Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Tudor de rnico !

Sa-ti fie fiecare zi plina de fericire si iubire ! Sa ai grija de surioara ta ( de-acum esti baiat mare ! ) si sa va iubiti mult !

O aniversare frumoasa, cu multa bucurie si surprize frumoase !

Felicitari, mamico, pentru puiutii tai mari si frumosi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 17+

Mergi la inceput

La multi ani, Gheorghe !

Sa fii mereu inconjurat de iubire !

Mergi la inceput

Vazut aseara si placut muuult David Andrei si fratiorul lui Luca , David bucalat si surioara lui Daria si frumoasa Alesia

Noi poze recente nu mai avem, Erina, pt ca ni s-a stricat aparatul foto acum cateva luni ( l-a trantit sotul pe jos, ceea ce nu uita Maria sa-i aminteasca din cand in cand ). Si inca nu m-am decis ce aparat sa cumparam. Va trebui cat de curand sa ma ocup de treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

La multi ani Gheo de Sabina si tuturor sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Luiza multumim pentru cafea. Pacat de camera. Eu as cumpaa ceva semi-profesional. O zi usoara la job.

Piciulika, e minunat!!! Ma gindesc deja cu nostalgie ca e ultima data cind voi avea asemenea trairi.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

La multi ani Gheo!!!

Sa ai parte de ce e mai bun si saajungi om mare si bun!!! Sa fii alinare, sprijin si mindrie parintilor!!! (eu ma gindesc la tine ca la un mare dirijor al lumii-ma inspira ochii si parul zulufat!!!)

La multi ani frumos cu ochi albastri Tudor de mami Rnico!!! Sa ai aniversare perfecta cu bunatati gatite de mami si surioara Alessia!!!

Astazi e ziua de nastere si de nume-George, a nepotelului meu Matei!!! Te iubim frumosule!!!

Mergi la inceput

Am o datorie mai veche, tot am vrut sa scriu dar...

La multi ani Betty!!! Impliniri pe toate planurile si fericire alaturi de baietii tai!!!

Mergi la inceput

La PN soare, cer senin si grade putine in termometre!!!

Eu m-am trezit cu un tonus de milioane. Asa aveam chef de calcat alea 3 masini de rufe, de pus altele la spalat..etc apoi mi-am amintit ca e sarbatoare...asa ca astazi ma ocup numai de copii.

Am facut dimineata molifta de 40 de zile, acum aleg meniul pentru botez iar la prinz mergem sa il dam la restaurant. Abia astept 7 mai.

Va doresc o zi insorita si calda!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

atatea vreau sa va scriu, intreb, raspund, multzumesc...

dar puiu asta mic mi-e in bratze si e lipit de mine si de sufletul meu tot mai tare...
e asa adorabil cum suge si-si lasa pleoapele grele peste ochii albästrii - asa savureaza cum ii curge laptele-n gura, parca e in extaz - si apoi adoarme cu un zambet fericit pe buze.

cum se trezeste si da cu ochii de noi, rade asa de vesel si gangureste. toti suntem topitzi. michael se baga la el in patutz si-l pupa si dragaleste in fiecare dimineatza, primul lucru, si isi rad amandoi asa fericitzi.
pentru momentele astea merita orice!

noapte buna

Picio, chiar ma gandeam zilele astea ca acum Alexia doarme multisor (mai am si eu cate putin timp de gatit, curat, minumum necesar) si imi aminteam de la Tudor ca de pe la 2-3 luni s-a agatat de mine de nu mai aveam timp nici de mers la toaleta si acum cu 2...
Cum e? Zi-mi ca se poate, ca ai timp sa te ocupi de amandoi...

Si limiteaza-te sa intrebi ca sa primesti raspunsuri, ca te intelegem ca nu ai timp de forum cu 2 adorabili!
Si ce descrii tu acolo e absolut minunat! A inceput si Tudor sa o pupaceasca pe Alexia, dar doar pe picioruse, ii aduce suzeta (crede ca plange doar din cauza ca o scapa) si o verifica sa vada de e in cutiuta ei si doarme! E cam nelamurit de ce nu ia masinutele pe care i le aduce.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI lui Tudor de rnico, lui Matei, nepot de Erina si tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput