Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Celor ce isi sarbatoresc astazi ziua onomastica !

noi ieri am fost la sora mea,copii s-au jucat frumos impreuna

aseara Daria vroia sa ma tina de buza si vazand ca nu reuseste s-a intors cu spatele si si-a luat jucaria de plus in brate deci sunt pe drumul cel bun
nu am citit din urma voi recupera la prand dupa ce adorme Dari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, uf, greu mai e pana trece! tinem pumnii sa aflati mai repede ce are si sa fie ceva simplu . Da, si pe mine ma dispera pareristii cu antibiotice. Macar maica-mea e anti-medicamente in general.

Sa va povestesc o faza tare, am fost aseara in parc si trec pe alee pe langa noi 2 tanti, una impingea un carut gol, cealalta tinea copilul in spate, dar prima era asta cu carutul. Cand o vede, Aida se posteaza in fata ei si o intreaba foarte senina "Unde-i bebe?"
Ca sa nu mai spun ca ii aratasem un zmeu pe cer si putin mai tarziu cand se uita dupa zemu i-am zis ca nu mai e. Ei bine, tot drumul spre casa a repetat incontinuu "nu mai e meu, faca tati altu!" - adica nu mai e zmeul, sa faca tati altul

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Sa va povestesc o faza tare, am fost aseara in parc si trec pe alee pe langa noi 2 tanti, una impingea un carut gol, cealalta tinea copilul in spate, dar prima era asta cu carutul. Cand o vede, Aida se posteaza in fata ei si o intreaba foarte senina "Unde-i bebe?"
Ca sa nu mai spun ca ii aratasem un zmeu pe cer si putin mai tarziu cand se uita dupa zemu i-am zis ca nu mai e. Ei bine, tot drumul spre casa a repetat incontinuu "nu mai e meu, faca tati altu!" - adica nu mai e zmeul, sa faca tati altul

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Desteapta rau Aidutza!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Ce liniste pe aici!
Didi bravo pentru Aidelul vorbaret!
asa si eu patesc, simt ca pic pe spate cand mai aud cate nascoceste mogaldeata mea! sunt adorabili, ca sa mai zic....
Ieri a avut ziua de pus intrebari...cel mai tare ne-a distrat ca umbla cu sticla de apa si intreba pe oricine/orice: "pisic/ tati/ caine...vrei apa??" dar asa cu o intonatie de era sa lesinam de ras...

anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina 12.08.08
merg spre cei doi anisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI tuturor ce poarta numele de Sf.Gheorghe!
mada tin pumnii sa fie totul bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

LA MULTI ANI!!!! TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ONOMASTICA ASTAZI.
MADA sper sa fie bine , asteptam vesti.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor, hadetzi sa-i dam o mana de ajutor la Capri cu studioul ei. Ia uitati aici. Din pacate eu nu mai am adresa site-ului, deci nu pot sa o ajut direct .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Kamelya felicitari pt reusita , tinem pumnii sa mearga rapid.
Didi, Dara, Tecky multumim mult. Am fost azi s-a uitat la rash a zis ca e ceva viral de la virusul asta, a zis ca astea apar la astia micuti, pt rubeola e cam devreme tre sa treaca 14-21 de zile de la contact cu bolnavul si nu a trecut atata, asta daca o sa faca, vedem daca o sa scape sau nu.
Didi, Anaco super pepenasele vorbaretze.
Na cam asta pe scurt de la noi acuma sa vedem miercuri ce zice de analiza la urina, sai dam de cap de unde e infectia aia.
Pupam gasca wknd placut, noi maine mergem pana la noi aici in orasel ca e sarbatoare mare e ziua angliei azi, well a fost si maine is festivitati peste tot.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SARBATORESC ONOMASTICA ASTAZI!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Fetelor, hadetzi sa-i dam o mana de ajutor la Capri cu studioul ei. Ia uitati aici. Din pacate eu nu mai am adresa site-ului, deci nu pot sa o ajut direct .

Vicky si Printzesone

Rezolvat!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput