Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
cristies spune:
Am uitat sa va spun ca azi mi-am luat La paradisul femeilor in parc... citit in total doua file.
Si ca daca ar fi sa-mi fac eu o afacere mi-as face un magazin de jucarii/jocuri pentru copiii normali. Pentru gaza mea nu prea cumpar decat plastice (mama loca din mine, sa nu adune praf materialele), dar am cumparat pentru fata nasilor (<3 ani) un joculet la un pret prohibitiv, iar jumatate din ce am vazut in magazinul din care l-am luat am vazut in dragonul rosu la mai putin de jumatate de pret.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
doxa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
dar care e in fond faza ca suge degetul? adica daca pe ea o linisteste care e faza. nu stiu de ce e asociat suptul degetului cu imaginea unui copil oligrofen de care se fereste toata lumea. ei sunt mici si ii calmeaza f mult. nu ar trebui sa-ti pese ce gandesc cei din jurul tau. la mine Andreea suge in continuare degetul inainte sa adoarma. nu mi-am facut nici un fel de problema si pur si simplu nu imi pasa daca comenteaza sau o sa comenteze cineva. oricum o vedem doar noi inainte de somn. exista o oja speciala cu care poti sa-i dai la un moment dat, dar asta mult mai tarziu. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
am inteles ca e mai greu de dezvatat si mai tarziu sa nu aiba probleme cu dantura ( deformarea dintisorilor ).....acum mai vedem...cred ca asa fac toti copiii, cred ca este ceva normal, isi descopera degetelele.eu una il las pt ca vad ca se linisteste dar am vrut sa va cer si voua parerea k sa stau linistita.
cristies spune:
Al meu isi baga manutele cu totul in gura (de fapt asta incearca, sa bage pumnul) dar daca nimereste doar unul e foarte fericit, il molfaie fara nici o legatura cu foamea, somnul. Daca ii arat o jucarie scoate mana din gurita si se intinde la ea, deci eu cred ca e de joaca...
_
Cresc
cristies spune:
Azi am mancat mancare libaneza. Puiul meu o sa simta patrunjel pana in calcaie...
Ma duc la culcare ca am logoree.
la toata lumea.
Xela, super tare vaca lola.
_
Cresc
evyme spune:
Bineinteles ca s-a trezit pt papa, ca a trecut deja o ora de la ultima masa Si bineinteles ca tot agitat e Acum ma chinui sa scriu cu el in brate, poate-l pacalesc sa adoarma...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
crities imi pare rau ca gargaritzu este agitat... Babismele ziceau ca dupa botez copiii sunt mai linistiti; iata si dovada ca nu tot ce zboara se mananca
Vazut poze frumi cu puiuti de iulenca www.flickr.com/photos/64178045@N00/4493320695/in/set-72157623867040988/" target="_blank">asta este foarte draguta cum are Mariuka grija de fratiorul ei... Cand vad poze d-astea cu frati mai mari care-i ingrijesc pe cei mai mici imi doresc si eu inca un puiut
Vazut si poze de la botez de Iuria Frumi si bebe si mamica
Eu abia astept ora de baitza, pt ca stiu ca e cea mai sigura modalitate sa-l calmez pe pustiu` cand e agitat... Cand avea crizele cele mari de plans programasem baitza pe la jumatatea perioadei de plans, ca sa avem si noi un moment de respiro. Eu il usuc pe cap cu foenul, o avea ceva ?
suzy la noi nu "functioneste", o molfaie cateva secunde apoi o arunca la un kilometru Mi-ar placea sa o tina, pt ca are unele momente cand sta la tzitzi doar ca s-o molfaie, fara sa suga, si uite asa ma iau pe mine iar usturimile
Gata capitolul trecut, ne apucam si de asta. Pustiu` s-a mai linistit, l-am pus in pat pe burtica si se mai foieste din cand in cand, dar macar nu mai plange
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Poze de la botez aici. Merci de capitol Miremia! Sa fie doar cu vesti bune! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Ce zambaret a fost gargaritzu! Si ce mult il iubesc pe el mami si tati Frumoase marturiile
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Pana am compus eu lacrimoshenia mamoasa de mai jos s-a inchis capitolul... Vai cum ma topeste toata! S-a obisnuit sa doarma la mine pe genunchi, pe o perna marisoara, in timp ce eu ma dau pe net. Se pare ca e pozitia preferata de somnic peste zi, ca azi m-am chinuit sa-l mut pe fotoliu sau in balansoar si...nimicuta! S-a trezit cand l-am pus jos. Pe genunchii lui mami poate dormi si 2-3 ore, fara nici o pb. In plus, e in pozitie de statuia libertatii, si-a scapat suzeta din gurita, dar nu pare sa realizeze, ca suge in continuare Of, sa-l pape mami! ieri m-a intrebat al meu sot, care ma stie activa, daca nu ma plictisesc toata ziua si daca nu imi e dor de serviciu. NUUUUU! Si m-a intrebat, da´ ce faci toata ziua? Profit de bebe mic, ma bucur de fiecare moment, de fiecare scutec schimbat, de fiecare zambet primit...ca trec asa de repede! Andu nu prea ma mai lasa sa-l pupi deja, macar sa ma satur de Luc pana nu poate sa protesteze Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
La fel simti si eu cu pustiu`, parca se termina prea repede ziua... Imi place sa stau si sa ma uit la el cum doarme, imi place sa-l tin in brate si sa-l strang tare la pieptul meu, vreau sa profit la maxim de clipele astea in care e doar al meu
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui cris_mario
imi pare rau k iarasi e neliniste si panica al tn aks mult rabdacol pai dk e vorba asa vreau si eu 2 pretendenti ...ptr Alexandra Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Ne oferim noi, ca si-asa n-avem pe nimeni
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui Nik0le
Cata, depinde si de mancare, ceaiul ala negru al meu de ieri a trecut in lapte intr-o ora, cred. Cu cat e mai greu digerabila, cu atat ii ia mai mult timp sa treaca in lapte, ma gandesc. Nu sta nemancata, papa si tu ceva sigur, gen un ou fiert, ceva. Imi pare rau ca plange Irina, si a mea se pare ca are o zi mai plangacioasa... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Apropo de oua fierte... Cand eram noi in crizele mari de colici m-a inteogat o vecina ce mananc, si mi-a zis ca si ouale dau colici La care am intrebat-o ce ar trebui sa mananc ca sa nu aiba colici si raspunsul a venit imediat: supe! Atat! Pai bine, frate, si laptele meu se face doar din supe? Si energia de care am eu nevoie?
poze bebe Sebastian