Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
miremia spune:
Buna seara!
Azi ati fost ocupate bag de seama. Sper ca nu din cauza de bebei plangaciosi.
Decenuela cand are botezul, azi sau maine?
Eu ii urez petrecere frumoasa si bebel cuminte la baitza!
Mirela fericita de Mara Ioana
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 mi-am facut paste cu branza sarata astea sigur nu o omoara da io asa m-am saturat de ele....am 2 luni de cand nu am mai pus gura pe un fruct/leguma viu/vie Catalutza mami de Irina |
Te inteleg perfect, si eu as mananca multe, dar mi-e teama...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel sa pun si eu neshte intrebari mai la inceput de capitol..: 1. ai vostri bbei mai stau la san 1-2 ore dupa baie (dintre cei care faceau asta la inceput). mie mi se pare ca sta ca sa se adoarma, ca ziua are maxim 20-30'... 2. mai regurgiteaza asa de mult? Ema de 3 zile, coincid cu colicii, regurgiteaza mult, lapte si branza, dupa fiecare masa, la fiecare eructat si la gimnastica proprie. balta, isi da pe par, imi umple tricourile 3. cum ati dat suzeta, cele care au "insistat", nu cele care au dat-o si gata, bebe a vrut^ Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Pustiu` mai regurgiteaza uneori asa mult; gasesc scutecelul de sub capul lui ud cateodata...
Cu suzeta, si eu sunt curioasa cum sa-l fac s-o primeasca
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
draga de tine...papa, ca exista 2 pareri: 1. mancarea afecteaza bebe, trece in lapte cam in 12 ore 2. nu are legatura ce papi cu colicii, doar gustul/aromele pot trece in lapte eu subscriu la nr 2, k am avut zile de urlat dupa regim k la carte si zile de linishte dupa fasole si alte interzise colici=plans neconsolabil, din cauze necunoscute. asa ca, RABDACOL, ceea ce imi doresc si mie Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Si eu inclin sa cred ca n=au legatura cu regimul mamei, ca mie mi s-a intamplat sa planga intr-o zi si in alta nu, desi mancasem exact aceleasi lucruri
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui cris_mario tocmai ce am jucat cu Mario fotbal,alergata.....si mersul piticului intrecere ...am lesinat de ras Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Ce-mi place cum te joci tu cu Mario mereu De-asta am vrut eu baiat: sa ies la fotbal cu el in parc; daca aveam fata trebuia sa ne jucam cu papusile si eu n-am imaginatie sa inventez conversatii
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Ma retrag si eu fetelor, ma bag la ca pustiu` oricum doarme de vreo doua ore... Ne mai citim maine, dupa ce pleaca soatza la munca
O noapte linistita!
poze bebe Sebastian
onitza spune:
'Neata!
Va invit la o cafea aburinda si fac cinste, sa va spun de ce: AZI-NOAPTE, DANIEL-FOMISTUL NU S- A TREZIT SA PAPE!!!!!!!!!!1 URAAAAAAAAAA!!!! A dormit de la 21.30 la 6.25. Incredibil!!!!!!!11 Nu-mi vine sa cred.
Sa spun si problema mea cum ca simt ca ma urc pe pereti: copilul meu urla la san de la colici, in timp ce papa ca haplea, trage aer si urlaaaaa de durere micutul de ti se zbarleste pielea pe tine. Ieri am zis ca cedez nervos, dar m-am tinut tare, ajunsesem sa ii dau sa pape din picioare ca sa stea el numai pe verticala sa iasa gazele....uaaaf, tragea de 2 ori urlaaa 5 min, iar tragea de 2 ori iar urla si uite-asa ne-am petrecut ieri ziua. SIngura masa fara "Strigaturi" a fost seara la 8 inainte de baita, a papat 45 de min fara sa urle, apoi baie si pe urma iar papa cu urlete, in final obosita franta l-am pus in paututul lui inainte sa-l ia somnul ,se pare ca s-a culcat si singur , ca eu am picat rupta pe canapea fara lenejerie, fara perna, noroc ca m-a invelit mihai.
