Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 16
violeta29 spune:
Si revin c-am realizat ca nici macar n-am dat bunaseara
Noi suntem bine,Alexandra merge de o saptamana la cresa la program scurt deocamdata, s-a acomodat suuuper bine,plange cand o las ,insa in rest e ok,partea buna e ca a inceput sa faca la olita,cere singurica daca are nevoie.
MADA, insanatosire grabnica tuturor
N-am citit decat ultimele trei pagini, sunt tare ocupata,,urmeaza o perioada tare stresanta si aglomerata pentru mine,sper sa o depasesc cu brio.
Cate un pupic maaaaare, maaaare pentru fiecare

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
Dianami spune:
Salutare si de la noi!
Sunt tare prinsa, duminica il botezam pe mezin si rochia mea e undeva in lumea asta, n-a ajuns la timp datorita norului de cenusa
. Asta e, ma adaptez la ce am prin sifonier.
As avea mai multe sa va spun de pepenasul meu, nu stiu cum sa-l fac sa manance ca oamenii, are gura plina de dinti si de masele si inghite nemestecat. Nu stiu ce l-a apucat ca mesteca tare frumos de la 1 anisor si-un pic. Acum cred ca-i e lene, e cam haplea.
De saptamana viitoare ma mai eliberez putin si mai stam la povesti, pana ne mutam. Apoi o sa revin cand avem net.
Mada, sanatate multa printeselor, acum am citit ce ati patit. 
Sibylle, Flo,
! Sa fiti sanatoase si fericite! 
Pup bostana si ne auzim in curand. Poate organizam si noi intalnirea aia odata si-odata
.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
moni_or spune:
Salutari! Am in sfarsit acces la calc!
MADA, multa sanatate fetitelor, off cum e cu bolile astea, cand vin vin toate gramada...
DIANAMI, de multe ori ma intrebam ce mai faci, nasol cu rochita care nu a ajuns la timp... Sa ne pui poze de la botez! Cand ai zis de pepenasul tau care are gura plina de dinti si masele am crezut ca zici de Alex si ma speriam, am inceput sa calculez cate luni are de i-au iesit deja si maselele
, apoi m=am prins ca era vorba de Andrei. Si Luca e leneees, n-ar mesteca decat ce-i place, dar el daca nu vrea sa mestece nici nu mai accepta in gura sau deschide gura si dupa aia tine mancarea cate jumate ceas in gura, arata ca un harciog, dar nici nu o scuipa sau nu ma lasa sa i-o scot
Si e o mare drama in familie, ca nu-i place deloc carnea, cu sotul meu carnivor mereu ma cert ca el zice ca eu il invat asa pentru ca mie nu-mi place...
Noi suntem bine, intr-o alergatura continua, am reusit sa-mi iau masina noua inainte sa nasc, asa cum imi doream, asa ca au fost drumuri multe cu formalitatile, ba cu catelul la doctor (ca na, acum am pitici in plus pe creier, nu imi mai fac griji doar ca nu mananca copilul, ci si ca nu mananca virgula catelul), ba dupa ultimele cumparaturi, adeverinte etc... Pe undeva abia astept sa fiu peste nastere si spital, incepe sa ma apuce groaza sa nu contractam vreo belea pe acolo, mai ales dupa ce am vazut si la tv despre spitalul CF2...
Legat de vorbit, ca tot s-a discutat subiectul in ultimul timp, si noi ne numaram printre pepenasii cu un vocabular pe care-l poti numara pe degetele de la maini, e cam dureros cand altii deja spun fraze (nu ma intelegeti gresit, ma bucur pentru pepenasii mai evoluati
), dar nu imi fac nici griji ca ar fi probleme mai mari, de inteles intelege tot si arata cu degetul cam toate obiectele din casa, partile corpului etc, are o memorie vizuala f. buna, stie fiecare obiect unde-si are locul si la noi si la mama acasa, insa e tare incapatanat, pur si simplu nu vrea sa repete dupa noi si gata si deja il vad si frustrat ca nu poate sa se exprime, face tot mai des crize de nervi...
Cam atat de la noi, ma duc pe picasa sa mai vad poze daca nu se scoala Luca intre timp. Weekend placut!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Nati spune:
mada, sanatate multa sotului si la fete, sper sa scapi repede de toate problemele de sanatate.
Sun, Boti, de pe 17 mai sunt in Tulcea.
Ramane sa stabilim cand de vedem.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
ankalaura spune:
Salut si de la noi!
Laptopul imi face figuri, merge doar cand vrea el. Ma tem ca va trebui sa luam altul... Cheltuiala neprevazuta de altfel.
Alergam deci de colo colo, pe Eliza nu am inscris-o inca la scoala dar sper sa o fac saptamana asta (mai am nevoie de niste acte, trebuie sa soseasca), pe Erika o voi duce la gradinita din iulie probabil (deocamdata am un acord de principiu cu o gradinita), eu o sa incep deci scoala in septembrie se pare (Mada - m-am inscris la un master la fc. de stiinte in educatie, ceva didactica, poate ma intorc la pasiunea initiala
), si pe 27 dau examen pentru schimbat permisul (teoretic deocamdata).
Mai avem cate ceva de cumparat (mare parte din mobila a sosit deja, mai am detalii, covoare, perdele, lampi...), dar sper sa termin si cu asta cat de curant ca m-am saturat!
Am fugit pana nu moare iar laptopu'
dana81 spune:
Anka nu era nou ma laptopul asta?Ce are nu-i convine aerul de Canada?Pupam fetele si mi-e dor de postarile tale
Diana sa aveti un botez asa cum v-ati dorit.Ma bucur cand mai scrii
Iulia cum se descurca cu 2 fratiori?
Am nevoie de niste pareri:
In curand ne mutam la un apartament mai mare si vreau sa amenajez camera fetelor, camera care e mititica asa ca de "bloc"...eu ma gandeam la patuturi supraetajate, sotzul meu nu e de acord, a argumentat el,in mare parte indreptatit dar eu nu stiu cum sa salvez spatiu.M-am gandit ori la o canapea extensibila sa doarma amandoua ori la doua patuturi(aici nu mai am ce spatiu sa salvez, dar ma gandesc ca le ofer asa putina intimitate
)Voi ce spuneti?(scuzati off topicul)
30+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
AnnaBaby spune:
Dana eu as alege paturile etajate. Ma gandesc ca oricum mai dureaza pana cand bb va dormi in pat mare, asa ca pt inceput Clara poate sa doarma jos, si peste vreun an jumate-doi, cand vor creste amandoua, Clara se muta sus si cea mica jos. E o parere.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg
maitreyi spune:
dana si ai mei vor avea camera la comun la un moment dat dar nu vreau patuturi etajate ca mi se pare ca intuneca camera. probabil vom merge pe www.ikea.ro/ro/Produse/104/6432/Mobilier_si_accesorii_pentru_dormit/HENSVIK.htm#" target="_blank">ASTA X2
nici camera lor de nani nu e f mare si probabil le voi pune unul dupa altul si nu unul langa altul insa avantajul e ca ei vor mai avea o camera numai de joaca asta fiind numai de nani.
-----
Mami de
+
18 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
moni_or spune:
DANA, sincer eu nu sunt fan paturi supraetajate. Cand sunt mai mici copiii mi-ar fi groaza sa nu pice cumva din cel de deasupra, iar cand sunt mai mari mi-e sa nu se certe cine sa doarma in cel de deasupra, ca mai tarziu banuiesc ca ala va fi atractia... Acum ale tale sunt fetite si de obicei fetitele sunt mai pasnice, poate nu se vor certa pe patut, ai mei fiind baietei am vrut sa evit eventuale discutii pe viitor ![]()
Canapea extensibila nici atat nu sunt fan, nicio canapea nu e la fel de comoda ca un pat plus ca,asa cum zici si tu, si eu cred ca de un minim de intimitate au nevoie, sa aiba fiecare patutul ei.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)