Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 19
moni_or spune:
MADA, DIA, MONA, FLO, GABRIELA, DANA multumesc mult de urari pt. sot!
DANA, voi pe bebita o s-o tineti de la inceput in camera cu Clara? Eu o sa dorm cu Alex in camera separata si cred ca numai dupa vreun an sau cand o sa inceapa sa doarma bine noaptea o sa ii pun in aceeasi camera, Luca nici acum nu sta mereu stralucit cu somnul si n-as vrea sa-l trezeasca bebe. Asa ca la noi patul de bebe va fi in alta camera initial. Si pe la 2 ani, cum ai zis si tu, o sa-l trec probabil si pe Alex la pat de copil mare, cu protectie, cum are Luca, am calculat sa ne ramana spatiul necesar in camera dar am zis ca n-are sens sa o incarcam de pe acum cu un pat care va fi folosit abia peste 2 ani.
ANACO, eu urasc calcatul mai mult decat orice pe lume, lui Luca nu-i mai calc hainele de la 6 luni. Cat despre restul de treburi casnice, e un calvar si pt. mine, mai ales facutul de mancare, ca nu ma lasa Luca, tot se miorlaie ca nu ma joc cu el. Singurele treburi care ii plac si la care ma ajuta si pusul hainelor in masina de spalat si scosul si intinsul lor pe sarma, aia e pasiunea lui, in rest tare greu reusesc sa fac ceva cu el pe acolo.
Intrebare: exista curea de pantaloni pt. copii asa mici? Ca noi avem mai multi pantaloni cu loc de curea dar curelusa n-am gasit niciunde. El e mai slabut si lungut si pantalonii care i-s buni in lungime i-s largi de obicei... Sau parca vorbeati mai demult de bretele pt. pantaloni? De alea unde as putea gasi? Mama imi tot zice sa-i pun elastic mai stramt dar mi-e lene sa-i iau atatia pantaloni la rand plus ca daca se mai ingrasa si devine prea stramt elasticul ce fac?
Am mai pus ceva pozici noi pe picasa, probabil printre ultimele cu burtoiul.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
dana81 spune:
Moni hehe as vrea eu sa le pun pe amandoua in aceeasi camera, dar Clara de vreo cateva saptamani vrea numai cu noi in pat
.Eu care eram total impotriva am ajuns sa mai fac un compromis.Ma gandesc ca bb va dormi in camera aia in patutz, iar Clara cu noi pana se vor regla cu somnul.Sper sa nu dureze un an.Si treptat sa o dezvatz si pe Clara de patul nostru si sa treaca la ea in pat.Viseeee, planuri si idei
Calcatul la fel ca la Moni..il urasc, nu ii calc copilului, nu imi calc mie decat cand "arde", iar sotzul isi calca singur sau o mai cheama pe maica-sa.asa ca Anaco uite asa ma descurc eu cu pepenasul, nu mai calc!
31+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
pica1 spune:
Hello fetele,
Moni
pentru comentariile la pozici.
Mada sanatate fetelor si sotului.
Acum ceva vreme parca DIDI zicea ceva de iaurt...Seb inca traieste pe baza de iaurt si apa. Chiar daca ii este rau el la astea 2 chestii nu renunta sub nici o forma.
Dana, Moni nu imi vine sa cred ce putin mai aveti. Deja va faceti probleme unde o sa doarma unul si unde o sa doarma celalalt....

. NAstere usoara va urez la amindoua si copii sanatosi
Anaco treaba cu cupilul printre picioare fac destul de putina. Intradevar am ajutor in casa care compenseaza, dar eu incerc pe cit posibil sa fac ce am de facut cit timp el doarme. Daca e frums afara incerc sa experimentez sa il las singur prin curte, dar deocamdata exista o problema cu o poarta de la vecini (avem alee ca sa putem trece dintr-o curte in alta) pe care domnul meu o descuie singur...
CE sa va zic eu de maimuta mea...nu stiu sint multe probabil...M-a lasat masca intr-o sera ca a invatat sa numere pina la 10, asta de unul singur caci v-am mai spus ca mie imi lipseste rabdarea de a sta si repeta cu el diverse chestii ...eu mai bine in invat cum se da cu sutul in minge decit cum sa citeasca o carte...A devenit din ce in ce mai independent, dar in acelasi timp i s-a dezvoltat foarte mult si personalitatea care as putea sa o caracterizez prin incapatanare si intelegere...este o balanta foarte ciudata intre astea 2 caracteristici.
Fug si eu acum sa vad daca reusesc sa fac ceva pina se trezeste.
pica1 spune:
Moni asa este gasesti curele. Eu i-am luat de la Zara 1 curea si este foarte interesanta ca merge pe sistemul bretelei, adica este din elastic si cu sistem de regralre ca a bretelei, dar se inchide cao curea.
rontzy spune:
Salutare!
LA MULTI ANI the_andreea si celorlalte fete carora spre rusinea mea nu le-am spus...din cauza de ocupata ce sunt cu job-ul...
Noi suntem bine,crestem,o sa-mi fac timp sa pun si poze...promit!
Va pup pe toti si toate!
Gini75 spune:
La multi ani Gabriela!
La multi ani, the_andreea!
Eu sunt prinsa pana peste cap cu niste proiecte, pentru unul am termen vineri, asa ca nu prea am timp de nimic. Poate de luni... Asa zic mereu.
Gabriela82 spune:
Andreea la multi ani! multa fericire alaturi de familia frumoasa 
Dana, Gini, Rontzy multumesc 
Flo aici a fost si nor si soare, dar a fost placut, cald si vantul nu prea a batut, bine am gasit si noi un loc mai la adapost asa intre stanci ![]()
treaba si eu fac cu ea printre picioare, are si momente cand se joaca singura dar mai rar. la calcat si Irina are tendinta sa traga de cablu de la fier sau de masa de calcat si de obicei evit sa calc atunci cand e ea treaza, dar eu calc doar strict ce e necesar, camasi, fuste etc. iar cu substantele de curatat periculoase, le folosesc in general cand e sotul acasa ca sa evit accidentele.
de printesa
Didi81 spune:
Pica, da, eu ziceam ca Aida nu mai vrea nici sa vada iaurt in fata ochilor. Candva manca, dar nu abuzasem ca sa zic ca i s-a aplecat de la atata iaurt, pur si simplu si-a schimbat gusturile peste noapte si asta in privinta mai multor alimente.
Fetelor, help! Aida e cam constipata de cateva zile, adica face din 2 in 2 zile. Si nu m-asi fi agitat prea tare doar ca ieri a facut destul de tare si era si un mic firicel de sange
. La putin timp dupa aia a facut normal si nu mai era sange, dar m-am cam panicat. E normal sa se intample asa? Uf, si se cam chinuise sa faca, aproape ca se dadea cu capul de usa si i se umezisera ochisorii
.
Problema e ca nici nu prea reusesc sa o fac sa manance fructe, iaurturi ioc. De bine de rau a mancat azi un mar si o rosie, ca in rest ea ar vrea doar branza si carne!
Pls help, ati patit asa ceva? Ce sa ii dau, avand in vedere ca e o mare ovo-carnivora si se stramba la orice altceva? (culmea, ca ar manca orez, morcovi... numai chestii constipatoare)
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)