Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

De citit din urma am citit, acum crosetez raspusurile, si ca un facut, a apucat-o plansul pe Irina. Fraate, fata mea plange dupa program, in fiecare zi, la aceeasi ora.

Edit ca am uitat sa va spun de ce a plans ieri toata ziua. Se pare ca nu-i place ceaiul negru. Baut de mine, desigur, ca ei inca nu i-am dat chestii asa exotice. Asta dupa ce constatasem ca shaorma ii place, cu tot cu usturoi si castraveti murati. Prea mult curaj strica, se pare, desi nu pot sa spun ca tin regim de alaptat.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Eu PROPUN sa ne vedem duminica, pe 9 mai, la ora 12, in parcul... ei, asta cu parcul e mai delicata, as zice Tineretului ca s-a propus mai devreme, mie oricum mi-e indiferent in ce parc ne intalnim, ca daca nu e parcul de langa mine, tot cu masina si cu toata trupa vin. Am zis 12 in ideea ca oricum stam macar o ora si are timp si miremia sa ajunga si poate n-o incurcam prea tare pe cris.d. Oricum va previn ca vin echipata cu esarfa si, daca e cazul o sa-i dau sa pape Irinei. Vorbeati de poze, va rog de pe acum sa evitati sa ma pozati, ca precis o sa ajunga pozele publice. O sa stau mai intr-o margine, asa, sa va fie usor sa nu ma bagati in cadru. Da, stiu, nu-s sanatoasa la cap.

sunt de acord,cu TOT:ora,locatie,zi,alaptat in public ,dar nu si cu pozatul,dc nu vrei ?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

miremia ,te rog mai pui inca o data link-ul cu pozele in kre ii faceai baitza cu colac,pls,sa le vada si sotul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

alexutzzza sar'na...descarcat si eu...probl e cand si cum voi face sport [da' acum am filmu' ]

ruxita si la noi e cu incercari repetate de a convinge pe cel mare ca e la fel de iubit...el zice ca si reusesc asta[cateodata]

cris d. azi fiimiu cel mic a dormit doar in brate...orice tentativa de al pune in alta parte s-a soldat cu esec;
am iesit afara pe la 1.30 [ca mai doarme afara in carucior dak ne miscam tot timpul] si ma intreaba o vecina ce facem...eu:la plimbare...ea:vezi ca ploua...eu eram deja afara,s-o fi gandit ca nu vad ca ploua? ca se uita la mine ca la o tra-la-la cum pun husa pe carucir,in mana iau umbrela si drumu'! ca dak stam e jale...
acum suntem in casa...am mai dormit vreo 15 min in brate...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

hai sa-ti trimit niste zambete de la ginere sa va inveselesc : http://community.webshots.com/album/576660140ZgaNYd?start=204

de Yannis

o printesa grabita...

ce fain rade...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cris_m pozele sunt in albumul nostru comun de pe webshots.
Elefantica
Colacelul costa undeva la 7 lire sterline. Daca vreti....pot sa fac eu o comanda, doar ca acum astept rasp de la vanzatorul de colacei pentru ca cel pe care l-am comandat pt nepotel nu a venit inca.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

sunt de acord,cu TOT:ora,locatie,zi,alaptat in public ,dar nu si cu pozatul,dc nu vrei ?

o printesa grabita...

cris_mario, internetul e un loc prea public pentru paranoia mea si stiu ca s-au intamplat chestii neplacute altor utilizatoare ale acestui forum (gen: s-au trezit ca cineva rauvoitor din familie le urmarea fiecare miscare si nu numai), asa ca prefer sa nu-mi divulg identitatea. E singurul fel in care pot sa activez pe un forum public si sa dorm bine noaptea. Sper ca nu e cu suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutare, dragelor!

Ce mai faceti? In afara de vorbit, ca se scriu capitolele.......bravo...o sa am mult de recuperat

Noi am tot alergat cu pregatiri de botez, acum plecam spre casa... sambata crestinam puiuta...pupici multi de la Maia si mami
sa aveti un WE placut
...si distractie placuta si celirlalti bebei care se "balacesc" we asta

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Eu PROPUN sa ne vedem duminica, pe 9 mai, la ora 12, in parcul... ei, asta cu parcul e mai delicata, as zice Tineretului ca s-a propus mai devreme, mie oricum mi-e indiferent in ce parc ne intalnim, ca daca nu e parcul de langa mine, tot cu masina si cu toata trupa vin. Am zis 12 in ideea ca oricum stam macar o ora si are timp si miremia sa ajunga si poate n-o incurcam prea tare pe cris.d. Oricum va previn ca vin echipata cu esarfa si, daca e cazul o sa-i dau sa pape Irinei. Vorbeati de poze, va rog de pe acum sa evitati sa ma pozati, ca precis o sa ajunga pozele publice. O sa stau mai intr-o margine, asa, sa va fie usor sa nu ma bagati in cadru. Da, stiu, nu-s sanatoasa la cap.

Perfect!
Sa vedem daca si celorlalte fete care s-au anuntat le este ok si sa trecem pe prima pagina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Salutare, dragelor!

Ce mai faceti? In afara de vorbit, ca se scriu capitolele.......bravo...o sa am mult de recuperat

Noi am tot alergat cu pregatiri de botez, acum plecam spre casa... sambata crestinam puiuta...pupici multi de la Maia si mami
sa aveti un WE placut
...si distractie placuta si celirlalti bebei care se "balacesc" we asta

de Maia Ilinca (29.01.10)

Sa ii priasca micutei Maia botezul si sa va distrati!

Mergi la inceput