Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la

ce liniste e pe aici ..

sa aveti o zi superba!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa
nu e nimeni p-aici? nu-mi face nimeni o cafea? imi pica ochii in gura, la propriu... facut noapte alba. gata de azi miku doarme la el in pat si n-are decat sa se bazaie cat o vrea. am tras o noapte.. intre 2-5 am stat d epaza. nu asta e pb, ca daca as sta constant, dar sugea, adormea, peste 10 minute foiala si mornaieli. la 6 fara 10 s-a trezit domnul sot - care a dormit in acealsi pat cu noi dar nu s-a sesizat peste noapte si i-am zis printre dinti sa-i faca ce vrea, sa-i dea suzeta. cica o scuipa, si i-am tipat un "descurca-te". pana la 7 si un sfert, m-a lasat al mik sa mai motsai. a hgalit, s-a culcat inapoi, dar eu am ramas de servici la astialalti doi...

elle, sper ca eva e bine, ca n-ati avut surprize peste noapte. le trece. rar se intampla sa fie ceva mai grav - cu atat mai bine - dar stiu ce spaime poti avea cand se petrec treburi dintr-astea... sacha e campion la dat cu botul si capul de gresie. dar nu mai e impresionat. apropos, azi a vrut sa vina sa-l tin in brate! maaaaaaaaaaare minune!!!!

ceska, ok, oi fi io alt material mai relaxat, mai nepasator, dar d eunde atat stres pe tine???? e supravegheat de aproape, si chiar daa-i vin idei, cei d ela gimnastica stiu la ce sa se astepte. relaxeaza-te mami, lasa-l sa descopere cu incredere!

am baut o cafea, mancat biscuiti... astept sa intre in sistem, sa curga in vene si vad dupa daca sunt apta de iesit in lume (tre sa declar schimbarea adresei) sau nu.

pupizauri si pe mai tarziu:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Aoleu fetelor, nici un mesaj de dimineata pana acum? Harniciti toata ziua pe afara cu picimea, nu?

Va pup si ma bucur ca am si eu o secunda libera sa va scriu. Sofia doarme deja cateva minute, iar somnul de la pranz l-a avut de asemenea mult mai devreme ca de obicei, pt ca am fost la logopedie dimineata, a a avut apoi o zi plina de experiente auditive alaturi de mine, si era obosita tare, draguta de ea.

Maine se face o saptamana de la primul reglaj al implantului, dupa activare. D-na dr i l-a reglat astfel incat sa auda sunete peste 60 db, asta inseamna tot sunete puternice, dar si voce (mai tipat asa :-)). Deci lucram ce ne spune logopedul si, in general, folosim orice zgomot din casa ca un punct de plecare pt invatare (storcatorul de fructe, apa care curge la robinet, masina de spalat, muzica, TV, jucariile bineinteles). Ii atrag atentia asupra lor, ii arat ca le aude, uneori imi arata si ea alteori nu, dar suntem inca la inceput de tot. Ce e bine e ca pare deja atasata de implantul ei, imi cere sa i-l pun la trezire dimineata, iar in timpul zilei, daca i se mai deranjeaza si-l scoate, dar il vrea inapoi imediat. Asta e primul pas bun. Pe urma, mi se pare ca se intoarce imediat cand o strig, dar nu sunt 100% sigura, sper sa va confirm in curand.

Cu pasi mici si rabdare multa, o sa ajungem acolo unde trebuie. Aparatul pe care il are ea e cel mai nou si mai performant model la ora actuala si judecand dupa progresele fetelor operate in noiembrie cu acelasi model, e chiar o diferenta mare fata de cele anterioare. Asta, daca mai aveam nevoie de vreo confirmare ca eforturile noastre de a strange asa multi bani pt a plati implantul din eforturi proprii au "facut toti banii"...

Miri, eu nu stiu cum de mai ai energie sa scrii si pe aici, cu bebe mic in brate si doi nazdravani ceva mai mari care cred ca te solicita destul de mult! Mai e mama ta la tine? :-) In ceea ce-l priveste pe Bruno, si eu ghicesc in el un suflet de artist, ti-am mai spus asta cred, dar nu e neaparat sa fie dans, poate fi muzica, sau desen...sau poate cand o sa creasca o sa scrie asa frumos ca tine ...

Elle, ce bine ca n-a patit nimic Eva, ce sperietura! Anna ce mai face, i-a scos firele deja? Sper ca da, si ca nu a fost prea nasol, la Sofia mi se parea ca nu mai termina de taiat atele alea, era ingrozita mititica si nu mai suportam nici eu.

Vreau si eu sa strig cateva fete care nu au mai scris de ceva vreme pe aici: Ema, Darene, Shose, Ereena, Alinatudor, Miutza...Iar Roxana si Laura, sunteti bine, nu?

Docdecap, IrinaL, Gugustiuc , la Multi Ani! Sa fiti sanatoase si fericite si sa va aduca numai bucurii copiii vostri!

Fetele, vorbeati de copii rasfatati? Si noi avem una bucata...mai ales cu mine se manifesta...daca nu ii dau ce vrea ea, daca nu mergem in directia in care vrea ea, daca nu o iau in brate cand ne plimbam pe-afara si nu mai are ea chef sa mearga pe jos, e jale. Plange cu hohote, lacrimi si muci, se arunca pe jos, tot tacamul. Uneori ma amuza, alteori ma enerveaza, si recunosc ca de cele mai multe ori cedez, pt ca eu nu am cum sa negociez cu Sofia, deci ori fac cum vreau eu si avem circ (nu am avut curiozitatea sa vad cat poate sa planga, dar cred ca mult, pare genul care tine la suparare :-)) ori fac cum vrea ea si atunci e dulcissima din nou :-) Trece si acest comportament enervant, nu?

Grati, ai pus cumva poze de la Bcn si nu am vazut eu? Felicitari lui Ozi pt toate performantele, e intr-adevar o fetita deosebita! Poate ne vedem intr-o zi in parc!

Lala, deci acum blogul tau e la secret? :-(((
Vreau si eu adresa te rog, il cautam cu disperare...

Va pup, mai am treburi inseara asta, dar as vrea sa reusesc sa va scriu mai des si mai mult (bine, poate nu asa mult ca acum)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Aoleu fetelor, nici un mesaj de dimineata pana acum? Harniciti toata ziua pe afara cu picimea, nu?

Va pup si ma bucur ca am si eu o secunda libera sa va scriu. Sofia doarme deja cateva minute, iar somnul de la pranz l-a avut de asemenea mult mai devreme ca de obicei, pt ca am fost la logopedie dimineata, a a avut apoi o zi plina de experiente auditive alaturi de mine, si era obosita tare, draguta de ea.

Maine se face o saptamana de la primul reglaj al implantului, dupa activare. D-na dr i l-a reglat astfel incat sa auda sunete peste 60 db, asta inseamna tot sunete puternice, dar si voce (mai tipat asa :-)). Deci lucram ce ne spune logopedul si, in general, folosim orice zgomot din casa ca un punct de plecare pt invatare (storcatorul de fructe, apa care curge la robinet, masina de spalat, muzica, TV, jucariile bineinteles). Ii atrag atentia asupra lor, ii arat ca le aude, uneori imi arata si ea alteori nu, dar suntem inca la inceput de tot. Ce e bine e ca pare deja atasata de implantul ei, imi cere sa i-l pun la trezire dimineata, iar in timpul zilei, daca i se mai deranjeaza si-l scoate, dar il vrea inapoi imediat. Asta e primul pas bun. Pe urma, mi se pare ca se intoarce imediat cand o strig, dar nu sunt 100% sigura, sper sa va confirm in curand.

Cu pasi mici si rabdare multa, o sa ajungem acolo unde trebuie. Aparatul pe care il are ea e cel mai nou si mai performant model la ora actuala si judecand dupa progresele fetelor operate in noiembrie cu acelasi model, e chiar o diferenta mare fata de cele anterioare. Asta, daca mai aveam nevoie de vreo confirmare ca eforturile noastre de a strange asa multi bani pt a plati implantul din eforturi proprii au "facut toti banii"...

Miri, eu nu stiu cum de mai ai energie sa scrii si pe aici, cu bebe mic in brate si doi nazdravani ceva mai mari care cred ca te solicita destul de mult! Mai e mama ta la tine? :-) In ceea ce-l priveste pe Bruno, si eu ghicesc in el un suflet de artist, ti-am mai spus asta cred, dar nu e neaparat sa fie dans, poate fi muzica, sau desen...sau poate cand o sa creasca o sa scrie asa frumos ca tine ...

