Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Anca, nu te pot ajuta, ca nu stiu nici macar ce-i ala IDR . Ce zice Vladut de ideea de gradinita ? E doritor sa mearga 'la copii' ?

Mandarinutza, citeam si ma minunam ce bebelus mare ai, dar pe urma m-am uitat la semnatura si mi-am dat seama ca tu esti mult mai 'avansata' ca mine. Ma bucur ca sarcina aceasta a fost mai usoara decat cea cu Antonia si te-ai putut bucura din plin de sentimentul ca in interiorul tau se infaptuieste o minune. Ati inceput sa va ganditi la nume ?

Cecilia, va sa zica azi chiulesti ...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 16+

Mergi la inceput

Piciulika, bravo pentru succes ! Uite ce mica e lumea, ca si pe acolo si-a trimis vecina mea rudele

Mergi la inceput

Alice, cum e viata de mamica de doi baieti ?

Hai ca va las, ma apuc serios de treaba. O sa mai trag cu ochiul din cand in cand sa vad care e miscarea pe aici.
Sa aveti o zi insorita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy, vad ca tragi pe toata lumea de limba .. dar de tine nu zici nimic. Cum iti e cu noul samburel?
Ce mai face Maria? Si piticii?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pe mine m-a apucat filosofeala

http://armonii.blogspot.com/2010/04/lasati-va-copiii-sa-greseasca.html
Ce parere aveti?

Sabinutza, e grozava Erika!
Erina, david e absolut superb, de revista. In plus, privirea lui e undeva asa, dincolo, de o puritate greu de exprimat in cuvinte. Si are falcute f f grasune, sa stii! Dragul de el.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata!
Eu am un moment liber. Luca e afara cu bona iar David doarme.Am trimis poze pe mail-ul comun. Astazi pe la pranz iesim si cu David afara. Dupa amiaza ma rasfat si eu cu un masaj.
Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata.
Mada28 mami de Luca si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

DA, este maaare doritor de copii. Eu i-am povestit f frumos despre ce se intimpla la gradi. Super ok. Numai ca a avut o perioada in care facea pe el.La genul "Uite mami cum fac pipi pe jos" sau mami fac pipi. Hai la wc. nu, pe jos. si dadea pantalonii jos si mi-a umplut tot holul cu pipi, dupa luni intregi in care facea la olita si wc. Si i-am spus ca daca se intimpla asa la gradi dna se supara pe el (ma adusese la disperare). Si atunci a facut o fataaa...de pe mine ma umfla si rasul.Soc! Ma rog, n-am insistat pe treaba asta, dar a cam inteles ca daca face si acolo prostiile pe care le face acasa vor fi si repercursiuni.Sper sa inteleaga mesajul meu si nu ca la gradi e naspa. Vom vedea cum decurg lcrurile.

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Eu am fost ieri la contol, toate ok, bb e in pozitie transversala. M-a pus intai dr la un ecograf si nu era multumita cum ii detecta miscarile inimioarei si ne-am mutat apoi la alt ecograf si intre timp bb isi si schimbase poziia, cu capul din stanga in dreapta, deci facuse o tumba intre imp. Se par ca e destul de marisor, are 1500 g , a crescut 1 kg ntro luna, si arat ecografic cu 2 saptamani jmatate mai maricel, eu am 26 saptamani si un pic si el era de 28,5. Asa ca ma astept la un bb mai marisor.

BRA-VO! Super vesti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am admirat si eu cei doi Daviduti finuti si pe fratiorul, respectiv surioara mai mari. Sunt niste scumpi toti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Yaia, merci, acum am observat ca am mancat multe litere aseara cad am scris mesajul.

Luy, deocamdata eu si sotul agreem prenumele Alex Stefan sau Stefan Alex dar nu e batut in cuie. El vrea eaparat doua prenume si unul sa fie Alex.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+

Poze

Mergi la inceput