Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 17
Didi81 spune:
Dana, mie mi-ar surade ideea de paturi supra-etajate, dar asta asa, fara sa ma gandesc la motive serioase cum ar fi posibilitatea ca un copil sa cada din pat(oricum poate se poate securiza cumva), ci doar pt ca mi se par fun din punct de vedere al unui copil. Acum nu stiu ce asi alege eu, dar primul impuls ar fi paturi supra-etajate 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ankalaura spune:
DANA - era nou dar a suferit un accident la un moment dat cu neshte cafea in dansul, si hazbandul a facut o improvizatie cum fac ei (stiti voi cum e cu cizmarii si cu cizmele...) si cum garantia nu se aplica, i-a schimbat nu'sh ce placa de baza dansului cu nu'sh ce placa de baza care se pare ca nu e cea mai inspirata.. Acum o sa il duca iar la o verificare, dar pana una alta eu am nevoie de laptop ca sa invat pentru examenul de pe 27, drept urmare acum am alt laptop nou (ala neprevazutu'...) El e fericit - hazbandul - ca cica ne bateam pe un singur laptop, si ca al doilea se impunea oricum...
eu ma agit cu perdelele si cu covoarele, el cu laptoapele.
Despre paturi - eu as zice nu. Pe eticheta patului nostru scrie ca e interzis sa urce sus copii sub 6 ani! Si noi ne-am gandit in fel si chip, tot din cauza spatiului, dar daca nu aveam varsta, nu exitam. Solutia ar fi paturile extensibile de la Ikea. Pui intai in varianta scurta si gata. Pana cresc copiii. Si apoi le schimbi, iei etajat sau altceva...
Nu numai ca e periculos sa se urce acolo, dar orice copil in vizita se va urca, si da-i distractie...
Daca nu ti-a dat cumva Mada linkuri, vezi ca mai exista niste paturi ca un sertar, care intra sub patul normal, si se strange dedesubt, inapoi. Eu as merge pe varianta cu paturile extensibile.
www.ikea.ro/ro/Produse/104/1136/Mobilier_si_accesorii_pentru_dormit/LEKSVIK.htm" target="_blank">ASTEA
Nati spune:
dana81, aici sun la moda paturile suprapuse.
Au si doua paturi suprapuse, dar si unul, adica la etaj e patul si sub pat se pune biroul sau un sifonier.
Asa cum spunea si anka nu sunt recomandate pana la 6 ani nici aici paturile suprapuse.
Noi o sa-i luam lui Matei pat suprapus abia dupa 7 ani daca o vrea.
Ramane canapeaua.
Eu sunt in febra bagajelor acum, liste de cumparaturi, si emotii cat carul cum am sa ma descurc singura cu Matei atata drum.
Duminica placuta!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Didi81 spune:
Nati, mi-ar placea si mie sa vin sa va vad la Tulcea, sa vedem cat de realizabil e ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MIKYCRIS spune:
Neatza fetele,
?
FLO1980 cum mai e cu pastila pt slabit?
Se vede ceva?
Am uitat sa notez cum se numeste,mai poti scrie inca o data te rog?
MAI3 cum mai esti?
MADAMAXIM ce mai fac fetele,sunt mai bine?
Va doresc o duminica placuta!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Gabriela
La Multi Ani!
sa ai o zi minunata si sa fii
cat mai fericita alaturi
de printesa mica si familie.

Dana categoric nu paturi suprapuse si noi am analizat posibilitatea, da stii care e pb mai mare si lui Ari i-ar place alea suprapuse s-ar descurca sa se urce sus si sa doarma acolo si etc dar pb e cea mititica e o maimutza si se va lua dupa sora mai mare si va vrea si ea sa se catere sus, cea mare va invata sa sara de sus direct jos, ca le poate cerebelu' sunt paturi suprapuse destul de joase, daca cea mare face asta hop si maimutza mica, cam asa functioneaza la noi cel putin.
Eu sincer zic sa iei doua patuturi de alea shorty si camera lor sa fie numai de dormit. Alea shorty care zic sunt mai scurtutze is cu lungime de 1,46 sau 1,50-1,53 un pat single normal e lung de 1,90 deci economisesti destul spatiu si Ari are acusi 4 ani si incape lejer in asta shorty, nici la noi nu incap doua de marime normala si de ex oricat de dragutze ar fi astea roz cu printese si etc mai bine iei ceva neutru alb pt fetite parerea mea mai ales daca e si camera mica ca e mai luminos decat lemnul. Uite noi avem patutz din www.fqmagazine.co.uk/bbdcart/images/junbedwhite470x470.jpg" target="_blank">asta e in jur de 60 de lire numai patul si salteua cea mai buna la el e 80-90 deci na in total nu e asa de scump ca alte paturi care is cam la fel das cu printese si etc si pt asta numai patul e 130 de lire
si cel care zicea Anka este www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/6944627/c_1/1%7Ccategory_root%7CHome and furniture%7C14417894/c_2/3%7C15701155%7CChildren%27s furniture%7C14418110/c_3/4%7Ccat_14418110%7CChildren%27s beds%7C14418119.htm" target="_blank">asta da astea asa cu sertarul ala sunt cam scumpe fara saltele, ~ £300, cu tot cu saltele te ajung tare mult dar salteaua de la ala de jos e mai subtire ca ala de sus, ca sertarul ala de jos il poti folosi cu salteaua sau fara ca sertar de storage.

