Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidepuiuti spune:
unboticutz ,pe lateral,husa de ploaie are niste gauri de aerisire[cred eu]asa ca nu se sufoca
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
iulia-stefy spune:
lorex, ti-am trimis PM cu numarul de cont.
Au facut tomografia, dar pentru ca au facut-o acum, dupa amiaza dr. lor era plecata deja, vor vorbi maine ca e de garda.
In schimb, dr. de la tomograf i-a spus sa stea linistita ca e de bine. Deci....Doamne ajuta sa fie asa
Mihaela spunea ca pana maine cand va vorbi cu dr ei ii e teama sa se bucure ptr ca s-a mai bucurat o data atunci, la Iasi, cand i-a spus ca ii merge bine cu antibioticul ala.
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
asteptam reactia ta! nu lasam balta luptatorul , dar vad ca se poarta sa ai mai multi pretendenti..., ce numa' Ema sa aiba? Nu ne lasam mai prejos! Vreau 3, ca-s nesatula, cred ca ma abonez si la Alexander! Ca nu se stie daca vine surioara, ca o sa incerc un fratior! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel am plecat la 3 jumate sa schimb fata.... era kkta pana la ceafa, ca s-a produs minunea cand a stat la eructat si pesemne i l-am proiectat in sus eu, cum o tineam... anyway, am incercat de atunci sa o adorm....nezdruncinata, k ma gandesc ca de la asta o regurgita atat: leganata in toate directiile.. no, inte timp i s-a facut iara foame, k au trecut 2 ore. somn iok. plans cat cuprinde, dat in urlat de 4 ori. ori eu sunt vaca loca (da, am scris bine vaca) , ori sa fii mama se mananca cu altceva...ceva ce eu nu "consum" Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
nu cred ca de la asta regurgiteaza atata,ca fiimiu regurgita foarte mult cand nu era invatat in brate.
cuscra,trebuie sa inventezi ceva mai tare ca rabdacolul,am impresia ca la asta s-a obisnuit deja organismul si nu mai raspunde...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy lorex, ti-am trimis PM cu numarul de cont. Au facut tomografia, dar pentru ca au facut-o acum, dupa amiaza dr. lor era plecata deja, vor vorbi maine ca e de garda. In schimb, dr. de la tomograf i-a spus sa stea linistita ca e de bine. Deci....Doamne ajuta sa fie asa Mihaela spunea ca pana maine cand va vorbi cu dr ei ii e teama sa se bucure ptr ca s-a mai bucurat o data atunci, la Iasi, cand i-a spus ca ii merge bine cu antibioticul ala. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
Doamne-ajuta sa fie asa!
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui xela_07 Si noi avem duminica acum botezul. Abia astept sa vad cum reactioneaza . Poate se crizeaza toata slujba sa vezi ce transpiratii o sa ma ia . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
o sa vezi ca totul va fi super!asteptam pozele
asa creste Alex
unboticutz spune:
cornelia, multumesc de raspunsuri!
saraca Mirunica, sper sa primim vesti bune!
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
De mult ma tin sa te intreb... ce tot inveti? (daca e confidential, nu raspunde) F. tare Andreea cu cafeneaua _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
mai bine spus ar trebui, dar nu este chef si nici timp dom'le
am in iunie 2 examene finale dintr-un total de 14 pentru un fel de expert contabil recunoscut international.
il fac pe Cristi direct contabil sef de multinationala daca postul de matematician este adjudecat (Doamne, sper sa termine macar liceul )
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
citat din mesajul lui doxa Salutare fetele Nu am mai scris demult dar va citesc in fiecare zi.Haideti sa ma laud si eu: pe data de 3 aprilie am facut 2 lunite, am fost sa facem vaccinul (Infanrix Hexa), a plans foarte putin dupa care pana l-a imbracat tati a adormit; nu a facut febra si nici nu s-a inrosit locul.Are 5.200 gr si 60 cm lungime .Pe data de 10 aprilie am avut botezul, a fost foarte cuminte, in biserica a dormit pana in momentul in care a inceput nasa sa il dezbrace, iar cand l-a bagat in cadelnita a plans putin dar dupa ce a vazut ca este apa ( noua ne place la baita )s-a potolit.I-am luat si mirul, nu a scos nici un sunet...tare cuminte a fost; de fapt el este un baietele cuminte...doarme de la ora 22 pana la 6-7 dim. fara intrerupere.Acum avem o mica problema.....isi suge degetul.Daca il pun in patut pana adoarme isi baga degetul in gurita...suzeta nu o vrea, dar sper sa rezolvam.Daca stiti vreun remediu...please.Va pupicesc pe toate...ma duc sa recuperez din urma. de Mihai (03.02.2010) |
dar care e in fond faza ca suge degetul? adica daca pe ea o linisteste care e faza. nu stiu de ce e asociat suptul degetului cu imaginea unui copil oligrofen de care se fereste toata lumea. ei sunt mici si ii calmeaza f mult. nu ar trebui sa-ti pese ce gandesc cei din jurul tau.
la mine Andreea suge in continuare degetul inainte sa adoarma. nu mi-am facut nici un fel de problema si pur si simplu nu imi pasa daca comenteaza sau o sa comenteze cineva. oricum o vedem doar noi inainte de somn.
exista o oja speciala cu care poti sa-i dai la un moment dat, dar asta mult mai tarziu.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
lorex spune:
Am trimis pe mailul comun contul Dastefei!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)