Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 13
dana81 spune:
Salutare!!
Katalyna ma bucur tare pentru rezultatul bun al fratelui tau.V-ati luat o piatra dupa inima
Fructe Clara mananca bine oricand si mere si banane si mai ales portocale si struguri.Inca mai lucram la capsuni,pepene.
Legume cam rar mai roade un morcov crud sau fasole pastai inabusite.In rest nu se omoara, si tare mi-ar fi placut sa manance salata,rosie cruda...asta e
Didi eu zic ca are perioade, Aida a mancat destul de mult grau/orez cu fructe dimineatza, eram "verde" de invidie cand povesteai ce bine mananca, poate mai schimba si ea apoi revine.
Mada cum sunteti?
Marina si Clara mai incearca sa se imbrace cu cate ceva singura, dar nu ca ar fi preferat ci asa de divertisment.
30+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
mcoca spune:
Kata 

super! Ma bucur mult
Flo si mie mi se pare dubios Ketof-ul. Are Dav alergii?
Vicky si Printzesone
MissJJ spune:
Buna fetele!
Off ca innebunesc acu e si Flo bolnav.
Ieri la medic s-a uitat si pe hartia de externare de la spital au facut si ei o copie pb e ca CRP e 45.1 deci e ceva infectie bacteriana.
Dupa culoarea din nappy medicul a zis ca pp ca e ceva infectie urinara. Mi-a dat doua pungutze de alea de colectat, u-bag, una s-a rupt deja si pad-uri de alea speciale de pus in nappy nu sunt decat la A&E, la gp si la farmacie si la spitalul local nu au asa ceva. Sg solutie mai multe pungi si tot sa le pun si sa le scot si sa le scurg intr-un recipient de ala sterlizat. Someone shoot me pls.
Faza e ca na ea incepe sa mai bea lichide da nu se omoara asa ca tre s-o chinui inca cu seringa i-am facut si supa da na ia doua trei linguri si gata nu mai vrea si mie imi trebe neaparat mostra asta de urina sper sa fie asta infectia si sa nu fie nimica altceva.
E nasol ca na Ami e si f incapatzanata din fire, adik ea si sanatoasa si daca nu vrea nu vrea, ne si bate.
Si acuma e si mai greu s-o conving sa bea lichide cate trebe. Da na alta sansa nu am trebuie s-o fac sa bea cumva am incercat si cani si paie si ice lollies si nspe mii de uite wow ce fain si etc nik nu merge.
Revin sa citesc din urma ca scriu de dim la mesaju' asta intre timp am fost pe la gp, nspe farmacii si etc am nervii pe bigudiuri si astept sa scapam odata, sunt sigura ca nu dureaza mult bucuria si vine altceva, posibil rubeola, da sa scap de faza asta cu lichidele si deshidratarea ca degeaba m-am vopsit ca inca o sapt asa si is alba in cap.
Daca va calc pe bataturi pls ignore me.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
MissJJ spune:
Vazut pozele noi sorry
ca nu am reusit sa comentez is superbi pisoii mici, Cristina esti superbaaaa.
Didi ou crud eu nu am tinut o evidenta exact cand am inceput sa ii dau lu Ari am evitat oricum pana in trei ani dar de pofta i-am dat un mousse de ciocolata, niste vinete facute cu maioneza de casa si etc. Da na nu am exagerat ca desi e adevarat ca astia mici ling talpile la papuci si etc salmonella si bacteriile astea nasoale nui de joaca cu ele, asa ca am incercat sa evit pe cat posibil.
Dana sper si eu sa fie bine, o infectie undeva este si nu e de la virus cum am zis ca e bacteriana nu virala, deci na om vedea, acuma decat sa fie vreo altceva unde tre iar nspe analize mas multumi cu raul mai mic, adik o infectie urinara care na dupa antibiotice normal trece rapid. Om trai si-om vedea.![]()
Flo ms mult.
Ma bucur ca e mai bine pisoiul.
Laptele de vaca eu am preferat sa le dau la fete de la 1 an laptele de vaca in mancaruri, cereale etc dar cu formula am dat pana la 2 ani 2 ani siun pic apoi am inceput sa ne mutam pe ala de vaca.
Kamelya ms mult.
Spor la dezvatat, tinem pumnii sa nu recidiveze si sa mearga rapid.

Sursula, Tecky ms mult.
Didi asa am patit cu Ari mare fan de fructe comparativ cu Ami, faza e urm ei trec prin perioade de astea de unde mancau ceva f mult acu nici nu vor sal vada eu mereu am facut prin rotatie si am mers pe mana lor si am incercat sa le ofer chestii noi poate le tenteaza. De ex Ari nu a mancat legume fresh asa gen in salata niciodata cat a fost mica acuma dupa aproape 4 ani a pocnit-o si pe ea si mananca chiar cu placere si de exemplu am observat ca prefera rosia, deci na ei isi vor tot schimba gusturile, ce e mai imp e sa oferi chestii diverse sa le tot schimbi ca pana la urma vor incerca din toate.