Elle, ce bine ca n-a patit nimic Eva, ce sperietura! Anna ce mai face, i-a scos firele deja? Sper ca da, si ca nu a fost prea nasol, la Sofia mi se parea ca nu mai termina de taiat atele alea, era ingrozita mititica si nu mai suportam nici eu.

Vreau si eu sa strig cateva fete care nu au mai scris de ceva vreme pe aici: Ema, Darene, Shose, Ereena, Alinatudor, Miutza...Iar Roxana si Laura, sunteti bine, nu?

Docdecap, IrinaL, Gugustiuc , la Multi Ani! Sa fiti sanatoase si fericite si sa va aduca numai bucurii copiii vostri!

Fetele, vorbeati de copii rasfatati? Si noi avem una bucata...mai ales cu mine se manifesta...daca nu ii dau ce vrea ea, daca nu mergem in directia in care vrea ea, daca nu o iau in brate cand ne plimbam pe-afara si nu mai are ea chef sa mearga pe jos, e jale. Plange cu hohote, lacrimi si muci, se arunca pe jos, tot tacamul. Uneori ma amuza, alteori ma enerveaza, si recunosc ca de cele mai multe ori cedez, pt ca eu nu am cum sa negociez cu Sofia, deci ori fac cum vreau eu si avem circ (nu am avut curiozitatea sa vad cat poate sa planga, dar cred ca mult, pare genul care tine la suparare :-)) ori fac cum vrea ea si atunci e dulcissima din nou :-) Trece si acest comportament enervant, nu?

Grati, ai pus cumva poze de la Bcn si nu am vazut eu? Felicitari lui Ozi pt toate performantele, e intr-adevar o fetita deosebita! Poate ne vedem intr-o zi in parc!

Lala, deci acum blogul tau e la secret? :-(((
Vreau si eu adresa te rog, il cautam cu disperare...

Va pup, mai am treburi inseara asta, dar as vrea sa reusesc sa va scriu mai des si mai mult (bine, poate nu asa mult ca acum)...

Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Ma bucur enorm de mult ca Sofia a acceptat atat de bine partea exterioara a implantului . Cat despre rasfat a ta are tot dreptul din lume sa fie rasfatata pana la luna si inapoi, parol.
Pt blog ti-am trimios mesaj privat.
Va pup pe amandoua

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa:)

am cafea! se baga cineva? sau ati fi cumva la a doua, a treia..
foarte slaba miscare pe aici. de nde deduc ca e vreme frumoasa pe la voi si ca sunteti bucuroase de soare.

(time out, bebe jeremy a facut ochi 8.48 ora mea) - e in pat, s euita la mobil. cu bruta plina. pt pampers mai asteptam. oricum ies la manichiura mai incolo:d

ashea,

stancutsa, ma bucur ca sofia e interesata si nu stresata de lumea sunetelor. trebuie sa fie extraordinar sa descoperiti impreuna. nici nu-mi pot imagina - sincer iti spun - cu ar fi sa-i strig pe ai mei si sa nu se intoarca. (din alte motive decat incapatanare) si te admir infinit pentru curajul si determinarea ta! cat despre rasfat... stii ce... vorba lalei... pana la cer si inapoi si parca tot nu ar fi suficient. o sa aveti vreme de temperari mai incolo:)

cu baietii nu e nush cat de greu peste sapamana. in weekend si in zilele lor libere de scoala (care-s al naibii de multe in luna mai) ne cam luam de cap. dar incercam sa ne organizam. e foarte greud e modelat oboseala si reticenta sotului la activitati de genul "ii ducem cu bicicletele la quick - varianta belgiana de mc donalds)" care e la 3 km de mers pe jos. asta am facut ieri. si au tinut la tavaleala. dar sotul a comentat de 10 ori pana sa se urneasca. in rest.... incapatsanari zilnice. cea mai mare pb o avem la imbracat cu bruno - cu frumos, cu tras de urechi, cu vorba buna, cu rasplata, cu tipete, ... nu vrea sa se imbrace singur:( ) si la somn cu sacha. dar cu sacha parca parca s-a mai calmat situatia. acu ne dam seama ca e "retardat" la vorbit. insa vorba sotului, poate nu are nimic interesant de zis. cand vrea, poate, dar nu vrea cand vrem noi. si cu olita..... ha! a vazut-o, a recuoscut-o (nu mai era in raza vizuala de cand ne-am mutat) stie ca rebuie sa stea pe ea, sta, dar nu face nik. dar asta chiar nu o consider o pb, decat ca, in comparatie cu bruno, l-am lasat mai in voia lui.

bon, miku sughita de-i sare caciulitsa:)) ma duc sa-l iau in brate:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna gagici
Elle imi pare rau de tranta luata de Evita, dar nu a patit nimic grav, asa-i?
Stancuta ce ma bucur ca accepta Sofiuca partea exterioara a implantului...cu siguranta ii place sa auda si isi da seama ca asta ii e de ajutor!
Miri io nush cand ai timp de facut atatea si sa mai si scrii mesaje lungi si frumoase pe forum! Te admir, zau! Pupam toti piticii
Thea mea e cu muci de vreo 2 sapt: ba ii mai trec ba apar in forta (acu' stranuta lumanari pana la gura), mor de ciuda...si cred ca-i din cauza ca o tot scot pe vant, dar nu-mi vine sa o tzin in casa cand e soare si frumos, chiar daca bate vantul...gresesc?

Sora mea naste azi...de fapt i s-a rupt apa de ieri de la 12 amiaza, are contractii dar nu are dilatatie...abia in dimi asta a acceptat peridurala (ea voia sa fie cat mai naturala nasterea, fara niciun ajutor), ca nu se mai putea cu durerile (nici nu-i tihneste nasterea ca sambata a cazut si si-a luxat un picior, i l-au pus in ghips dar peste noapte l-a scos singura ca nu putea dormi nicicum, s-a tratat local cu lioton gel si ceapa cu spirt, dar tot o mai doare)....naste la CMU in Buc, noroc ca-i sora noastra cea mai mica langa ea si viitorul tatic....offf Doamne ajuta sa aiba nasterea usoara si cat mai putin dureroasa si o fetita sanatoasa tun!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Irlandeza,
saraca Alexia si bolnavioara si departe de tine. Ea macar e obisnuita cu bunica ca a tot stat la voi si poate nu ii e mai greu decat iti inchipui tu ca ii e. Na, am vrut sa te consolez dar nu suna asa bine ce mi-a iesit. Sper sa iasa din spital cu un tratament corect si sa rezolvati pe rand toate problemele. Deci si voi va mutati iar sau v-ati mutat deja?

Da , e obisnuita cu bunica, e ca o a doua mama, daca nu chiar prima mama si stiu ca face totul ca sa-i fie bine Alexiaei, poate chiar mai mult decat as face eu. Amandoi parintii mei sunt la pensie si acum singurul lor "servici" e Alexia.
Am inteles ca azi le da drumul din spital. O sa sun mai tarziu sa vad cum mai este.

Inca nu ne-am mutat, am fost ieri si alaltaieri si am zugravit, ca sa fie totul proaspat si apoi urmeaza smotrul si sa pun mocheta intr-un dormitor. Avem timp pana pe 20 mai sa terminam, atunci trebuie sa predau cheile aici.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

[blue]Hello zuzici !

Marinela , uuff ce greu trebuie sa-ti fie stiind ca cea mica este in spital si tu la mii de km distanta . Nu inteleg de ce nu vrea doctorul sa-i spuna mamei tale diagnosticul Alexiei...se poate sa nu fi iesit inca rezultatele uroculturii si sa nu stie sigur ce bacterie este. Poate a iesit doar sumarul de urna si de-acolo a vazut ca este o infectie urata. Tine-ne la curent cu starea ei...multa sanatate va doresc.

Exact despre sumarul de urina era vorba, a iesit o infectie f. urata, si i-au dat un antibiotic cu spectru larg. Analiza de urina i-au facut-o din 2 in 2 zile si am inteles ca se ameliora de fiecare data. Eu as fi vrut sa stiu cu ce microb, bacterie.....s-a infectat.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mari saru'mana!
Slava Domnului ca-i dau drumul azi acasa Alexiei! Dar cum de v-ati gandit sa-i faceti analiza? Avea ceva simptome? Nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in sufletul tau! Biata de ea...asa mult antibiotic (i l-au facut in vena?)...macar sa fi scapat de microbul ala! Sanatate multa!
Eu sunt ca pe ghimpi, nu stiu inca nimic! Sora cea mai mica nu raspunde la tel si parca nu as suna pe telefonul celei mijlocii (viitoarea mamica).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput