Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

sunt de acord,cu TOT:ora,locatie,zi,alaptat in public ,dar nu si cu pozatul,dc nu vrei ?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

cris_mario, internetul e un loc prea public pentru paranoia mea si stiu ca s-au intamplat chestii neplacute altor utilizatoare ale acestui forum (gen: s-au trezit ca cineva rauvoitor din familie le urmarea fiecare miscare si nu numai), asa ca prefer sa nu-mi divulg identitatea. E singurul fel in care pot sa activez pe un forum public si sa dorm bine noaptea. Sper ca nu e cu suparare.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

nuu,doar ca nu stiam dc,sper ca nu te superi k am intrebat

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Cris_m pozele sunt in albumul nostru comun de pe webshots.
Elefantica
Colacelul costa undeva la 7 lire sterline. Daca vreti....pot sa fac eu o comanda, doar ca acum astept rasp de la vanzatorul de colacei pentru ca cel pe care l-am comandat pt nepotel nu a venit inca.

Mirela fericita de Mara Ioana

multam

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Raspund din urma (s-a potolit si fii-mea):

unboticutz, Tana, blue_rain, linioara, bine ati revenit! unboticutz, haioasa povestioara! Tana, ma bucur ca v-ati simtit bine la tara! linioara, sanatate multa piticeanului, felicitari ca ai reusit sa alaptezi, e cel mai bun mod prin care il protejezi impotriva alergiilor.

Admirat poze cu evyme mireasa, cu micki si familia ei frumoasa la botez, cu elefantica si micuta Isabela si cu zambaretul Yannis de alexutzzza! Ce haios e cand scoate limbuta! micki, iar la schimbul 3?

decenuela, drum bun si petrecere frumoasa! Tare mama ta cu cloru' ala.

onitza, sa va fie de bine vaccinurile. Imi imaginez cat au costat, stiu ca Prevenarul e scump rau, cochetez cu ideea sa i-l fac si eu Isabelei, ca in toamna merge la gradi... Felicitari pt cresterea lui Daniel!

mamidepuiuti, imi place regimul tau, eu deocamdata am descarcat fisierul de la alexutzzza si o sa ma duc sa ma cantaresc sa vad daca am slabit ceva. Sau tre' sa fac si exercitiile alea?! Am pofta sa mananc toate prostiile si cu ocazia asta vad ce trai sanatos ducem, nicio napolitana in camara, nici macar un biscuit amarat cu crema... numai cereale fitness si caise confiate.

lorex, uau, ce bine ca s-a trezit doar o data, si eu va invidiez la maxim pe cele care puteti sa dormiti rezonabil, sunt rea de somn, dar rea, nu gluma. Sper ca ati petrecut frumos si ca Iuria a fost cumintica.

myky, la multe lunisoare lui Petru! Sa ne spui si noua cat a luat in greutate saptamana asta.

plateea, raspunzi frumos tuturor, dar de tine nu zici nimic. Ce mai faceti?

catalutza, moama, ce soacra ai... Oi fi io mai impaciuitoare, dar decat sa-i sari in cap, mai bine ii repeti ca tu te culci si ca poate veni si mai incolo sau in alta zi. Nu de alta, dar sa nu apara tensiuni pe urma intre tine si al tau, stii cum sunt barbatii cu mamele lor...

miremia, multumim pt capitol! Mi se pare super fii-ta, e la varsta la care inotul e instinctiv, super inventie colacul ala!

cris.d imi pare rau ca e asa agitata Ema, nu uita ca e doar o etapa trecatoare! Stiu e aceeasi placa, dar si eu mi-o pun zilnic!

Ruxita, citesc de zor supernanny si acolo spune ca iubire=atentie. Copiii mai mari au nevoie de atentie, se pare ca si adolescentii... Si invers, cand vad cata atentie primeste bebelusul, incep sa fie convinsi ca sunt iubiti mai putin.

haircut

cri_m, nu, n-am de ce sa ma supar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am fost azi si am luat banutii de trusou si alocatie de nastere. Era sa ratez momentul, nu stiu de ce traiam cu impresia ca daca a depus sotul actele, tot el ridica si banii. Si stateam fara grija, pana l-am intrebat ieri: "Auzi draga, da' tu cand te duci sa iei banii aia?". La care el: "Pai nu ma duc eu, tu te duci!"

Edit sa va multumesc pentru ca ati adus in discutie subiectul! (xela , ce mai faceti? N-ai zis nimic azi...). Altfel cred ca ramaneam fara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

alexxutza ce rade grasu'...........piciorulsele lui grase

mai alptezi?
ca la mine se duce vazand cu okii!!!!!!!!!!!!1

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

si la mine la fel s-a dus, mai aveam o masa de san, dimineata, dupa somn, dar in Grecia cand am avut enteroviroza mi-a fost frica sa ii dau lapte si nu i-am dat 2 zile si...la revedere. Oficial de saptamana asta nu mai alaptez, gata bebe e numa pe LP, orice am facut/baut/mancat, laptele a scazut...asta e, el sa fie sanatos

si... sa nu dati cu morcovi...dar ptr ca nu mai alaptez, m-am reapucat de fumat....oricum fuma sotzul in casa (numai in bucatarie , pe balcon, cu usile inchise)...am ineput cu o tigara, 2 tigari acum vad ca se inmultesc....sotul s-a reapucat de fumat dupa o pauza de 9 ani cand m-a cunoscut pe mine si am inceput sa stam impreuna, i-au placut teribil tigarile mele ca sunt aromate , racoroase, nu imput casa...si a ramas fumand tigarile mele si mi-a fost usor acuma sa imi reiau tigarile din pachetul sotului. de fapt cred ca daca ar scoate tigarile astea de pe piata nu am mai fuma niciunul dinnoi ca tigarile normale nu ne plac

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

multumim de aprecieri
Yannis numa zambeste larg si din toata inimia si se agita voios si bucuros da nu rade in hohote inca.

Crid D nu stiu care pe care ca si Yannis e vorbaretz nvoie mare, cand te vede zambeste si apoi incepe sa-ti "pvesteasca: cu gaaaagaa aaaa ga aaa iiaaaa iaaa aaaaa! ggg aaaaaaa! etc...

elefantica pe Yannis il tinem la verticala ptr poze, dar sta cuminte si la orizontala in pat/pe canapea, ii pasa numa sa fie cu lumea adica sa nu il lasi la el in pat ziua cand toata lumea e in sufragerie

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna seara!
La noi e mai greu cu forumitul sapt asta, pt ca tati lucreaza de noapte si nu prea avem loc la calc pana pleaca el...
De la noi vesti bune pana acum, vaccinul nu l-a afectat in nici un fel, avem deja o saptamana de cand nu ne mai trezim peste noapte pt papa (ultima masa pe la 1 si apoi dimineata pe la 9), de 4 seri nu a mai plans deloc, dar mi-e teama sa ma gandesc ca am scapat de nesuferitii de colici ca nu cumva sa se intoarca... Impartim zambete cu toata gura si la mami si la tati, de ne topeste total , gangurim cu a-giiii si beeeeei suntem fascinati de ursuletii de la carusel.
Acum stam mufati si incercam sa recuperam cap. trecut

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara si de la noi.Raportam ieri zi infernala dar azi mai bine,ieri nu a dormito zi intreaga, urlete,tipete azi a cazut de cateva ori franta cam juma de ora si cel mai mult 2 ore pe care le-am dormit si eu langa ea.Am vazut colacu de la miremia, f misto daca face ea comanda vreau si eu asa ceva .Am pus niste poze noi la semnatura, daca mai apucam intram.Va pe toate si mersi pt sustinerea si intelegerea din cap trecute.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care mi-au apreciat pozele de la nunta micki_mica, mamidepuiuti, bubu, cris_m

Eu intalneala in we 8-9 nu pot, ca pe 9 am botezul, probabil ca sambata o sa mai am de pus la punct ultimele detalii Dar in rest sunt disponibila oriunde si oricand

decenuela distractie placuta si bafta la reparat pantalonii; tare mama ta cu apa...

onitza felicitari pt bebe care doarme la el in patut!

si eu vreau colac pt baie

mamidepuiuti imi place metoda ta de slabit!

lorex nici mie nu-mi mai creste parul pe picioare... M-am epilat ultima oara inainte sa nasc si acum am cateva firicele firave, eu, care mereu aveam padure pe picoare Distractie placuta la botez si asteptam poze

micki_mica si eu folosesc husa de protectie si pt ploaie si pt vant

linioara foarte tare piticeanu tau Cum ai reusit sa-l faci sa tina degetul asa, ca soatza mea se chinuie mereu sa-l faca pe fi-su sa-mi arate mie "semnul prezidential" Urat din partea neonatoloagei sa te descurajeze asa

Am terminat cap trecut Dar acum tre sa va las un pic, ca se trezeste pustiu` si pare cam marait Revin dupa baita...

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

va invit la o cinste virtuala!

raportam prime intoarceri (3 buc) de pe burtica pe spte, peste partea dreapta!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

felicitari!

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput