Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 16
Piciulika spune:
Teo, tocmai am revenit (cu succes) de la Berna unde tzi-am cunoscut verisoara!!!
(Auzi, asa de foarte emotzionata am fost ca intru in dialog privat cu "organele statului" ca am intrebat-o la final daca nu cumva e verisoara cu "Mihaela Teodorescu" ![]()
![]()

![]()

... asta pentru ca ma intalneam cu doua Mihaele la Berna dupa aia si eram cu Mihaela in cap. Dau un miel! Dar semanati un pic - altfel nu indrazneam.
Ea e o dulce si o finutza
, insa tanti-colega cu care lucreaza e o CATASTROFA la patrat! Sinistra, panicarda, dezorganizata, vorbeste aiiurea si prea mult... eu as strange-o de 3 ori de gat in fiecare zi - biata verisoara! Ce autocontrol trebuie sa fi dezvoltat ca supravietzuieste tanti aia!! Abia la final a aparut si ea in cradu, ca era back-office, si mi-a salvat nervii cu abulica aia. Asa am decis ca in medie personalul consular e chiar ok... ![]()
Miorlaie brotacelul. Va pup.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Roxana_G spune:
Erina,
promit ca vei vedea pozele cu oceanul ala, dar zau nu prea apuc sa fac nimic. Incerc macar diseara sa pun pe hardul mobil si poate descarc maine la birou (printre intalniri).
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Ehehe, am auzit multe la viata mea! Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Parca nu mai esti asa de sigura...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui aniast72
Nu, nu, nu ... ca n-am fost corecta, am omis sa scriu ... comparativ cu el, ca el face mult mai mult ca mine: Spala vase, gateste, întinde rufe, spala haine care trebuiesc spalate de mana, face ordine prin casa (pentru curatenie si calcat avem ajutor)... deci duce greul da' asa se vaieta si isi plange de mila dupa aia... ![]() Andreea, in 20+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Si totusi...ar vrea sa faceti schimb?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mandarinutza spune:
Buna seara si de la noi!
Miaunici, ma bucur ca rezultatul e ok, refere rapida papanasului!
Valentina, multa sanatate Alexandrei, sa dea rezultate cat mai bune tratamentul.
Erina, tare frumusel si scump e bb David, si duamna Teodora ae gusturi bune la hainute vad.Ce frumos ai scris despre al doilea copil. Eu ma simt minunat la sarcina aceasta, nu am contractii ca la sarcina cu nonia, si chiar ma bucu de fiecare minut in care misca bb.
Sabina Y, sper ca v-ati simtitbine la film. Am vazut si noi filml dar acsa la calculator si ne-a placut.
Mada28, ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati intrat in ritm.
Eu am fost ieri la contol, toate ok, bb e in pozitie transversala. M-a pus intai dr la un ecograf si nu era multumita cum ii detecta miscarile inimioarei si ne-am mutat apoi la alt ecograf si intre timp bb isi si schimbase poziia, cu capul din stanga in dreapta, deci facuse o tumba intre imp. Se par ca e destul de marisor, are 1500 g , a crescut 1 kg ntro luna, si arat ecografic cu 2 saptamani jmatate mai maricel, eu am 26 saptamani si un pic si el era de 28,5. Asa ca ma astept la un bb mai marisor.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+ 
Poze
cecilia L spune:
Mandarinuta, chiar maricel, sanatos sa fie, restul conteaza mai putin, parca la Antonia ai facut cezariana.
Mada, ma bucur mult ca ai intrat in ritm si baiaetii sunt cuminti...cred si eu ca esti mandra de ei, doar "are mama doi baieti" 
Erina,ti-am vazut minunatia de fecior {pup]
gata, am un terorist langa mine
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Am reusit si eu sa ma achit de o datorie si am updatat semnatura! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Frumoasa semnatura! Frumoase povesti!
Pe cea a pisicutei cu ciuf negru am citit-o pe nerasuflate.

Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Iarna de vis!
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
cecilia L spune:
'Neata, azi dau eu
, nu am mai dat de mult....daca tot sunt in greva
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
'Neatza, multumesc, Cecilia, pt mirosul de cafea
. Eu va servesc cu un iaurt, daca doriti !
Erina, e adorabil David
, foarte expresiv, intr-adevar ! Si clar e fratiorul Dariei, asa bine seamana !
Mi-aduc mereu aminte de pozele prelucrate de Rodica, acelea in care Emanuel este imbracat in aceleasi hainute ca Darius si au amandoi aceeasi expesie. Mi-au placut tare mult ! ( Si Sabina ne-a aratat un montaj asemanator cu Gheo si Sofia
)
Mada28, ce frumos povestesti si tu despre bucuria de a fi mama de doua ori
Nu ne arati si noua poze cu baietii tai ? Te rugaaam
Vrem sa-l cunoastem si noi pe David !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
16+
ancasilv spune:
Neata! Hmmmm, ce cafea buna! Gata, m-am trezit!![]()
Stiti careva unde pot face IDR pt Vlad? Imi trebe pt gradi. Stiu ca am mai facut mai demult la spitalul de plamani, dar parca nu m-as mai ducepe acolo. Stiti si in alta parte?
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007

in 20+ cu