Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 4
Marina_1609 spune:
kimmy, ityi recomand cu caldura sa luati carutul :))
ca doar nu il carati in spate. aveti voie sa luati carut cu voi indiverent cat de mare si greu este... cand ajungeti la usa avionului il strangeti si cineva il va duce la cala sa il plaseze "frumusel" deasupra bagajelor. iar cand o sa coborati o sa va astepte la usa avionului (sau o sa asteptati vro 2 minute pana cand o sa deschida cala sa vi-l dea).
daca aveti de gand sa va tot plimbati eu zic sa aveti caruciorul...copilul nu va rezista... si in plus poate sa mai traga pe dreapta daca e cazul.... Altfel o sa va cocosati voi si o sa va iasa pe ochi vacanta...
Mai sus am scris "frumusel" intre ghilimele pt ca depinde ce aeroportul pe care aterizati si cat de frumos se comporta cu bagajele. la aeroportul otopeni par sa se comporte destul de ok cu bagajele dar pe cel di nAtena am avut probleme aproape de fiecare data cand am mers. si eu si ai mei schimba valiza la fiecare zbor ca aia sunt tare nesimtiti.... vara trecuta cand am venit din Grecia ne-au distrus o valiza si caruciorul sofiei era zgaraiat, julit.... ma miram ca mai tin rotile... Dar am facut un scandal monstru, plangeri, telefoane din 10 in 10 minute chair daca im iziceau sa sun peste o saptamana....
si uite asa mi-am recuperat eu banii integral pt carucior si valiza ( vro 250 euro)
dar am avut bafta ca am pastrat facturile si toate hartiile atat la valiza cat si la carut...
carutul inca mai functioneaza si in ziua de azi dar arata ca si...."cazut din avion"
dar saracul a trecut prin multe in viata lui. de curand a fost si calcat de masina. eram la munte si sotul a scos carutul sofiei sa o plimbe dar s-a razgandit si l-a lasat in spatele masinii unui prieten. ala mai aiurit, a urcat in masina si a dat cu spatele sa iasa din curte....si a luat carutul printre roti...la facut vraiste...au ridicat masina ca sa poata extrage carutul.... Dar asta a rezistat eroic...inca functioneaza si nu-mi vine sa cred....
Acum i-am luat unul sport mic, pt oras si pt deplasari cu avionul pt ca se strange atat de mic ca il putem pune la bagajele de mana, sus, in avion. iar carutul veteran de razboi il tinem pt deplasari la mare la noi...la munte si alte pietroaie
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
MIKYCRIS spune:
Dia_Filipas sa te linistesti cand o fi la casa ei???
Esti sigura?
Eu zic sa te mai gandesti!![]()
Dar nepotii?

Ooofff cati puiuti bolnaviori!
Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca Dilara e bine acum!
Am cautat pe google despre rovarix(parca) si nici nu am inteles daca ar fi forma usoara de gastroenterocolita acuta!
Dilara a avut diaree si voma(cateva reprize) dar fara febra!,dureri de cap(ca se tinea cu manuta de cap si din cand in vcand isi mai tragea cate una in caput),dureri de burtica,ameteli.
Noroc ca Delia a insistat sa mergem la spital(ea primise un semn de la sotul meu in vis asa cum primise si cand Delia se imbolnavise acum 1 an jumate si a ajuns la spital de a stat internata)ca asa am ajuns la primele simtome si Dilara nu a mai avut diaree si voma pt ca acolo iau facut metoclopramid injectabil si iau dat antibiotic,minerale prafuri(2 feluri),picaturi(f scumpe fratilor!),debridat si inca ceva+ peritol(ca avea si o alergie pe corp) si binenteles regim alimentar.
Doctorul de garda spunea ca daca nu isi revine intr o zi si continua cu scaune moi(diaree) si voma trebuie sa ma internez cu ea pt perfuzii si ea stie ce a mai spus ca eu am simtit ca pic din picioare!
Dar multumesc inca o data Bunului Dumnezeu ca ma ajutat si nu a mai fost nevoie sa ajung!
