Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ai Gheo de Sabina, sa fii sanatos , fericit si sa ai parte numai de impliiri!

La multi ani Tudor de Rnico, petrecere frumoasa la primul anisor!

La multi ani Matei, verisor de Daria si David, petrecere frumoasa!

Eu sunt racita, a avut tataie o viroza cu care a tot tras 2 saptamani, i-a dat si lui mamaie, mamaie i-a dat si Antoniei care a fost si ea putin racita 2 zile si acum am luat eu si cu husband. Asa ca sunt cu ceai, oscillococium si suc de portocale. Vroiam sa mergem in weekend la munte, dar vad ca o sa ploua cam pese tot si asa racita nu ma mai uresc.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Eu sunt racita,

Sanatate multa, ai grija de...voi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Yaia, multumesc.

Kriss, foarte frumoase pozele cu dulceata ta, e o scumpa!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 25s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 385

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Gheorghe!
La Multi Ani, Tudor!
La Multi Ani, Matei!

Mandarinuta, felicitari pt vestile grozave de la eco si sanatate multa!

Yaia, sa stii ca pe masura ce trece timpul e tot mai bine, mie asa mi se pare, eu sunt norocoasa ca Sofia doarme mult, noaptea 8 ore, ziua are reprize mari de somn si nu plange deloc, mai nou are nevoie de companie si e fericita daca sta cu noi in camera. E un copilas tare dulce si vesel, mereu rade si gangureste, nici nu deschide bine ochii ca e cu gura pana la urechi, asa as vrea sa pastrez undeva momentele astea...Am citit pe nerasuflate povestea pisicutei, impresionant!

Erina, David e minunat, asa expresiv, m-am topit din nou! Ma bucur mult ca ai un tonus bun! Te imbratisez si sa stii ca m-am gandit la tine!

Cuscra draga, ai descris intocmai si sentimentele mele, pe asta mica o adoram cu totii, e veselia si cumintenia intruchipata

Sabina, declar cu mandrie ca la 3 luni, Sofi are 3,850 de la 3,260 la 2 luni, eu zic ca e bine. NU stiu cati cm, dar e lunguta bine ca ne incadram si la hainite de 6 luni

ACum eu am alta problema, Sofia nu e fan suzeta, asa ca nu am insistat, daca nu plange si nu are nevoie de ea, dar de ieri si-a descoperit degetul mare si suge la el intr-o veselie, si m-a cam apucat stresul...ce sa fac? insist cu suzeta, dar tot degetul e preferat, vad! Sara adormea cu degetul in gurita, dar nu sugea efectiv pe el, insa la Sofia e diferit, parca e o ventuza

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput