Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Fetelor, spuneti-mi si mie un parfum barbatesc care miroase frumos, ca tocmai m-a sunat sotul sa ma roage sa-i cumpar un parfum, ca i s-au terminat toate si nu am rabdare sa stau la mirosit prin magazin.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

eu iti scriu ce are sotul meu si imi place mie

Gucci Pour HommeII si Givenchy..cel cu capacul mai amre decat sticluta..capacul grena.

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu va puteti inchipui ce nervi pot sa am, am dat chix cu juma de prajitura . Nu-i nimic, se face la loc, se repara, doar ca tre sa ma duc sa cumpar din nou ingredientele idioata ce sunt ca m-a apucat pe mine sa fac incercari... offf

Cris, nu zic nimic dar sunt sigura ca o sa-ti placa. Asa ca o sa vin cu reteta scrisa asta daca nu uit

La mine momentan e soare, eu nu inteleg cum la Alex in cartier ploo mereu si la mine nu

La multi ani DOris

La multi ani si tuturor sarbatoritilor de azi

Fraguta, mie imi place mult Ilona, e un nume tare special si ma duce cu gandul la povesti cu printi si printese

Va las ca ma duc sa repar ce am stricat

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza!

imi pare asa de rau ca nu mai am timp sa intru...dar de cand cu vremea buna, stam mult pe afara, iar cand sunt in casa, incerc sa ma ocup de papica si alte treburi casnice. seara pic lata .
noi suntem bine, copii cresc, Iris e o dintoasa si o razacioasa, are deja 6 dinti , si a inceput de vreo saptamana sa il strige pe ta-ta-ta, nu ca ar stii ce zice, dar asta a iesit prima oara
Mateo e un nazdravan, si adora in parc la copii. Noi mergem in zona, ca mi-e cam greu sa ii pun la pachet in masina. de vreo cateva zile, ma risc cu el fara scutec la plimbare, si e incanta ca face pipi la gard...din picioare
Laura- cu scoala (imi pune si mie neuronii la contributie, ca nu fac mai nimic la scoala, totul este tema...asa ca ei sunt notati pe cum si cat se ocupa parintii acasa...si ce competente au)Ma bucur ca se tine de volei, si o mai tine coupata..cu altceva. Ma mai ajuta cu Matei, ieri de exemplu a iesit cu el la plimbare, ca era prea rece sa ies si cu Iris.

am rezolvat cu casa, adica am vandut-o , asa ca acum asteptam sa treaca termenele. Pe 15 mai e liber cel cu 4 camere, si ne putem apuca de renovat, si probabil pe la 1 iulie ne vom muta. Incercam sa mergem cum putem si cand putem sa ne uitam dupa materiale, preturi, culori la gresie si faianta....

iata si cateva poze cu noi de la botez, desi ne-a cam plouat a fost super. Iris a fost o cumintica.
http://entertainment.webshots.com/album/577343151xnnaQR

pup toti dovleceii si mamicile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc mult fetelor! Sanatate si voua!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Buna dimineata dovlecei si mamici,

La multe jumatati de ani pentru cei 4 dovlecei dragi
Ana Lugojana cea razacioasa (am ras si eu cu voi mami, e o scumpa)
Alex bebe scump de Raluk (hai mami sa vedem pozutze cu voi cheliuti)
Rareselu cumintelu - care a fost baiat de comitet azi si a lasat-o pe mami linistita pana la 8
Izabela frantzuoiaca noastra draga

si
pentru dovleceii mai mari
Iulia Anmaria,
Ioana Maria Alexandra
pui scump de Danutza1979 (mami esti o dragutza cum intri tu pe forum, intotdeauna spui ceva pertinent, scurt si la obiect si din cand in cand ne mai dai cate-o veste de minunea ta).
Sonia,felicitari Adinus de scumpica ta, am vazut-o de Pasti cu David, tare frumusica, ptui, ptui
si Denis Tudor

Doris La Multi Ani! Sa fii sanatoasa sa-ti cresti copii cei frumosi. Ai doi copii minunati.

Sa cresteti mari, sanatosi ca frumosi sunteti

Alex, iau si eu o cafea, sarumana.
Sa ai bafta de un mecanic bun sa-ti repare congelatorul in no time, sa iasa soarele si pe la tine.
Ce face Alessia? Cum mai e bubita de la piciorus?