MIKYCRIS spune:
Ups! 2 greseli! ![]()
Corectez ROTAVIRUS ![]()
Am vrut sa spun ca ..gastroenterocolita ar putea fi forma usoara a rotavirusului!? ![]()
Didi81 spune:
Aida e singura care nu a mai folosit carutul DELOC de la 1 an? ![]()
Nici daca plecam undeva nu luam caratul cu noi pt ca am ajunge sa impingem carutul gol si Aidel sa misune pe langa, asa ca pas, iar de adormit in carut nici nu poate fi vorba.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
boticelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Aida e singura care nu a mai folosit carutul DELOC de la 1 an? |
Nu
Io o duc in carca daca oboseste. De-aia va ziceam ca-i vai de grumazul meu cand cere "cap" adica s-o pun dupa cap

Monica si gargaritza
Nancy, 04.07.2008"If you are unware of your choices, then you have none"
maitreyi spune:
eu tocmai ce i-am luat carut nou ca cel vechi l-a mostenit var-su ca nu o pot lua in brate daca se cere pe afara. ei, bebelica daca se vede in carut nu se mai da jos decat daca o dam noi
daca iesim fara carut nu ii trebuie, daca e si el cu noi evident ca ii trebuie 
ieri a mancat putin in timpul zilei. aseara insa a bagat 2 pulpe, o rosie, paine si o felie de harbuz
iar harbuzul sa il manance direct de pe coaja nu taiat bucatele pe farfurie 
noi ne-am hotarat sa nu o mai ducem la gradi. cred ca a racit iarna asta de 6 ori, iar asta de acum cand inca ia ceva pt imunitate. o sa mai incercam la anu.
-----
Mami de
+
17 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
anaco spune:
moni noi suntem inscrisi toti la acelasi medic de familie, dar nu e pediatru. Pana acum nu am avut nevoie decat de vaccinuri, adeverinte, etc. si la chestii minore, Mara nu a avut probleme. Am incredere in dr noastra si imi place ca e deschisa, ne prezinta toate avantaje/dezavantaje, ne mai lasa sa judecam si noi pentru alegerea finala...nu se arunca cu antibiotice, drept dovada ca mara nu a luat nici un gram de antibiotic in viata ei sau alte medicamente sofisticate. Ba asi putea zice ca recomanda pe primul loc chestii homeopate si apoi pe locul 2 trece si la chimicale! eu sunt multumita. Insa am si o pediatra pe care o pot suna oricand, si care e si in spital... deocamdata nu a fost nevoie!
aaa...aveti o curte super, de vis! sunteti niste norocosi!
carucior nici noi nu am prea folosit caruciorul de pe la 11 luni, de cand a luat-o la pas mara si nu prea avea ea stare nici inainte in el. L-am mai luat cand si cand daca aveam nevoie urgenta de mers la cumparaturi singura cu ea, ca are cosul de jos incapator, dar nu-ti zic ce circ in magazine ca ea vrea pe jos!!!![]()
mai3 ne lasi singurele la gradi??
Ai si tu dreptate ca nu-i prea ok cu racelile astea de la intrarea in colectivitate. si noi am avut deja 2 episoade, nimic grav, dar suparatoare cu nasul curgand... Eu personal de aceea am si ales sa o duc mai devreme de a incepe serviviul, ca apoi nu mai am asa posibilitate sa o tin acasa cand si cum vreau. sper sa se mai caleasca pana la toamna. Oricum, e clar ca la oricare varsta ar intra in colectivitate , tot trec prin astea din pacate!
apoi va fi mai usor... am vazut acolo la gradi copii care n-au mai lipsit de f mult timp pentru ca s-au mai intarit si ei la microbi deja...
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
Tecky spune:
didi nici Ralu nu mai merge cu caruciorul de la 11 luni.
moni noi avem medic pediatru!
Sunt pe fuga dar va citesc cu mare drag.....
dana81 spune:
Didi nici noi nu am mai folosit carutzul de la 1 an, cu toate ca tare mi-ar fi convenit in cazul meu, acum taram dupa noi o tricicleta!
Clara a avut vineri si sambata febra pana in 38.7 frontal, si nu mi explic de la ce...a fost vesela, a mancat, roshu in gat nu, un caca moale si atat
Acum e iar ca inainte, defapt de ieri e ca noua.Ce ar putea fi?
29+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
MIKYCRIS spune:
Dana81 fata are toti dintii iesiti?
Poate de la asta o fi! 
Caruciorul nici Dilara nu il mai vrea de mult timp dar cand trebuie sa fac cumparaturi ies cu el ca nu am incotro pt ca nu imi permit sa pierd cateva ore cu pungile pline si Dilara care ma ia pe toate strazile numai acasa nu!,dupa pisici pe sub masini,etc si asta pe o raza de nici 200m!