ale1212xa spune:
neatza fetele
onitza multumesc de cafea
Si eu am picat lata aseara pe canapea. Au dormit baietii singuri in dormitor(bebe, tati si motanul) asa ca eu sunt fresh,am dormit toata noaptea...cica si bebe s-a trezit doar o data de bibe si a adormit la loc, evident ca acum suntem cu ochii cat cepele, vorbeste cu cercurile din modelul de la canapea
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cris.dogarel spune:
BUNA DIMINEATZA!
ONITZA, uite d-aia fac eu abdomene si tin regim... macar sa ma felicit ca asta pot face, ca de dormit/linistit gaza...pas!. Gl;umesc, felicitari Daniel pentru somnic luuung, ai ajuns deja pe la 62 de cm, cred, cu noaptea asta. la asa realizare, baga si tu ceva langa cafeaua aia. pentru mine...ceva tare. de baut
CRISTIES, eu il dau gratis pe al meu creier, ca dupa ultimele zile banuiesc ca nu mai e nici un neuron fresh pe acolo si cine il ia trebuie sa il reinstaleze complet. si apropos de expectations, dup@a ce am citit si la tine si dupa zilele din urma, eu o sa ma astept fix la urlete si nesomn all day long, ca sa ma stresez anticipat.
EVYME, fotbalu' ca fotbalu', dar pushtiu pare ca e mare fan si de discutzii, deocamdata
DECENUELA, XELA, sa aveti botezuri fara stres!
MA duc la KIKA sa iau scaunel portabil pentru masa. unul cadou pentru nasha pitica si unul ptr ema. am avut la Ana si l-am utilizat intens, mult mai des decat pe cel cu picioare/capra. e 69 lei ala nemtzesc si 290 un chicco. iau nemtzesc, ofc.
am luat carduri IKEA pentru fiecare membru al familei nashilor, plus un cadou de fiecare: parfumuri la adulti, rochitza de party la fata mare, scaunel la cea mica. o fi ok?
sa avem un weekend linistit.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel BUNA DIMINEATZA! ONITZA, uite d-aia fac eu abdomene si tin regim... macar sa ma felicit ca asta pot face, ca de dormit/linistit gaza...pas!. Gl;umesc, felicitari Daniel pentru somnic luuung, ai ajuns deja pe la 62 de cm, cred, cu noaptea asta. la asa realizare, baga si tu ceva langa cafeaua aia. pentru mine...ceva tare. de baut CRISTIES, eu il dau gratis pe al meu creier, ca dupa ultimele zile banuiesc ca nu mai e nici un neuron fresh pe acolo si cine il ia trebuie sa il reinstaleze complet. si apropos de expectations, dup@a ce am citit si la tine si dupa zilele din urma, eu o sa ma astept fix la urlete si nesomn all day long, ca sa ma stresez anticipat. EVYME, fotbalu' ca fotbalu', dar pushtiu pare ca e mare fan si de discutzii, deocamdata DECENUELA, XELA, sa aveti botezuri fara stres! MA duc la KIKA sa iau scaunel portabil pentru masa. unul cadou pentru nasha pitica si unul ptr ema. am avut la Ana si l-am utilizat intens, mult mai des decat pe cel cu picioare/capra. e 69 lei ala nemtzesc si 290 un chicco. iau nemtzesc, ofc. am luat carduri IKEA pentru fiecare membru al familei nashilor, plus un cadou de fiecare: parfumuri la adulti, rochitza de party la fata mare, scaunel la cea mica. o fi ok? sa avem un weekend linistit. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
neata fetele si de la mine
onitza sar'na de cafea...felicitari pt daniel
cris d. dau eu de baut,ca-s nesi si am ras de necazul alteia...dar asa fain ai scris azi ca nu am rezistat ...simtul umorului ti-a ramas intact...ce cuscra meseriasa are je
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex