Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (182)
Raspunsuri - Pagina 20
katalyna spune:
buna seara fetelor!
didi. mai purgative sunt sucurile de fructe, ceai de musetel, miere. ioana e la extrema cealalta de ceva vreme, nu ca face moale rau ca nu e moale, dar miroase intr-un fel anume
si face cam de 2-3 ori pe zi. azi am reusit sa o controlez la dinti si i-a mai iesit un canin, cred ca asta e si cauza.
la multi ani gabrielei si andreei, sa fiti sanatoase dragele mele!
eu am lipsit foarte motivat
dupa multele piedici am ajuns la tara si am botezat baietelul de care va spuneam. sunt foarte fericita ca am facut-o, in sfarsit am si eu un finutz micutz si dragutz.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
bujo spune:
Didi eu am aceeasi problema cu Filip. Nu papa decat un fruct pe zi, de obicei para, evit bananele. Sucuri de fructe nu bea, doar apa si aia putina. Si el face aproape zilnic dar foarte tare. Se invineteste cand se screme. De cateva ori a si inceput sa planga pentru ca nu reusea sa iasa. A trebuit sa-l ajutam noi impingand intre anus si putzulik sa iasa kk
Si am vazut si eu firicel de sange si am inceput sa-i dau Duphalac. Si dupa vreo saptamana de administrat a facut moale de iesea prin pampers si i l-am oprit. Acum trecusera 3 zile fara kk si i-am dat iar. A facut dar nu tare. Inca nu s-a reglat complet dar sper ca e pe drumul cel bun, daca nu mergem la doctor. Incerc sa-l fac sa bea mai multe lichie si sucuri.
bujo mami de Filip
ankalaura spune:
M-ati pierdut si la discutia cu kk, eu habar n-am cand, cum si de cate ori se presteaza, in sensul ca nu retin si nici nu m-am gandit ca ar trebui sa retin.... Mai ales ca presteaza la pampers, si as putea sa retin, zic eu... Daca mi se pare mie ca face prea moale, pac bag ceva banane si biscuiti. Daca mi se pare ca face prea tare, o mut pe capsuni sau altele... Dar zau daca am retinut vreodata frecventa...
De calcat... eu sunt mama calcatului! Ba chiar imi place! Sigur, nu ma apuc niciodata cu drag, dar cheful vine cand prestezi, asta e un mare adevar! Calc tot, nu numai ale copiilor, ci si ale noastre, de la camasi pana la sosete si chiloti! Mai bine zis insa, CALCAM! De cand cu uscatorul de rufe, incerc sa ma debarasez de obsesia cu calcatul, si drept sa spun, "SCULA" FACE DIFERENTA!
La Bucuresti ma gandeam ca sifoneaza masina mea, dar nu, masina mea era normala, dar uscandu-le pe sarma, se sifonau oricum. Nu prea aveam eu timp si chef sa le scutur, sa le intind glont, si nici sa le adun impaturindu-le, asa ca ba se uscau prea tare, ba se sifonau cat stateau teanc pana ma ocupam eu de ele....
Ei, aici, de cand cu uscatorul, am inceput sa le impachetez imediat dupa uscat si e ok asa, cel putin pentru hainele de interior si cele de dedesubt. Blugii ies perfecti din uscator, nu mai trebuie neteziti (la Bucuresti erau odiosi!! musai trebuiau calcati!!).
Didi81 spune:
katalyna, bujo, merci pt raspunsuri
. Sucuri de fructe nu vrea facute in casa, iar din comert nu i-asi da. In schimb e mare amatoare de ceaiuri si chiar i-am facut ieri ceai indulcit cu miere. Ieri nu facuse kaki in schimb a facut azi de dimineata si nu s-a scremut prea mult.
Ieri i s-a crapat suzeta si a trebuit sa ii tai varful ca sa nu se rupa de la sine. I-am aratat-o asa, nu s-a crizat, i-am explicat ce s-a intamplat si parea sa coopereze (ma rog, nu i-a placut situatia dar nici nu s-a enervat). Ea oricum nu o folosea decat pt somn si uneori in masina la drum lung. Numai ca ieri la somnul de pranz a fost teroare - nu a pomenit nimic de suzeta dar nici sa doarma n-a fost chip; in final am sarit peste nani, deci a fost prima zi fara nani. Prin urmare aseara la 9 a adormit bustean
. Sa speram ca azi nu se mai repeta figura ca tare anapoda a fost ziua de ieri 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
dana81 spune:
Neatza!!
