Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Cris D http://dl.transfer.ro/Cindy_Crawford_Fitness-transfer_ro-15apr-5cd678975.avi Bafta! la mine s-a incarcat repede , in 2 minute, dar stiu ca dureaza mult descarcatul, mai depinde si de conexiune....lasa si tu calcu deschis si lasa la descarcat. Sa-mi zici daca ai reusit. Aaaa si na e de pe caseta, dat jos de pe ODC, acu sa nu te astepti la o super calitate HD, dar e ok, vezi directia cracilor sa stii sa te iei dup ea de Yannis |
Am descarcat si eu, de maine ma apuc de treaba, poate pana la botez ma fac si eu fotomodeala
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia Taare urat afara, se pare ca sarim si azi peste plimbare. Am lipsit vreo 2 ore (am fost la contabil si la real), lasat bebita sa doarma langa taica-su. Cand am intrat pe usa ma asteptam sa aud tipete, cand colo o bebita dormea relaxata in pozitia broasca. De ce oare nu dormea asa si ieri si alaltaieri cand ma chinuiam sa fac orice cu ea agatata de mine? Mai au si noroc barbatii astia. Micki unde vrei tu poti sa ma anunti cand iesi. Nici noi nu iesim cand bate vantul si cand ploua. Cris.d tu spuneai ca vrei coloac pt baitza? Eu l-am luat de pe ebay, daca pot sa te ajut cumva sa-mi spui. Mirela fericita de Mara Ioana |
Si eu, si eu! Cat spuneai ca a costat?
poze bebe Sebastian
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Cu placere! cu MAAARE placere! macar atata lucru sa fac si eu ptr cuscra....asa vinovata ma simt cand te aud cu Ema....nu merit un bebe asa de cuminte...de multe ori ma intreb daca e ceva in neregula cu el... mai ales cand va aud pe voi... hai sa-ti trimit niste zambete de la ginere sa va inveselesc : http://community.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=204 de Yannis |
ce zambaret ai tu acolo...
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui cris_mario
offf, vreau si eu sa vad rochiile Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
www.sarstiuc.ro/haine/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&Itemid=1" target="_blank">aici gasesti rochiile
poze bebe Sebastian
miremia spune:
citat din mesajul lui evyme
Si eu, si eu! Cat spuneai ca a costat? din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Undeva la 6 -7 lire, aprox 30 ron.
Mirela fericita de Mara Ioana
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia Cris_m pozele sunt in albumul nostru comun de pe webshots. Elefantica Colacelul costa undeva la 7 lire sterline. Daca vreti....pot sa fac eu o comanda, doar ca acum astept rasp de la vanzatorul de colacei pentru ca cel pe care l-am comandat pt nepotel nu a venit inca. Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu as vrea, daca ma poti ajuta In caz ca rezolvi cu colacelul nepotului, cere unul si pt mine!
poze bebe Sebastian
al3csa spune:
Buna seara
Am venit cu vesti bune
Alexutza inca o datams mult !! Ai avut mare dreptate cu ce mi-ai zis. Exact acelasi lucru mi l-a zis si dr azi . Masaj. Ii bagam galma inauntru si gata. Bine asta pana mai incolo. Daca muschii abdomenului se intaresc si o sa ramana inauntru e bn daca nu operatie. Oricum nu e o problema, se face de pe o zi pe alta . Nu il doare nu simte nimic.
Ma simt mult mai bn dupa ce mi-a spus azi. Va multumesc inca o data pt sustinere
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
miremia spune:
citat din mesajul lui evyme
Eu as vrea, daca ma poti ajuta In caz ca rezolvi cu colacelul nepotului, cere unul si pt mine! din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
O sa fac o comanda sapt viitoare atunci. Daca mai vrea cineva sa-mi dea PM cu forma si culoarea dorita. Culorile disponibile sunt roz si albastru, iar forma...cea clasica de colac sau cea pe care o am eu (este putin decupata, nu stiu sa zic ce forma este exact).
miremia spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna seara Am venit cu vesti bune Alexutza inca o datams mult !! Ai avut mare dreptate cu ce mi-ai zis. Exact acelasi lucru mi l-a zis si dr azi . Masaj. Ii bagam galma inauntru si gata. Bine asta pana mai incolo. Daca muschii abdomenului se intaresc si o sa ramana inauntru e bn daca nu operatie. Oricum nu e o problema, se face de pe o zi pe alta . Nu il doare nu simte nimic. Ma simt mult mai bn dupa ce mi-a spus azi. Va multumesc inca o data pt sustinere de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
Felicitari pentru vestile bune! luptatorului si sper sa scapati cu masajul!
mariucasara spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
si la mine la fel s-a dus, mai aveam o masa de san, dimineata, dupa somn, dar in Grecia cand am avut enteroviroza mi-a fost frica sa ii dau lapte si nu i-am dat 2 zile si...la revedere. Oficial de saptamana asta nu mai alaptez, gata bebe e numa pe LP, orice am facut/baut/mancat, laptele a scazut...asta e, el sa fie sanatos si... sa nu dati cu morcovi...dar ptr ca nu mai alaptez, m-am reapucat de fumat....oricum fuma sotzul in casa (numai in bucatarie , pe balcon, cu usile inchise)...am ineput cu o tigara, 2 tigari acum vad ca se inmultesc....sotul s-a reapucat de fumat dupa o pauza de 9 ani cand m-a cunoscut pe mine si am inceput sa stam impreuna, i-au placut teribil tigarile mele ca sunt aromate , racoroase, nu imput casa...si a ramas fumand tigarile mele si mi-a fost usor acuma sa imi reiau tigarile din pachetul sotului. de fapt cred ca daca ar scoate tigarile astea de pe piata nu am mai fuma niciunul dinnoi ca tigarile normale nu ne plac de Yannis |
Io-s prima la dat cu morcovi...Avand in vedere ca eu inca alaptez si am recunoscut ca fumez 1 tigare, una singura pe zi si apoi 10 ore nu mai alaptez, dar e asa de bine...Dar eram curioasa care sunt tigarile alea?
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)