Marina cu hainele f multi copii spre doi ani incep sa aiba si ei personalitate, asta cu hainele nu vad mare pb ca e mic daca ea vrea bluza de pijama cu pantaloni in dungi si fusta pe deasupra fie ca nui o crima, eu am incercat sa le ofer choices adik eu aleg trei outfit-uri care cred ca ar fi potrivite si le las sa aleaga dintre ele, cat is mai mici merge, cum e Ari de ex ea imi zice daca vrea o anumiat fusta/rochie/colanti etc ca stie f bine ce haine are in garderoba fara sa se uite la ele si eu merg pe alegerile ei de cele mai multe ori sau chiar daca nu se poate facem ceva compromis.
Dara
.
Kimmy nu-ti fa pb cu laptele depinde de copil, Ari e mega fan lapte ea si acuma bea cate trei cani mari de lapte pe zi plus cel din mancaruri gen cereale si etc. De mica bea cate 9-10 oz asa rapid nu dura tare mult si era scurs si de ultima picatura biberonul. Tinem pumnii sa puteti zbura si sa ajungeti safe.
Cristina multumim
, felicitari pt cuvintele lui Mihaitza.
Katalyna da na ce sa facem imp e sa se faca bine sa isi revina nu prea mai conteaza cum.
Wow ce super veste
, bravoooo tinem pumnii nici sa nu gasiti vreodata nenorocitele astea de celule. Multa sanatate.
Anaco multumim.
Mai ce sa facem dam inainte ca inapoi nu merge, mai greu e ca si copilul nr 3 e bolnav acu ca nu aveam destule pe cap, da na.
Gata am reusit si eu sa recuperez, ma chinui sa tin pasul ca apoi iar raman mega in urma merg sa mai spal/strang etc ca iar suntem toti acasa si e jale cei pe aici si am atatea de facut si numa eu le pot face of course.
Pupam gasca.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
katalyna spune:
mada, sa o speli bine inainte sa-i pui punguta ca orice altceva intra in pipi nu iese analiza. eu punguta aia in care ii recoltez o pun cu totul intr-un borcanel steril in care recolteaza adultii.
da fetelor sunt asa fericita. a fost o nebunie cu avioanele ca au fost suspendate vreo 2 zile si nu stia cum sa ajunga la ei luni seara ca marti dimineata sa fie la clinica si a plecat cu masina pana la urma si nici nu a ajuns bine acasa si l-au si sunat, noi stiam ca in 2 sapt ii dau rezultatul.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
Didi81 spune:
Multumesc de raspunsuri! 
katalyna, excelent, ma bucur mult ca au iesit bine analizele! 
Mada, multa sanatate fetelor si lui Flo, sper sa treaca o data! 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
dia_filipas spune:
Salut fetele!
Mada multa sanatate la printesa! 
Mona imi pare rau ca ai picat! Stii cum se zice, a treia e cu noroc, la mine cel putin asa a fost! ![]()
Fructe Miruna mamanca banana, da' numai cateva guri si mar, tot asa, asa ca eu ii mai fac cate o masa de fructe la cateva zile, ca sa manance ca lumea.
La haine Miruna nu are preferinte, are doar o bluza cu pisica pe care o ia si o mangaie si o plimba in brate. In rest, ii place sa-si ia singura papucii si pantalonii.
Noi ne-am speriat putin, ca ieri si alaltaieri i-au aparut niste bube pe corp, ca o alergie, am fost la pediatra, se pare ca e de la un iaurt Danonino. Eu i-am mai dat, nu prea des, dar pana alaltaieri nu a avut nimic. I-am facut si examen coproparazitologic si nu are nimic. Acum e bine.
Ea are o noua pasiune, sta pe trotuar si numara autobuzele, microbuzele, loganurile (are taica-meu unul) si masinile de marfa gen papuc (noi avem un citroen berlingo). La fiecare zice ta-ta (autobuz), ma (microbuz), teo (masina ca a lui bunicu) si tati (la cele de marfa). E tare simpatica, ea cred ca o sa fie sofetita buna, nu ca maica-sa
.
Va
s-a trezit si vrea papa, asa ca fug sa hranesc shmootza. O zi buna va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
flo1980 spune:
Mada multa sanatate sotului si mai ales piticelor!
Greu de recoltat urina la fetite..
mcoca eu nu il stiu cu alergie insa daca stau bine si ma gandesc cand il intepa vreun tantar se facea o umflatura si o roseata la locul respectiv, apoi curgea lichid galbui si pana trecea buba .....cred ca dupa mai bine de 2 sapt.
Nu am intrebat doctora de asta, abia a fost prima vizita la ea si la fosta daca faceam consultatii prin telefon 
Mona bafta data viitoare! Ai sa mai exersezi intre timp cu siguranta, important e sa iti stapanesti emotiile.
Kata felicitari pt. rezultat! dar de ce tocmai in Ungaria?
Iza drum bun si sa ai o vacanta placuta!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!