Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

DOXA, bine ai revenit "live", sa-ti traiasca bb cumintzel. nu stiu remediu la supt deget, dar nici nu te sfatuiesc sa cauti. eu regret ca ema nu suge ...nik, mai nou nici tzatza, ca sa se linishteasca: cand plange asa mult i-aida/face orice numa sa nu mai sufere... Ana a supt degetul mai mereu pana pe la 1 an jumate, apoi doar la nani pana pe la 4 si cateodata noaptea pana pe la 5. nu are dintzii aiurea, degetul aplatizzat sau alte urmari..

sa va mai zic ce loca sunt: citesc simultan despre: ways to make your baby sleep, super nanny ( ayanna xem)ca sa vad daca ana sufera de sindromul fratelui, ca nu ma mai inteleg cu ea de la o vreme,siteuri de parenting ca sa vad cum sa-mi reprim mania sa nu mai tzip la ana, sa vad unde gresesc si...siteuri de nutritzie sanatoasa si fitness, ca sa vad cum se ajunge ca mama de Vi4i si Decenuela . ei???ma declar singura cea mai loca din odisee

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

esti si tu putin stresata si mi se pare normal sa fii cu programul lui Ema. timpul le rezolva pe toate. stii cum e vb aia da-mi Doamne rabdare dar da-mi-o acum .
ceea ce ar trebui sa cauti sunt tehnici de relaxare sau mai bine spus tehnici de supravietuire

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

lorex, ti-am trimis PM cu numarul de cont.

Au facut tomografia, dar pentru ca au facut-o acum, dupa amiaza dr. lor era plecata deja, vor vorbi maine ca e de garda.
In schimb, dr. de la tomograf i-a spus sa stea linistita ca e de bine. Deci....Doamne ajuta sa fie asa
Mihaela spunea ca pana maine cand va vorbi cu dr ei ii e teama sa se bucure ptr ca s-a mai bucurat o data atunci, la Iasi, cand i-a spus ca ii merge bine cu antibioticul ala.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

bine in sensul ca nu e nici o tumoare banuiesc, ca asta se cauta la tomografie nu? nu inteleg ...
ma poate scapa fara operatie micutza. of of

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
Cai uneori suge in somn ritmic fara sa traga aer, doar schiteaza cu guritza suptul si noi ne distram pe seama momentelor lui de supt in somn...

editat din motive de gramatica ala EBA
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Si Alexis suge in somn... tati zice ca ma viseaza

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

raspunsul e super

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

chiar ca tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

mesaj cules de la odiseea de 2006:

"Am vorbit acum cu Mihaela, Miruna are de ieri,cateter fixat pe vena jugulara, i-au facut anesteziie totala ca sa il fixeze. Astept SMS cu nr. de cont, ca duc munca de lamurire cu Mihaela, ca ii e cumva.... Acum manca putin.....micuta. Ne sa iasa bine la tomograf diseara."

trimit pm sa cer contul..

_editez 2006 nu 2009www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am recuperat...putintel,akm am retrag ne citim maine seara

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Xela, ACCA ha? ff greu din cate stiu eu, dar cred ca deja greul a trecut! stiu ca sunt criminale examenele....

Am fost in parc azi...noroc ca am avut wrap-ul la mine ca altfel nu stiu cum veneam cu ea in brate si cu carutul dupa mine
A urlat de a speriat toti copiii din jur...O baba imi zice "Nu ti-e mila maica de el ca e mic si il tii asa inghesuit acolo?" Io: "Lasa bre ca fiecare isi creste copiii cum crede de cuviinta..." ca sa scap elegant de ea...dar vine replica: "E maica si eu am 6 da pe nici unul nu l-am maltratat asa..." am crezut ca o scap pe irina din brate de ras....

Cris.d ca sa completez raspunsul la intrebarea nr. 1, da si azi a stat fix o ora la tzatza dupa baie...dar a mancat frate nu m-a folosit pe post de suzeta decat eventual 20 min la sfarsit.

Am reusit sa o adorm...sper sa o tina pana pe la 2 macar ca la cat a bagat...dar asa am sperat si ieri...si degeaba.

Am vb cu Aylin, s-ar putea sa vina si ea la intalneala .

NB fetele, ma duc sa ma mulg ca altfel mor de "prea plin". aaa si ieri am muls 100 tot asa... si l-am uitat pe masa in bucatarie pana dimineata si a trebuit sa il arunc

pup

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

fetele sunteti la "dansez"va relaxati sper...nu aveti concerte
doamne ajuta sa fie bine micuta miruna
catalutza81tare baba...am ras cu lacrimi!!!
xela spor la studiu sa le iei cu brio!
am vrut sa va zic...raul papa dupa baie imediat si imediat somn
suzeta nu o stia tine dar cu putin ajutor tocaie tzuzliu iam iam...dar cand e foamea o arunca de sare din pat...o caut pe jos
va pupacim o noapte buna sa aveti!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Pretul creierului

In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptare, iar, in final, intra un medic obosit si abatut.. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de liniste, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, dar totusi, de ce aceasta diferenta mare de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."

Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii!

Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna seara si de la mine in schimbul trei!
Mai tarziu decat de obicei, pt ca pustiu` a fost cam agitat azi, am avut si vreo jumatate de ora de plans, dar din fericire a trecut repede. Sper sa n-o ia de la capat cand s-o trezi pt papa...

Ma bag la citit din urma, ca sunt la pag. 10 din cap. trecut

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Merci Lorex! Ne rugam pt. Mirunica!

Catalutza, ai fost mortala. Nu te impacienta, si fi-miu sperie si copii si mai nou vrabiile din parc cand exerseaza notele mai inalte... soarta!!! Pe mine ma deprima cand il vad cu lacrimi in ochi, daca doar tipa e clar ca il deranjeaza ceva si eu nu inteleg ce...

Cris.dogarel, in butoi m-a bagat un cumul de factori. Emotiile organizarii botezului (toate lucrurile neplacute s-au intamplat de la ora 11 la 12, daca puteti sa credeti asa ceva), reintalnirea cu prieteni/colegi de care nu am realizat cat de mult m-am distantat (chiar daca vorbim la telefon) si nu in ultimul rand great expectations (am vazut la stiri ca romanii nu sunt dezamagiti de serviciile oferite de hotelierii din ro ci de faptul ca au ei asteptari prea mari), cam asa ceva asteptam si eu de la botez, sa se linisteasca, sa nu mai tresara, sa nu mai planga, daca s-ar fi putut sa si doarma cateva ore ziua (hai macar una) si cand colo... concerte de plans de nu mai stiam ce sa-i facem, trezit noaptea de trei ori, plans in cursul zilei cand era cuminte si ne jucam... asta mi-a pus capac.
Hai ca am deschis paranteza in paranteza... intelegeti voi, ca doar nu degeaba creierul de femeie e 200de euro.

Asa... nu mai mergem de 1 mai la bg, ca lui tati i-a expirat subit pasaportul prin ianuarie. Ca sa nu mai avem probleme cu judetele isi face el intai buletinul pe adresa de Bucuresti si apoi impreuna cu fi-su se pasaportizeaza biometric. Ca atare ne-am sucit cu plimbarea in week-end-ul de Rusalii, cu tot cu prietenii nostri care au un bebe cu doua luni mai mare. Si tot impreuna cu ei mergem in Grecia in vara.
Alexutzzza, help niste locatii frumi tare (poti sa dai cu rosii ca nu le-am salvat prima data).

_

Cresc

Mergi la inceput