trebuie sa caut un pediatru numai cum spuneam, aici nu prea au cabinete private si putinii care au sunt tare aglomerati, trebuie sa=ti faci programare cu 3-4 zile inainte, ma gandesc ca daca e o urgenta gen conjunctivita, otita etc. ce mai fac? Il tin 4 zile fara tratament? Acum ma macina gandul asta mai tare pt. ca na, va trebui sa-l inscriu si pe Alex la un medic de familie si trebuie sa ma hotarasc daca ramanem la asta si o tinem de forma sau iar schimbam cu totii medicul de familie.

CARUCIOR - si noi il folosim fff rar deja, trebuie sa-l antrenez pe Luca pt. cand vine si Alex ca doar n-o sa imping 2 carucioare deodata,lui oricum ii place f. mult sa mearga pe jos.

Sanatate multa bolnaviorilor!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 34+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

moni, la stanciu de exemplu tre sa iti faci programare luni pentru sapatamana urmatoare saptamanii cand ai facut programarea, dar in caz de urgenta te primeste, numai sa fie urgenta.
dr de familie a copiilor e 'specializata' in pediatrie asa cum spuneai tu pentru ca are copii multi si se fac vaccinuri la ea, sa nu mai zic ca il concureaza pe dr stanciu si are mari pretentii de pediatra. eu nu cred ca e o solutie sa schimbi med de familie pentru ca toti sunt la fel, mai bine mergi la un pediatru la cabinetul particular si incearca sa iei un nr de telefon sa vina acasa, daca nu sunt banii o problema. eu la dr de familie merg o data la 2 luni cand iau reteta de singulair a lui david si cam atat, iar la pediatru merg mai des, sau la camera de garda cand e urgenta cuma fost saptamana trecuta cand a facut 3 zile 39.5 40.1

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Moni s-ar putea sa existe "specializari" ulterioare in pediatrie, doctorita mea am inteles ca acum se curseaza si acrediteaza pt asa ceva. In plus are si ea 2 fete cucuiete, cea mica cu vreo 8 luni mai mare decat Nancy.

La un www.baby-babyartikel.de/images/product_images/popup_images/388_0.jpg" target="_blank">buggy board pt Luca si care se ataseaza la caruciorul lui Alex nu ati luat in considerare? S-ar putea sa-l amuze, fac cei de la Litaf si nu e parca nici foarte scump...

Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

moni prin 80-90' exista faculatea de medicina generala si institutul de pediatrie dar tot facultate era si asta. daca e un medic de familie mai in varsta probabil asta a facut.

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hm, eu aveam impresia ca medic de familie poate fi orice medic, deci evident si un pediatru, nu-i asa?
De ex medicul meu si al lui Cristi e ecografist. De ce trebuie neaparat ca medicul de familie sa fie de medicina generala? Sau o fi si de medicina generala in plus fata de ecografie in cazul medicului nostru si pediatrie in cazul medicului Aidei?
Oricum, ambii medici sunt la clinici particulare, ii sun oricand am nevoie de ceva, sunt f multumita.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele si pupoi multi. Noi am fost plecati toata saptamana. Am fost la ceilalti bunici si apoi la Iasi la nunta (iesencele nu va suparati ca nu v-am invitat la intalneala, n-am avut timp nici sa respir).
Acum ne pregatim de alta nunta sambata, cununam si botezam iar peste 2 sapt alta nunta. Nu ma intrebati daca au dat banii peste mine, nu stiu pe unde scot camesa. Am 9 nunti si 2 botezuri pana in toamma dar crek astea 2 is ultimele ca altfel muncesc tot anu numa pentru nunti.

Marina Sa dea Domnul sa fii tu paranoica si nebuna. Filip nu zice clar decat mami si tati. In rest poceste tot ce spune dar se straduieste sa zica orice cuvant ii spunem si pentru mine e de ajuns. Nu poate sa puna 2 consoane diferite in acelasi cuvant si pentru asta poceste tare dubios:
parfum - papum
cascaval - cacacam
pufuleti - pupupum
Eu ma bucur mult ca macar incearca sa pronunte.

Mona eu aseara am ajuns in Brasov si azi dimineata m-am dus sa dau sala. Si eu tot 24 am facut acum, sper ca tura asta sa fie cu noroc pt amandoua. Eu insa dau pe 14 mai ca e plin de cursanti

Ce m-am ras cu harbuzu lu Mai3. Sotu e moldovean si el si mai scapa si el cate-un cuvant dubios. Imi povestea intr-o zi ca a avut si el "pachesti" cand era mic. Eu whaaaaaat??? El foarte senin: pachesti, ce nu stii ce-s alea? Sunt bretele dragelor. Si eu i-am zis ca a inventat el cuvantul asta. Si sa vedeti, merg in Iasi in mall sa caut lu Filip bretele. Si vanzatoarea ma intreaba: pachesti nu??

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

abia acum am terminat smotruiala..azi am calcat[doar hainutele lor de iesit afara],am facut ciorba,am dat cu matura prin toata casa si am spalat pe jos pe hol,in baie si la bucatarie,in dreptul chiuvetei.plus o tona de vase,mi s a acrit...
cred ca am descoperit de i s a inflamat lui cris ganglionul....acum ceva tp a avut niste afte pe obraz,pe interior[sau herpes,habar n am].am crezut ca i au trecut,dar azi l am prins ca se uita in oglinda,l am intrebat ce are si n a vrut sa mi spuna initial,dar apoi l am convins sa mi arate...si m am speriat de ce am vazut...are ca o rana,e umflat de tot in interior,exact pe partea cu ganglionul...o sa merg maine la med pediatru sa vad ce are..iar joi ma duc cu el la medlife sa i fac imunograma plus antigen giardia si igm la toxoplasma.
colac peste pupaza,ieri am fost la mama si codrin a alunecat pe gresie si si a facut franjuri buza,s a muscat cred,in cadere,ca are 2 santuri albe si umflate...i a curs la sange ,am plans de mila lui...

maine naste cumnata[e programata la cezariana].iar poimaine am traseul..am exersat parcari,mers cu spatele,sa vedem ce fac....

sa va zic cum zice codi la masinuta-''pasiputa''si pe silabe,iese''pasi-puta''.iar ouale sunt ''olele''.e haios tare.
el nu face deloc la olita,dar din iunie ii voi da pampersul jos,sa vedem ce o iesi.
de mancat mananca tot pasat,bea tot lapte praf,bea tot 2 biberoane noaptea...
revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna seara
Multe discutii interesante pe aici.
Caruciorul inca il folosim cand nu luam tricicleta, ca mai vrea in brate cand se alinta si nu o pot cara ca e prea grea.Dar merge pe jos singura fara probleme.
Greutatea ei este de 13 kg iar de masurat nu am mai incercat.
Apropo de medici noi suntem toti la acelasi medic de familie inclusiv denisa, dar in ce priveste pediatrul am optat pentru o doctorita care vine acasa la orice consultatie de rutina sau vaccinare sau de cate ori avem nevoie, raspunde la telefon la orice ora si stabilim daca vine la consult, daca e de mers la urgenta (nu a fost cazul si sper sa nu fie )sau daca e ceva minor si ne prescrie tratament.Sunt foarte multumita de ea dar sincer nici nu am avut probleme mari / grave .
BUJO dar ai de alergat la distractie nu gluma.
MONA sper sa descopri ce este cu CRIS si pupici pt Codrin sa ii treaca repede.
Pupici tuturor si mai intru eu cand am timp.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput