Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 18
Nati spune:
didi81, ar fi super daca ati veni si voi, asa facem gasca mare, faleza sigur are sa le ajunga la pitici, si noi sportul de rigoare alergand dupa ei.
mada , de ajuns sigur ajung, da am sa ajung varza con carne
.
L-am anuntat de ieri pe sofer, ca el stie ce face cum face da eu dorm in masina, el sa aiba grija de Matei si sa conduca
.
Cred ca am sa vb 5 limbi deodata cu saracu om, asa de aeriana am sa fiu.
Si cand ma gandesc ca inapoi am de stat 7 ore in Moscova, valeu si mai de mine.
asta e, are sa fie greu da trebui.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
MissJJ spune:
Buna fetele!
Off Nati te cred mai ales ca esti singura, asta e tare naspa cand tre sa mergi undeva si ai nspe schimbari si avioane si etc.
Moni multumim mult.
Si Ari facea asa de la aspirat in nasuc si voma.
E greu pt astia mici mai ales ca ei nu pot sa se exprime klumea nu pot sa ne zica tot timpul ce si cum, desi noi le explicam unele chestii nu le inteleg si tot asa, da na o sa creasca ei mari incet incet. 
La Multi Ani
sotului sa fie cat mai fericit alaturi de familia minunata.

Tecky
.
Miky uff e tare aiurea cand tre sa ia tot felul de medicamente.
Pupam printesele.
Azi am lenevit in afara ca le-am schimbat la fete astenuturile ca au facut baitza i-am pregatit lu Ari toate pt scoala saraca abia asteapta sa mearga inapoi ca la ea s-a lungit vacanta cu inca o sapt din cauza bolilor.
Off sper sa avem o sapt mai ok oleaca, tre sa luam antibioticul pana joi dim e ultima doza deci sigur va fi tot suparata pe mine, da na numai sa ii treaca sa se simta mai bine oleaca. Sg lucru bun din toata nebuneala asta e ca papa mult mai bine ca inainte, recupereaza saraca si nu a mai atins papa de bb papa exact ca noi ceea ce ma bucur f mult, cu lichidele stam binisor apa tot nu bea mult da bea lapte mult si supica/ciorbe, deci na incet, incet bagam si fluide mai multe.
Va uram o sapt usoara si placuta 
si spor la scris gagici ca acusi intram in sarabtorile de 2 anisori si mai avem 18 capitole de scris sa ajungem la targetul de 200 deci ia mai treceti si scrieti despre voi si pepenasi si chestii diverse, ca na suntem o familie eu nu cred ca e ceva off topic.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
LA MULTI ANI GABRIELA!! SA FII SANATOASA FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!
Moni
La Multi Ani sotului tau! Si noi suntem harciogi!!
Dar din cate am observat, Miruna pune deoparte (vorba aia) numai carnea. Mesteca si inghite legumele cu cartofii/orezul/pastele sau ce-o fi, iar carnea, de orice tip si oricat de fin ar fi taiata o tine in gura intr-o parte, si dupa ce terminam de mancat ea inca roade la carnea aia ca la guma, dupa care in final o scuipa! 
Mada muulta sanatate si tie putere sa te descurci cu printesa, saracuta, o si cred ca e nervoasa, da' daca trebe...
Sper sa scapati rapid si usor!
Noi azi am fost la bunica de la tara (aka soacra-mea), a fost super, am fugarit gaini, gaste si pisici, am vazut cal si porc (asta din urma nu i-a placut, tare a mai plans numa cand il auzea ca guita), no, ce sa zic, ne-am mai "clturalizat" nitel! ![]()
Fug ca nu doarme, plange!
O noapte buna va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
monalac spune:
LA MULTI ANI,GABRIELA!
LA MULTI ANI SOT DE MONI!
MUTA SANATATE SI NUMAI BINE!
EU VA CITESC,DAR N AM TP SA SCRIU.
flo1980 spune:

Servit si eu
alaturi de voi!
Gabriela 82
sot de moni_or 
Offf Mada pupam bolnavioara sa-i treaca repede nervii!
Si al meu e stresat cu atatea doze de medicamente si imi da peste mana....
Dana si eu ca si Moni as vrea ceva extensibil si bun in acelasi timp pt. copii. Nici noi nu avem prea mult spatiu 
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Gabriela82 spune:
neatza'
multumesc mult de urari Miki, Mada, Tecky, Moni, Dia, Mona, Flo si celorlalti care s-au gandit la noi
va urez tot binele din lume.
noi am petrecut intr-adevar foarte frumos ieri, am iesit la iarba verde impreuna cu tot familionul (vreo 17 pers), nu ne vazusem de mult tare in formatie completa.
Moni la multi ani sotului!
Mada imi pare rau ca va chinuiti asa, va doresc multa sanatate si refacere cat mai rapida pentru printesa mica.
de printesa
dana81 spune:
Neatza!!!
Gabriela
Muuulti,muulti ani fericiti!!!
Sotz de Moni
!!!
ANNABABY,MAI3,MONIOR,DIDI,ANKA,NATI,MADA multumesc frumos.Chiar m-ati ajutat, am citit impreuna cu Cristi si am concluzionat ca pentru inceput vom pune un patutz pentru Clara si unul de bebe, asta vreo 2 ani apoi vom mai vedea,timp e.Clar cele etajate au picat.
Am sa ma uit la Ikea, asta inseamna un drum la Bucuresti in curand![]()
Nati tinem pumnii sa fie drumul usor!!!Esti o curajoasa si numai ca te-ai gandit ca vei calatori singura cu Matei, eu una ma inspaimant la cat sunt de dependenta de Cristi

Mada sanatate multa.Poate scapati si voi odata ca tare e greu.
Dia si noi la fel duminica la tzara si Clara a fost innebunita dupa cai,vaci,gaini.Super distractie pe ea.
Va pupacesc, ma pregatesc sa merg la dr de familie
30+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
flo1980 spune:
Gabi a fost frumos la voi? ca la Bucuresti si in S in general a fost toata ziua innorat...
Miky ai PM.
Am de calcat si ma doare capul si am si o leneeee....
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
anaco spune:
..si eu sunt la program de calcat![]()
Eu am o obsesie cred cu calcatul asta... inca nu am renuntat la calcat hainele Marei, absolut tot. Nu ca asi fi un morman de harnicie
, ba dimpotriva cred ca fac strictul necesar si nu ma pierd in amanunte inutile... Insa cu calcatul hainutelor nu m-am lecuit, probabil nu ar fi asa de indispensabil, dar na, eu trebuie sa calc!!! cateodata ma apuca si 3 noaptea cu ele calcand![]()
Voi cum reusiti sa faceti treaba cu pepenasii? eu f greu, ca se baga in sufletul meu si nu pot face nimic , mai ales daca e periculos, ca fierul fierbinte, substante de curatat etc. Taaare greu...of...
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
dara_d spune:
Buna ziua,
Suntem cu multa treaba dar am trecut si eu pe aici sa va salut si multa sanatate pepenasilor bolnaviori, recuperare rapida.
Noi am fost sambata la un gratar la niste prieteni, s-a distrat denis ade minune la curte la ei , le-a aranjat toate floricelele si moristile. Ieri am fost pe la cumparaturi , nu i-am gasit denisei sandale asa cum vreau eu din piele ... dar mi-am luat eu jeans, triouri de la C&A si niste pantofi de la humanic din afi cotroceni, nu erau promotii , dar nu conteaza. Pacat ca nu am avut timp sa intru cu deni la toate alea de copii ca sigur ii gaseam ceva dar nu mai avea rabdare, ii era foame si somn si se maraia si am plecat, iar seara am mers la vot apoi la plimbare cu "bicla".
Acum trebuie sa plec asa ca va pup.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png