Canapea is de acord cu Moni ca si noi ne gandisem la varianta asta, da is mai bune pt uz ocazional, bine cand nu este alta posibilitate asta e da este o diferentza totusi intre o saltea de pat si una de canapea.
Nati uff te cred ca ai emotii e lung drumul, da o sa vezi ca o sa fie ok. Spor la impachetat, drum bun si distractie placuta. Sa faceti poze multe.

Violeta, Diana, Moni, Nati, Miky multumim mult.
Diana uff imi pare rau ca nu a ajuns rochita, stiu ce nasol e cu tinutele astea de gala
, va uram distractie placuta azi si pupicim micul crestin.
Moni sa o stapaniti si folositi sanatosi
, ce v-ati luat? Cu stilul harciog Ari a fost asa f mult timp cat a fost micutza, ma dispera nici nu mesteca nici nu inghitea nici nu scuipa.
Era o batalie cu mesteca inghite si etc, acuma in sf mananca mai bine, bine tot tre sai aduci aminte sau sa zici hai papa hai inca doua, da na ea de mica a fost mofturoasa asa ca nu are cum sa se schimbe peste noapte, aici sigur seamana cu mine eu pana la 20 de ani numai cu mofturi am mancat, pana a trebuit sa gatesc eu singura si mai am numai unele mofturi ramase da mult mai putine.
Ankaaaa bravo mai felicitari
, spor la invatat si la examenul de conducere.
Laptoape eu sincer nu prea is fan ca se busesc prea repede is bune de luat cu tine cand ai multe trebi si etc cand mergi in concediu da inrest desktopurile desi na ocupa oleaca mai mult spatiu is mult mai stabile, parerea mea.

Despre noi Ari e bine, Flo e pe drumul cel bun, Ami e pb.![]()
Am fost iar la medic ieri la urgente da nu la spitalul mare ci la asta de langa noi mai mic, ca i s-a intins rash-ul ala pe corp, au zis ca nu stiu sigur daca e rubeola da nu pare a fi rubeola totusi si na dupa ce a verificat-o pe toate partile ne-a dat antibiotic timp de 5 zile plus piriton pt rash si mancarime, ca o si mananca si asteptam sa vedem ce rezultate ies la urina, miercuri avem rezultatele si joi dim terminam cu antibioticul si dupa aia daca la urina nu iese nimic tre sa vb cu medicul poate facem iar niste analize la sange sa vedem cat iese CRP si na sa vedem cum se simte ea.
Pb e alta e f f nervoasa pe noi, in special pe mine se mai trezeste din somn si ne cearta, tipa arata cu degetul da asa urla de nervi mai sa i se faca rau, ne musca, ne bate.
Cred si eu ca am cam terorizat-o cu atatea intr-o sapt boala, spital, sange, perfuzii, medici, seringi, medicamente
sper sa fie trecator si dupa ce terminam cu toate astea sa isi mai revina ca e f f irascibila si suparata si ma doare inima cand ma bate si ma cearta si ma arata cu degetul.
Cam atata de la noi va urma duminica placuta merg sa mai pregatesc pt maine ca o duc pe Ari la scoala ca abia asteapta saracutza.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
MIKYCRIS spune:
MADA asa e si Dilara,e tare nervoasa si agitata! Eu pun pe seama peritolului (in cazul nostru).
Gata,incepand de azi nu ii mai dau!
Tecky spune:
LA MULTI ANI GABRIELA!!!!
Ce vreme urata si nu am chef de nimic...
mada of ce mai tragi cu fetele!Sanatate multa!
moni_or spune:
GABRIELA
Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte de multe impliniri si bucurii alaturi de cei dragi tie!!
Azi dau si eu de baut ca e si ziua sotului meu, schimba si el prefixul ![]()

MADA, offf ce greu trebuie sa fie, saracuta Ami, o inteleg ca e asa irascibila, Luca si-a stricat si somnul si toate dupa ultima raceala si numai pt. ca ura aspiratul in nas si pt. ca tusea pana voma, d-apoi Ami cu perfuzii, injectii, spital... Tin pumnii sa se faca bine repede si iti doresc multa putere si tie!
Duminica placuta!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)