Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*
Raspunsuri - Pagina 21
Laura Ioana spune:
A nascut, in sfarsit, la 12,15 (dar nu a avut timp cea mica sa ma sune) o fetita frumoasa pe care o cheama Sara. Acum o masoara si o cantaresc, deci nu stiu amanunte. Cand i-au pus-o pe burta Silviei nu a mai plans...draga de ea!
Viata lunga si plina de momente fericite, de prieteni buni si de oameni dragi sa ai, micuta Sara!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
alina023 spune:
Sa-ti traiasca nepotica, Laurici! Sa aiba o viata lunga si frumoasa!
Felicitari!
Dragele mele dragi, am zis ca scriu si scris m-am facut! Nu'sh cum ...dar nu mai reusesc sa-mi fac timp sa scriu. Ma rog...cred ca stiu.. M-au ametit astia de la job cu deplasarile la Brasov. Plec in fiecare saptamana si m-am saturat pana peste cap de drumul asta! Iar cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai ca sa recuperez. De fapt...nu stiu ce sa recuperez mai intai, oboseala mea, timpul cu copiii (acum doar cu Luca, Ana e la tara), curatenia in casa, franceza de invatat...??? E cam mare abrambureala in viata mea zilele astea!
Noroc ca sunt invatata cu harababura si nu ma deranjeaza prea tare! Numai ca as vrea sa le fac pe toate si fir-ar al naibii, nu-mi iese! 
'Shea!!!
Stancutz drag, ma bucur nespus pentru fericirea ce-o traiti acum! Draga de Sofiuca...cat de interesanta trebuie sa fie fiecare zi, fiecare sunet, fiecare noua descoperire! E minunat ca cere singurica device-ul! Si e minunat ca l-ati luat pe cel mai bun! 
Mirikule buburicule, esti fenomen natural, parol! Cum papucii mei reusesti? Bravo tie si chapeau in fata ta! 
Elle Evita nazdravana iti da emotii. Of, ce spaima ai tras! Slava Domnului ca nu a patit nimic!
Ati facut f bine ca ati ales sa mergeti in concediu! Noi am fost cand Ana avea 5 luni si a fost excelent!
Anul asta facem concediul la rude, prin tara! Cat mai ieftinache posibil si cat mai multe rude de vizitat. Noi ne gandim ca anul urmator in primavara/vara...ne luam zborul! ![]()
Irlandeza, multa sanatate Alexiei! Ma bucur ca iese azi din spital si sper sa te linistesti si tu cat de cat. Imi inchipui ce e in sufletul tau. 
Lala, n-am apucat sa te felicit pentru reusitele barbatelului tau! Felicitari pentru un asa rezultat! Bravo!
Luca a participat la Cangurul matematic si a zbarcit-o la doua intrebari. Nu pentru ca nu ar fi stiut, evident, ci pentru ca s-a grabit (desi ii facusem capul calendar inainte de a pleca, rugandu-l sa nu se grabeasca). Nu poate face teme, lucrari, orice..fara a se grabi la maxim. Parca sta cineva cu pusca la poponetul lui! 
Asa...sa nu uit! Oricum o sa va mai amintesc eu pana atunci, dar va anunt de acum, pe fetele din Bucuresti, ca in ultima saptamana din mai va astept in diferite parcuri din Bucuresti, sa ma vedeti statuie vie! Este saptamana teatrului Masca (implineste 20 de ani de la infiintare) si vom avea si noi cate o reprezentatie in fiecare zi.
Un singur lucru va rog: sa nu ma gadilati sau sa spuneti glume bune!
Si eventual sa goniti voi porumbeii de pe capul meu! ![]()
Va pupacesc cu drag!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
miri_mik spune:
laura I, sa fie intr-un ceas cu ursitoare generoase pt mica Sara! ooooof, ce emotii... la naiba, parca ma ia cu regret ca n-am nascut si io "ca tot omu'".
alinush, vaaaaaaaaaaai, ce pacat ca nu sunt eu prin parcuri! numai statuie vie n-ai fi:))))dar odata si-odata... tot te prind la inghesuiala:) si d epleci in canada, vin dupa tine:))))
si nush ce-aveti cu mine! nu fac nik deosebit! ba mint, mi-am facut manichiura:))) as pune o poza dar ziceti p-orma ca-s nebuna, babyblues varianta dusa cu pluta. le descriu: french dar varful roshu de ... traseiste:))) si cu bulinutse argintii:)))) asa, un fel de ciupercute:)))) dar sunt atat d eincantata de ele, si barbac'liu zice: mah acu se vede ca ai dat o avere pe ceva. (inainte d eoperatie erau transparente si discrete) sunt haioasa:)
bon, bag capul in perna pana se trezesc gogomanii mei.(bruno e dupa zi scurta de scoala, jeremy e in program de ingrasare:))) are deja 4200. si maine face doua sapt de cand a iesit din spital cu 3380. aproape un kilogram... nehalitu lu' mama:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii