Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 14
mcoca spune:
Doamne Mada, multa sanatate!! Cu punga, vezi ca o punda nu o poti tine mai mult de o ora. Daca nu face, trebuie schimbata. De fiecare data dezinfectezi bine zona. Dar cel mai bine ar fi daca ai gasi un lab unde sa o puna ei ... Sunt sigura ca trebuie sa fie.
Vicky si Printzesone
maitreyi spune:
flo eu as zice pas da' inca nu sunt medic asa ca nu te baza pe ce spun eu neaparat. eu oricum nu sunt fan ketof, peritol, aerius, etc...sanatate 
mada sanatate multa si voua
e jale cu punguta aia, stim
a mea facea pe marginea pungutei nu stiu cum, se dezlipea, puneam alta si la urmatoarea la fel. vreo 2 ore am stat sa colectam vreo 5 ml...
fetili din strainezia, care vreti care puteti, nu e graba, da' daca stiti vreun magazin online sau nu care sa aiba stickere de perete cu sesame street ma puteti ajuta si pe mine? la noi nu sunt produse cu maimutele astea si nu gasesc... 
-----
Mami de
+
17 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Chuny spune:
Maitrey, ce semnatura minunata ai !!! 
Cristina26, ma gandesc si la tine!
Mada, ai o luna
la dispozitie sa terminati si cu rubeola si cu toate bolile. E un ordin!
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir *****
***** Anna, o nastere cu viteza
MissJJ spune:
Katalyna super vestile, mai minunate nici nu se puteau, bine ca era numai ungaria ca na e mai aproape si a putut merge cu masina.
Cu pungutza da mai stiu am dezinfectat spalat etc, acuma tocma i-am schimbat-o si a papat si niste supa,
minune really, deci sper ca poate de data asta am noroc, numa sa nu faca altceva.
Gini, Didi, Dia, Flo, Mai3, Sibylle ms mult.
Dia moama da chiar e pasionata gagica de masini.
Vicky de existat exista laboratoare da nu e treaba lor sa recolteze, nu intra in atributii si eu nu pot sa ma duc asa sa zic hello recoltatii, numa daca e ceva si ma trimite medicul special cum e la sange sau ceva, da in rest e pb mea cum recoltez urina.
In ultima instanta ma duc la A&E sa ma faca aia nebuna ca nu ma doare nici in cot de ce zic numa sai recolteze si sai faca analiza ca ei poa sa faca tot acolo pe loc cand e fresh nu dureaza ca la gp pana merge la laborator si etc. Om vedea oi reusi eu ceva pana la urma, hopefully.
Faza e ca daca ar face pishu normal, cantitativ ma refer ar fi o treaba nu m-as chinui asa mult, da cum ea e inca deshidratata face putin si pe o perioada indelungata, lichide ma chinui sa bag in ea cat mai mult da ce e dupa cum vreau io?
Mai3 la noi cu sesame street f slab, nu prea se gasesc, doar pe ebay poate, fetele din America/Canada te pot ajuta mai mult. Sau vezi la magazinul oficial sesame street.
Apropo de room decor, am vazut o idee buna la spital, printate personajele sau decupate de pe unde le gasiti, laminate si apoi decupate asa aveau la spital peste tot si apoi puse pe pereti cu blutak si arata f bine.
Sibylle sa traiti am inteles.
Acuma ma uitam la ea si la gat si pe undei pampersul parca i-au aparut niste punctuletze, merg sa vad cum tre sa arate alea de rubeola, cu toate ca nu au trecut alea 14-21 de zile de la contacul cu baiteleul ala, pot folosi asta ca motiv de mers la A&E
.
Off sincer pana cresc fetele mari creca imi dau master in bacterii, virusi si alte asemenea.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
flo1980 spune:
Vicky probabil preventiv, sa nu faca baietu' alergie 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Didi81 spune:
maitreyi, s-ar putea sa gasesti pe amazon, io stiu... Aidel e cel mai mare fun Muppets si in special Baker (personajul ala care zice doar mi-mi-mi, de aici Aida ii spune Mimi) si tocmai a fost un coleg de-al meu in state asa ca l-am pus sa ne cumpere de pe amazon o papusa Beaker
.
Ar fi trebuit sa vina sapt asta dar din cauza norului o sa vina tocmai sapt viitoare
. Suntem f nerabdatori sa-i vedem reactia Aidei cand o primii papusa aia, ca deja a devenit personajul ei imaginar Mimi asta
, una-doua Mimi in sus, Mimi in jos, cum nu-i convine ceva cum il striga pe Mimi.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
mcoca spune:
Mada, aici exista laboratoare care se ocupa ei de recoltat. Nu toate, dar exista. De aia ma gandesc ca exista si la voi. Eu habar nu aveam, dar mi-a zis vecina ca labu de langa noi (50m) nu face asta, dar unul un pic mai departe se ocupa de bb impecabil. ASa este, din pacate l-am testat ... Avetzi grija de voi!
Pai Flo, eu preventiv nu i-as da ...
Vicky si Printzesone
flo1980 spune:

Tuturor ce poarta numele Sf. Gheorghe!
PS. Mada vezi ca e sarbatoare!
![]()
_
flo1980 spune:
Haide-ti la
calda!
mcoca da, asa mi-am zis si eu, de-asta am mai si intrebat despre medicament. Deocamdata nu e cazul la noi sa il folosim.
Oricum si fosta dr. tot preventiv datea aerius, in schimb. Am aruncat la sticleeee ca nu i-am dat.
_
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Am reusit intr-un final ieri sa colectam urina, dupa ce papase supa si am fugit intr-un suflet la gp ca nu e departe de noi sa duc proba inainte de 5 jumate cand vine sa le ia de la surgery, am ajuns la timp ca erau pregatite toate probele si etc la receptie da nu venise de la lab inca.
Acu tre sa sun iar la gp sa cer sa ma vada de urgenta ca e plina de bubitze pe abdomen si spate deci pp ca e rubeola, sper sa fie aia si nu altceva, acuma stiu ca aia nu se confirma decat prin analiza la sange, om vedea ce zice medicul sper sa ma vada azi ca am auzit pe tipa de la receptie cand eram acolo ca vb la telefon cu pacientii si le zicea ca nu mai au programari pana in mai.
Didi ce scumpa Aidutza cu Mimi
, ale mele nu se dau peste cap cu sesame street, muppets si etc eu eram mare fan cand eram mai mica.
Vicky aha nu stiu aici nu am vazut bine ca nu am avut nevoie sa caut o sa vad ce zic astia daca a fost ok mostra de urina sau nu, mi-au zis ca miercuri o sa fie gata rezultatele.
Flo ms mult de info.
Cu preventivul am primit si eu acuma cu fetele destule sfaturi de la rudele ingrijorate de la 2000 de km, gen pai daca are ceva infectie in organism ce nu ii dai ceva antibiotic preventiv?? Ce o lasi asa cu infectie?? Sa mor nu alta.
Sau pai ce le lasi asa cu diaree si voma, da-le ceva, aici nu se da decat de rehidratare, ca na la virusi de astia diareea si voma e reactia corpului care se lupta cu virusul da na.
La Multi Ani tuturor care se serbeaza azi de Sf Gheorghe!
Acu astept sa se faca 8 jumate sa sun la gp sa vad de rash ce e, sa le zic ca na pp cai rubeola. Off off, mai mai...

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A