Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 17
luy spune:
Anca, nu te pot ajuta, ca nu stiu nici macar ce-i ala IDR
. Ce zice Vladut de ideea de gradinita ? E doritor sa mearga 'la copii' ?
Mandarinutza, citeam si ma minunam ce bebelus mare ai, dar pe urma m-am uitat la semnatura si mi-am dat seama ca tu esti mult mai 'avansata' ca mine. Ma bucur ca sarcina aceasta a fost mai usoara decat cea cu Antonia si te-ai putut bucura din plin de sentimentul ca in interiorul tau se infaptuieste o minune. Ati inceput sa va ganditi la nume ?
Cecilia, va sa zica azi chiulesti ... ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
luy spune:
Piciulika, bravo pentru succes ! Uite ce mica e lumea, ca si pe acolo si-a trimis vecina mea rudele ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
luy spune:
Alice, cum e viata de mamica de doi baieti ?
Hai ca va las, ma apuc serios de treaba. O sa mai trag cu ochiul din cand in cand sa vad care e miscarea pe aici.
Sa aveti o zi insorita ! 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
carpatina spune:
Luy, vad ca tragi pe toata lumea de limba .. dar de tine nu zici nimic. Cum iti e cu noul samburel? 
Ce mai face Maria? Si piticii? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
pe mine m-a apucat filosofeala
http://armonii.blogspot.com/2010/04/lasati-va-copiii-sa-greseasca.html
Ce parere aveti?
Sabinutza, e grozava Erika!
Erina, david e absolut superb, de revista. In plus, privirea lui e undeva asa, dincolo, de o puritate greu de exprimat in cuvinte. Si are falcute f f grasune, sa stii! Dragul de el.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Mada28 spune:
Buna dimineata!
Eu am un moment liber. Luca e afara cu bona iar David doarme.Am trimis poze pe mail-ul comun. Astazi pe la pranz iesim si cu David afara. Dupa amiaza ma rasfat si eu cu un masaj.
Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata.
Mada28 mami de Luca si David
ancasilv spune:
DA, este maaare doritor de copii. Eu i-am povestit f frumos despre ce se intimpla la gradi. Super ok. Numai ca a avut o perioada in care facea pe el.La genul "Uite mami cum fac pipi pe jos" sau mami fac pipi. Hai la wc. nu, pe jos. si dadea pantalonii jos si mi-a umplut tot holul cu pipi, dupa luni intregi in care facea la olita si wc. Si i-am spus ca daca se intimpla asa la gradi dna se supara pe el (ma adusese la disperare). Si atunci a facut o fataaa...de pe mine ma umfla si rasul.Soc! Ma rog, n-am insistat pe treaba asta, dar a cam inteles ca daca face si acolo prostiile pe care le face acasa vor fi si repercursiuni.Sper sa inteleaga mesajul meu si nu ca la gradi e naspa. Vom vedea cum decurg lcrurile.
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Eu am fost ieri la contol, toate ok, bb e in pozitie transversala. M-a pus intai dr la un ecograf si nu era multumita cum ii detecta miscarile inimioarei si ne-am mutat apoi la alt ecograf si intre timp bb isi si schimbase poziia, cu capul din stanga in dreapta, deci facuse o tumba intre imp. Se par ca e destul de marisor, are 1500 g , a crescut 1 kg ntro luna, si arat ecografic cu 2 saptamani jmatate mai maricel, eu am 26 saptamani si un pic si el era de 28,5. Asa ca ma astept la un bb mai marisor. |
BRA-VO! Super vesti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Am admirat si eu cei doi Daviduti finuti si pe fratiorul, respectiv surioara mai mari. Sunt niste scumpi toti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mandarinutza spune:
Yaia, merci, acum am observat ca am mancat multe litere aseara cad am scris mesajul.
Luy, deocamdata eu si sotul agreem prenumele Alex Stefan sau Stefan Alex dar nu e batut in cuie. El vrea eaparat doua prenume si unul sa fie Alex.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+ 
Poze