Mamideandrei, , am fost ieri la slender you si mi-am facut abonament. Tu de cand mergi si ce progrese ai simtit?

Planuri pentru BB 2 avem si noi, dar cu cezariana, ne apucam de lucru prin iarna pentru Miruna. Oricum, abia acum imi dau seama ce frumos era cu burtica asa ca astept cu drag perioada aceea.

Mergi la inceput

Hai sa va dau si o veste buna pe ziua de azi

Au intrat banutii !!!

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

monikus mami, nici Zgatixu atomic nu doarme pana la 11. Se trezeste si el ca tot bebelusul pe la 6 jumate -7, papa, se joaca, se razgaie putin si in jur de 8 jumate-9 adoarme iar si mai doarme pana in jur de 10-10 jumate. Dupa asta mai trage cam la 2-3 ore cate o repriza de somn de maxim juma de ora. Daca nu il culc la 2-3 ore nu ma inteleg cu el neam. SI sa sti ca in ultimile zile si el a fost extrem de marait dar nah, m-am obisnuit, ce sa fac. Acum nu zic, nu suporta comparatie cu ce a fost sau cum e Rareselul.
Imi place cum ti-a zis Luto, incearca sa vezi cateva zile jumatatea plina a paharului ca eu sunt convinsa ca el face si lucruri dragalase

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

va amintiti de mine ? sunt eu aia mare ( tot asa mare sunt si acum ) cu 2 puradei atomici
am si eu o nelamurire de mamica care alapteaza pentru prima data
cred ca m-am lasat dusa de val
asta micu sta toata noaptea cu tzatza in gura
ziua manca foarte bine papica
dimineata fructele cu biscuiti
la pranz mancare
seara cereale
dar noaptea e teroare
sta tot agatat de tzatza mea
doarme cate jumate de ora si iara ii trebuie san
va dati seama ca eu nu dorm tare mult din cauza asta
si mi-a mai facut si rani la ambii sani cu ocazia asta
voiam sa stiu daca mai e vreun copilas de genul asta
e normal sa fie asa ?nu stiu cum sa fac sa nu mai suga atata noaptea
cred ca de multe ori e doar alint adica ma face pe mine suzeta lui
daca nu-i dau san urla de trezeste toata casa
am incercat cu ceai nu vrea
nici cu lapte praf , nici sa nu-l vada
cand am incercat sa-i dau suzeta chiar a deschis si ochii mirat la culme ca nu mai vazuse / simtise suzeta
poate aveti vreun sfat , o idee ceva
ca eu una nu stiu ce sa-i mai fac

la multi ani doris !!!

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

miha 84 superbe poze. Mi-aplacut asa:
- Laura e e adorabila cu pantofiori eleganti si cu unghiile facute cu culoarea mea preferata
- Mateo e o bomboana dulce cu parul lui cretuliu
- Iris e de vis cu palarie si cu o lumanre plina de irisi
- tu si sotul sunteti foarte fericiti....
Sa iti traiasca toata familia 100 de ani si sa va mutati sanatosi.
Imi esti tare draga

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Multumesc fetelor dragi care m-au incurajat aseara.Sriu ca nu era cine stie ce febra dar, tocmai ca era prima nu era si nu stiam ce-o provoaca ma facea sa ma gandesc la lucruri nu tocmai roz.Eram chiar hotarata sa-i fac si urocultura azi ca noi nu suntem decalotati si ma intriga faptul ca dr nu s-a gandit si la varianta infectie urinara.
Nu i-am mai pus supozitor de mai mult de 24 de ore, i-am facut si baita aseara ca nu-i facusem nici c-o seara in urma(tot din motive de febra) si-si cam pusese supita pe el.Pe la 5 a inceput sa tuseasca uratel.A tusit pana la 8 de vreo 5 ori iar la 8.30 i-am dat stodal cu toate ca dr nu mi-a raspuns la tel.De atunci nu a mai tusit iar febra nu mai avea cand s-a trezit(36.8 iar acum 36.6). Cred ca-i totul bine.(Explicatia ce-mi vine-n cap:coautorul e super racit si poate a avut tendinta sa ia de la el dar, lapticul meu nu l-a lasat si a luptat si organismul lui)

La multe lunite minunatilor dovlecei de azi!
La multi ani,doris!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput