Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (9)
Am parasit clubul scutecelor aici si ne regasim cu bucurie in floarea copilariei
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* ramyteo --- TEODORA - 29.06.2005 - Deva
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
Androix spune:
haidi, mey, ca nu ne mai saturam de scris cand eram pe pagina 22 si acum n-a mai scris nimeni de 2 zile.
Eu fac curat, copiii sunt inca la bunici, cica in seara asta mergem dupa ei, la cum arata casa in jurul meu nu prea cred...
Iuliana, mi-am amintit, am mai vizionat o data pozele voastre de la viena, ca si noi tot acolo am fost anul trecut. Sunteti fparte frumosi, fetele mai ales, niste papusi vii.
Cam asa face si Georgia cu pielitele de la unghii, cu diferenta ca nu le rontaie si face asa indiferent la ce deget, chiar si la picioare, isi rupe pielitele, unghiile, tot ce prinde. Uneori ma dispera ca le are taiate scurt si ea tot gaseste ce sa rupa.
Nici eu nu debordez de inspiratie, doar ma dau pe-aici, v-am zis trebuie sa fac curat, sunt in toiul trebii, m-am asezat sa ma hodin un pic
Faceti deja planuri de vacanta? Mihai si=a luat concediu de pe 19 iulie ca atunci a mai gasit liber auzi, ca cica pentru ca a tot uitat sa vorbeasca cu mine de parca si eu trebuia sa-mi aliniez programul cu astrele sau mai stiu io cu ce Si se presupune ca e sef si tot ultimul e pe lista la toate alea...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Mercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Cam asa face si Georgia cu pielitele de la unghii, cu diferenta ca nu le rontaie si face asa indiferent la ce deget, chiar si la picioare, isi rupe pielitele, unghiile, tot ce prinde. Uneori ma dispera ca le are taiate scurt si ea tot gaseste ce sa rupa. |
Cam asa face si bia nu stiu cum naiba dar de cand cu baletul ei isi baga si unghiile de la picioare la frezat chit ca nu i las satisfactia de a le freza ca doara ii tai eu unghiile.
iuliana spune:
Androix si celelalte fete, multumim pentru complimente. Sinteti tare dragute:).
Noi inca nu ne-am facut planuri de vacanta pentru vara. Adica aveam in gind sa mergem la Vancouver sau Mexic la Cancun (de fapt vrem linga Cancun la Playa del Carmen), dar avind in vedere ca in Mexic in vara e f. cald, cred ca sarim si o sa mergem in octombrie. Mi s-a pus pata sa mergem in Cancun sa vizitam Yucatan Peninsula (si sa facem si plaja, normal), ca tot am avut ieri o prezentare orala (am luat A, normal ) despre Civilizatia Maya pentru clasa mea de spaniola. Stiam ca in Cancun e frumos, plaja frumoasa etc, dar nu prea aveam multe notiuni despre templele si cultura Maya. Acum mi s-a deschis apetitul. Si cum noi sintem history lovers, mergem in general in vacante in care sa ne clatim ochii cu istorie. O vacanta in Vancouver ia cel putin o sapt., si cum aveam de ales intre Cancun si Vancouver, ne-am hotarit la Cancun.
Problema e ca hazbandu' face de abia in oct. un an de cind e la noua companie si nu are inca multa vacanta. Ne-am hotarit totusi sa mergem pentru vreo 5 zile pe aici in sudul Californiei sa vizitam citeva missions construite de misionari spanioli. In cla.a 3-a aici copiii invata despre asta si mi-ar place ca Emma sa aiba ceva notiuni (sper sa isi aduca aminte pina atunci).
Androix, la mine a fost a 3-a oara (sau a 4-a???) in Viena (celelalte dati au fost acum vreo 10 ani si mai tot timpul am fost pe fuga), dar pot sa spun ca de abia anul asta am reusit sa vad mai mult si cu alti ochi. Nu am mai avut putere dupa 10 zile de hoinareala sa mergem si la Graz si alte orase. Cu 3 copii dupa noi nu a fost usor, dar a fost fun.
Si tu nu apreciezi ca sefu' vrea sa ceara parerea sefului de acasa (tu) ... nerecunoscatoareo.
gabitzam spune:
Ce au mai copiii astia? Ca si Andrei isi face rana la degetul mare tot zgarmandu-se dupa pielita, si-a facut un tic nervos si isi zapaceste cu degetul aratator pielita si coltul unghiei de la degetul mare, pina la sange.
Alaturi de SEBI
Aurasa spune:
Buna!
Am revenit. Si noi avem probleme cu rosul unghiilor. Si cu fitzele la marea arta. Daca nu e cum vrea el se supara, il atinge pe Alex, apoi ii pare rau ca s-au ciocnit si asa mai departe.
Acum sunt in concediu: Alex e racit, eu racita, Catalin la gradi.
Arunc un ochi pe mesajele anterioare si mai vorbim.
Androix spune:
Aurasa, multa sanatate!
Haideti dragelor, strig dupa voi pe FB tehnica asta...
Ai mei sunt bine desi vad ca iar le dau tarcoale niste muci si niste tuse, sper sa nu o iau de la capat, ca pana la urma daca ma gandesc bine nu am incheiat de tot de asta toamna.
Iuliana, da uite ca asa cu seful de-acasa nu vedeam lucrurile. Nici noi nu ne-am decis inca unde mergem, bine ca nici bani nu avem, in alti ani pana acum aveam deja pusa deoparte mai bine de jumatate din suma pentru vacanta. Tare ma tem ca mergem pe la tara pe undeva macar de-am avea si noi bunici ceva la tara da nici d-astia n-avem...
Hai sa va dau alt subiect de discutie o sa ne placa la nebunie, mai ales cand om consulta site-urile din strainataturi. Ce le cumparati la capiluti de ziua lor, ca uite mai e putin si incepem sa petrecem.
Eu peste 3 zile am pregatit pentru Georgia de la Craciun un joc cine stie castiga dar in mai nu prea stiu ce sa le iau. Oare biciclete? Unde le-oi mai tine si pe-alea...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
omustata spune:
Iuliana-imi pare sincer rau. Nu am stiu de sotul tau. Pai nici nu-i de mirare ca ai suferit de depresie. Nu va ganditi sa va mutati mai la nord?
Solutia parca se numea Mavala. Trebuie sa ma uit.
cadouri pentru copii-Maya isi doreste o bicicleta mai mare. Are una, dar i-a cam ramas mica. Asa ca probabil asta va primi.
Androix-spor la treaba
Va pup ca altceva nu prea am de adaugat.
iuliana spune:
Olga, unde mai la nord? Noi am vrea sa raminem aici...speram ca in vreo 2 ani sa se redreseze economia si sa revina totul la normal. Deocamdata sintem ok. Partea cea mai grea a trecut oarecum. Acum reuseste sa vina Alex si o data in cursul saptaminii, ceea ce face mare diferenta.
Cadouri... nu stiu. Le-am zis ca anul asta nu le mai fac party ca mai degraba ne ducem undeva in vacanta toti 4. Le iau tort, eventual o sa invite 1-2 fetite si gata ca si asa ziua lor e in timpul vacantei.
Jocuri de genul 'nu te supara frate' etc avem si noi, dar cu Emma nu se poate juca pentru ca ea vrea sa cistige tot timpul si se supara daca nu cistiga. Cu ea am renuntat sa mai jucam jocuri. Cu Diana e Ok, ea parca e mai matura decit Emma. Nu stiu exact ce isi doresc de ziua lor...deocamdata nu si-au exprimat dorinta in nimic. Au cam tot ce le trebuie.
Gabita, exact asa face si Diana. Ieri a fost la scoala dupa o sapt. de vacanta. A venit cu degetul zdrelit si aproape rana. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.
Androix, am vazut ca multi copii au fost bolnaviori. Noi, slava Domnului, nu am fost deloc bolnave. Fetele au mai avut de 1-2 ori muci, dar atit. Nu febra, nu virusuri, nu streptococi etc....nimic. Cred ca faptul ca maninca la fiecare masa legume (inafara de micul dejun, bineinteles) si fructe isi spune cuvintul. Daca le-ati vedea cum maninca broccoli si fasole verde etc, v-ati pune miinile in cap:)). La noi desertul e intotdeuna fructe: proaspete sau din compot. Dulcuri f. rar de la mine, mai degraba cind e ta-su acasa si vrea sa le "trateze"
Cornelia spune:
Pup!
Mercedes, nu am studiat proiectul legii invatamantului prea in detaliu, dar noua asa ne-au spus si la gradi: grupa pregatitoare se va muta la scoala in 2013. Asa ca m-am culcat pe o ureche. Pe de alta parte, nu mi se pare o idee prea rea sa intram si noi in randul lumii si sa mearga copii mai devreme la scoala. Va ziceam ca eu nu il dau pe Stefan la 6 ani oricum, asa cum nu am dat-o nici pe Maria, dar ... asta pentru ca cel putin la inceput sunt dezavantajati, pentru ca majoritatea copiilor au cu un an mai mult. A, si o calitate am si eu pretentia sa aiba noua lege a invatamnatului: sa nu se mai schimbe intr-un an-doi .
Si Stefan e mare rozator de unghii. Se vede clar cand este stresat. Tocmai a trecut d eo perioada cu unghii roase din carne. Acum am reusit sa i le tai, asa ca e intr-o perioada buna, de isi lasa unghiile sa creasca.
Cadou: si noi tot bicicleta , ca i-a ramas mica cea veche. Chiar, au biciclete la Decathlon-ul din Bucuresti? Ati fost? Ca a noastra de la Decathlon e si tare buna a fost.
gabitzam spune:
In weekend am fost la mall aici in Baneasa si la etaj era un fel de expozitie cu vanzare de materiale sportive. Lui Andrei i-a picat cu tronc o trotineta (www.micro-scooters.ro/produse/trotineta-maxi-micro-t-bar.php" target="_blank">asta) asa ca am scapat cu goana dupa cadou Inca nu am luat-o, dar pina la ziua lui o luam.
Alaturi de SEBI