Didi am avut si noi un episod cu firisoare de sange de mi-a stat inima in loc tot de la un kk tare..nu s-a mai repetat, dar de atunci nu i lipsesc fructele zilnic.Dar imi povestea o bunica in parc ca-i da nepotului pentru ca are mari probleme cu constipatia, o lingurita de ulei de masline pe stomacul gol, si tarate in ceai sau iaurt sau lapte tot dimineatza.Copilul are 2 ani si ceva si spunea ca a dat rezultate.
Kata bravo, sa fie sanatos finutzul.Ma bucur ca ai reusit
31+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Caprioara spune:
Helau fetele,
La multi ani Gabriela si Andreea
! Scuze de intarziere
.
Diana, pupam micul crestin si tot familionul
! Abia astep sa vad pozele de la botez
. Imi pare rau ca nu am citit din timp cand e, ca sa trecem si noi pe acolo (sa ve vedem si poate sa pun husbantu sa faca si el cateva poze).
Fetele, am intrat sa va impartasesc prin ce emotii trec eu azi.
Este prima zi de gradinita a Ilincai. Am dus-o la 10 si o iau la 12. Oficial incepem de pe 3 mai, cu program de la 7:30 la 19; saptamana asta insa o duc cate un pic sa se obisnuiasca cu locul si fetzele celor de acolo.
Am maaari emotii de cum ii este acolo. M-a cam luat pe nepregatite doamna asistenta dimineata, mi-a luat-o din brate si a si plecat cu ea (plangand). Eu as fi vrut sa intru cu ea la clasa... dar m-au trimis la plimbare pentru 2 ore
. Sper ca nu a plans mult.
Am mai reusit sa va citesc asa, sporadic, in ultima vreme. Insa am vazut ca zilele trecute Vicky si Violeta mi-au dat o mana de ajutor, pentru care le multumesc mult
si le dau cate un
si o
.
De luni o sa fie fata plecata toata ziua, iar eu trebuie sa fac curatenie generala in casa, cu sortat si aruncat de troace stranse in ani de zile si sa ma apuc de invatat pentru examenul la ACCA din 14 iunie. Deci tot ocupata voi fi, dar sper sa mai scap si la calculator sa va citesc si sa si scriu cate un pic.
Sper ca sunteti bine toate. Va imbratisez si va dau cate o
de primavara la fiecare.
Acum trebuie sa fug sa iau Ilincu.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
flo1980 spune:
N-am mai reusit sa intru ieri, am calcat pana la urma jumate din teancul de rufe strans, dar azi se face la loc ca am spalat lenjeria 
Mie cel mai greu imi e la calcat, caci si David trage de firul fierului si de masa si imi sare inima din piept, asa evit si eu cat se poate dar uneori tot ma prinde la ultima rufa ....
Pica chiar ma intrebam ce mai faci, ati terminat terasa sau ce aveai de rezolvat?
Felicitari lui Sebi pt. numaratoare 
Anko adica e uscatorul bun? ce marca e? din curiozitate intreb...pe mine ma enerveaza ca ramane un miros in rufe de la garnitura de cauciuc, insa dispare dupa ceva timp ...
Apropo eu am mania scuturatului rufelor, le scutur putin in cada cand le scot din masina, apoi dupa ce se usuca pe sarma
Capri bafta Ilinicai la gradinita, sa se adapteze rapid si tie spor la invatat!
Ce e ACCA? ![]()
Offf si baba de mine a uitat sa ureze
ieri pe
the_ andreea
La multi ani frumosi si plini de satisfactii!
Mada cum mai sunteti?
Sor'ta Sun pe unde e?
Iar a devenit insuportabila reclama la pampers 
Mai aveam ceva de zis, dar evidenta am uitat, offf batranetile mele!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
flo1980 spune:
Pt. constipatie sunt cereale nestle cu ovaz si prune uscate sau puteti lua prune uscate din piata, le fierbe-ti in putina apa si le dati sucul rezultat simplu sau amestecat cu alt suc.
Le mai puteti da piersici sau prune din compot.
Cu Alex am patit-o rau pe la 3 ani, facea la 3-4 zile, dr. mi-a zis ca e pe psihic, a invatat sa se abtina si nu face.
Curele mai sunt si la Next, tot pe acolo pantalonasii sunt ajustabili, au elastic si nasturasi in parti si fixezi marimea.
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!