Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Mariana_1976,Alexa_teo,Icazanciu,A.cicel,Anilansa,Sibylle,Flo 1980,fetelor berbecutzelor,voi cum stati cu stresul???

Eu nu ma recunosc,simt ca explodez!Nici cu Dilara nu mai am rabdare!
Voi cum va manifestati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna dragutzele!

mikycris, rotavirusul este este un virus intestinal si o data ce-l face nu il mai face de-a lungul vietii, insa poate face enterocolite si poate lua alti virusi intestinali.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Eeee Miky greu cu nervii, parca nici eu nu mai am rabdare, strang din dinti si merg mai departe.

Stau si ma gandesc, buni sunt si anii astia ca stai cu copilul acasa, dar stand acasa mereu vezi praful depus, mereu vezi vase de spalat, rufe de spalat/calcat, etc. etc. DAR cand esti la serviciu stai cu gandul numai acasa!!!

Carut folosesc cand merg la piata, dar n-am mai mers din toamna sau la moll, David mai doarme in carut si acum, evident ca vrea sa alerge alaturi de copii dar daca stiu ca ii e somn il duc cu vorba, il plimb si adoarme el.

Mai avem o dambla jupoaie abtibilduri de pe jucarii si le tine in gura. Mai are vreunul pasiunea asta?

Mai3 ce e ala harbuz?

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anaco noua ne placea la gradi da' o chinui asa. mai incercam la anu saptamana asta cat a fost a facut primul pipi la oala ea care nici sa nu o vada

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

eu folosesc carutul in fiecare zi. nu ma pot misca fara el.

ioana nu baga nimic in gura, are la dispozitie jucariile lui david, dar nu se baga peste ele, mai gaseste si monede pe jos si vine si mi le da fara sa i le cer eu.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Mai3 ce e ala harbuz? [:I

ce m-ai distrat
e pepenele verde
noi pepene spunem mai mult la ala galben. restu' e harbuz

-----

Mami de + 17 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mai3 sa-i fie de bine gustarea cu harbuz!

Cu gradinita si Alex e la fel, saptamana trecuta a fost bine acum ii curge putin nasul si tuseste.
L-am dus asa, sa vad cum vine, daca nu e bine il tin iar acasa.

Ii curge si lui David nasul bineinteles

Se zice ca in primul an sunt mai sensibili dar in al doilea an au imunitatea mai buna.

Din septembrie merge o saptamana, una-doua acasa, mai vine o vacanta, iar la gradi, iar acasa, uffff

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Flo si eu m-am distrat cu harbuzul... ce sa facem daca asa e la noi la moldovenshe:)
Iti dau dreptate cu gradinita, of, si uite ca Alex al tau are 4 ani, nu 1 spre doi ca mogaldeata mea. Zau ca Mara pana in februarie cand a mers la gradinita, nu a avut nici un nas curgator, nu stiam ce sunt aceia mucisori...Acum...aproape ca e chestie permanenta...

Mara nu baga in gura chestii necomestibile decat f f f rar, insa si atunci nici gand sa inghita! norocul nostru... ca toti cand o vad fac nise ochi mari cum ca de ce o las sa puna mana pe absolut orice.
Insa abtibildurile de pe jucarii, da, le rupe din prima secunda cum le vede...eh..chestie de migaleala cum ii place ei!

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut si eu bostana!

Cam suparata ce-i drept dar trece si asta.Motivul este o colita ulcerativa la purtator.Am fost azi la medic,joi merg la rectocolonoscopie bla bla.
Stiti ceva de ea?Eu am tot citit de anul trecut de cand au aparut primele simptome dar poate mai stiti si voi una alta.M-am mai linistit intr-un fel pt ca nu e nimic mai grav si sper ca nici nu va fi vreodata.Trebuie tratament,revizuita alimentatia etc,etc.Doctorita mi-a mai spus printre altele ca ar fi fost bine sa merg de acum un an si ca o boala care nu prea se mai vindeca.
In fine,sper sa fie bine...
Mada,sanatate la fete!
Am vazut si pozele noi dar acum nu sunt capabila sa fac nici un comentariu!
O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

moni noi avem medic de familie la Medlife dar o vede un medic pediatru

Daria doarme si am intrat si eu un pic sa vad ce face bostana,si Daria are muci din martie ii tot curge nasul facem tratament ii trece dupa 5 zile iar ii curge asa ca acum ii dau Zyrtec si Nasonex o luna de zile ( posibil sa fie o alergie la polen_ si medicul pediatru a zis ca daca nu ii trece in 10 zile sa o vad si un orl-ist

nici noi nu mai folosim caruciorul in schimb iesim cu tricicleta

Sanatate multa pepenasilor si fratiorilor de pepenasi

Mergi la inceput