Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:
Luy, daaaaaaaaa, azi am chiulit, dupa ce m-au fortat sa fac greva si nu ma plateste am spus pas, m-am "rasfatat" cu Cristi in IOR,a scos sufletul din mine,eu pe jos el cu tricicleta... mai am putin si ajung sub 50kg, toate hainele atarna... fara efort......mai trebuie sa fac merg la sala sa mai stabilizam muschiuletii ca, cam atarna...

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv Neata! Hmmmm, ce cafea buna! Gata, m-am trezit! Stiti careva unde pot face IDR pt Vlad? Imi trebe pt gradi. Stiu ca am mai facut mai demult la spitalul de plamani, dar parca nu m-as mai ducepe acolo. Stiti si in alta parte? anca, mami de Vladut... 06.10.2007 |
de ce tb IDR-ul pt gradinita???????
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
ancasilv spune:
Habar n-am! Asa mi-a spus directoarea. Credeam ca e standard la toate gradi de stat. sunt eu singura sau a mai cerut cuiva idr la inceperea gradinitei?
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
luy spune:
Mandarinutza, foarte frumoase numele, imi plac si mie amandoua ![]()
Noi deocamdata nu stim daca vom avea nevoie de nume de fetita sau de baietel, insa mie mi se tot invart prin minte doar nume de baieti. Si la prima sarcina a fost la fel, pana sa ni se spuna ca este fetita ![]()
Abia astept sa ajung acasa si sa deschid mailul comun, sa-l cunosc si eu pe ultimul David aparut in gashca 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
kriss79 spune:
salutare
Rox, bine ai revenit!cum mai e mama ta?pozici ceva?
Avem ceva poze mai noi aicidin parc de saptamana trecuta.
Nu mai vine oare primavara?ne-am saturat de stat in casa, ploua, bate vantul 5 zile si 2 e cald si frumos..
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
Erina spune:
Buna seara!
Kriss minunata grumoasa cu urechelnite (e dintr-un desen cu Winnie) roz! Sa te faca mereu fericita!
Sabina multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Am citit articolul si chiar m-a marcat cumva. Astazi am fost mai intelegatoare cu Daria si chiar i-am spus si fratelui meu ca trebuie sa-i acceptam pe copii asa cum sunt, ca cerem prea mult si suntem prea aspri cu ei.

Mada intrebai de BCG. E mare problema cu el...cred ca iar e o campanie controlata pentru a face importuri. Eu il scot pe David aproape zilnic. Stau cu ceva frica dar neonatologul mi-a spus ca TBC se ia doar stind in casa cu o persoana cu TBC-care sa aiba caverne si tot restul...
Luy chiar asa nici un cuvint despre cum te simti cu burtica? Nici despre Maria? Poze?
Am vazut si eu pe David de Mada, un dulce. Luca e foarte frumos si a crescutttt!!!
mandarinuta sa te bucuri in continuare de sarcina si de miscarile uriasului din burtica!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Cecilia, Miaunici, Luy, Yaia multumiri!!!
O noapte linistita tuturor!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv Neata! Hmmmm, ce cafea buna! Gata, m-am trezit! Stiti careva unde pot face IDR pt Vlad? Imi trebe pt gradi. Stiu ca am mai facut mai demult la spitalul de plamani, dar parca nu m-as mai ducepe acolo. Stiti si in alta parte? anca, mami de Vladut... 06.10.2007 |
Incearca la Pol.Vitan, eu acolo l-am facut acum cativa ani Alexandrei.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Piciulika spune:
atatea vreau sa va scriu, intreb, raspund, multzumesc...
dar puiu asta mic mi-e in bratze si e lipit de mine si de sufletul meu tot mai tare...
e asa adorabil cum suge si-si lasa pleoapele grele peste ochii albästrii - asa savureaza cum ii curge laptele-n gura, parca e in extaz - si apoi adoarme cu un zambet fericit pe buze.
cum se trezeste si da cu ochii de noi, rade asa de vesel si gangureste.
toti suntem topitzi. michael se baga la el in patutz si-l pupa si dragaleste in fiecare dimineatza, primul lucru, si isi rad amandoi asa fericitzi.
pentru momentele astea merita orice!
noapte buna 
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
luy spune:
'Neatza, azi v-am pregatit
aromata, poftiti !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
17+