Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adela2006 va amintiti de mine ? sunt eu aia mare ( tot asa mare sunt si acum ) cu 2 puradei atomici am si eu o nelamurire de mamica care alapteaza pentru prima data cred ca m-am lasat dusa de val asta micu sta toata noaptea cu tzatza in gura ziua manca foarte bine papica dimineata fructele cu biscuiti la pranz mancare seara cereale dar noaptea e teroare sta tot agatat de tzatza mea doarme cate jumate de ora si iara ii trebuie san va dati seama ca eu nu dorm tare mult din cauza asta si mi-a mai facut si rani la ambii sani cu ocazia asta voiam sa stiu daca mai e vreun copilas de genul asta e normal sa fie asa ?nu stiu cum sa fac sa nu mai suga atata noaptea cred ca de multe ori e doar alint adica ma face pe mine suzeta lui daca nu-i dau san urla de trezeste toata casa am incercat cu ceai nu vrea nici cu lapte praf , nici sa nu-l vada cand am incercat sa-i dau suzeta chiar a deschis si ochii mirat la culme ca nu mai vazuse / simtise suzeta poate aveti vreun sfat , o idee ceva ca eu una nu stiu ce sa-i mai fac la multi ani doris !!! va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 ) POZELE NOASTRE |
te iubeste mami, e foarte simplu si ii place lapticul tau
Si davidelu suge seara la culcare si dimineata de 2 ori.....
nu stiu ce sa-ti zic....dar ma bucur sa te revad
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
monikus spune:
Luto sa stii ca initial am vrut sa iti scriu un PM apoi m-am razgandit pt ca nu vrea sa degenereze situatia asta. Uite daca te-a deranjat atat de tare ca ma plang, desi zilele astea am fost cat se poate de comunicativa si am incercat sa vb si eu cu fetele fara sa mai zic nimic de rau de Rares, atunci poate ca ar fi cazul sa nu mai scriu ca sa nu mai deranjez atat. De fapt, nici macar nu consider ca am zis de rau. Faptul ca am mai zis si eu ca nu doarme este singura faza de care m-am legat. Mie nu mi se pare normal sa se trezeasca din ora in ora noaptea atata tot. Nu stiu daca toti copii fac asa dar al meu asa face. In rest a crescut sanatos si frumos asa il vad eu. Nu e vina mea ca dr spun ca trebuie kinetoterapie sau operatie pe ici pe colo. Nu stiam ca deranjeaza atat de tare faptul ca ma plang ca nu doarme. As vrea sa iti spun ca mi-ai distrus o dimineata ce incepuse chiar bine, si o sa o si spun dar pentru binele copilului meu voi inghiti in sec asa cum nu am mai facut-o pana acum pe forumul asta si o sa trec peste tot pt el. Imi pare rau daca suna ca un mesaj rautacios dar felul in care ai pus problema m-a facut sa imi fie jena sa mai scriu. Poate ca nici nu o voi mai face.
Va doresc o zi buna tuturor.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
mamideandrei spune:
anomis, eu merg de 1 luna jum si progrese s-au vazut sigur (a observat si sotz, deci...)pai am scazut in prima luna 10 cm bust si talie, si cate 2-3 cm in rest, acum ma masor data viitoare pt ca sunt la jumatatea abonam...incearca sa stii si cat de cat un regim ... adica nu te astepta sa mananci cartofi, paste, orez, paine ... etc etc si sa slabesti .... eu am tinut dieta South beach, cu efect garantat ...
POZE
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui adela2006 va amintiti de mine ? sunt eu aia mare ( tot asa mare sunt si acum ) cu 2 puradei atomici am si eu o nelamurire de mamica care alapteaza pentru prima data cred ca m-am lasat dusa de val asta micu sta toata noaptea cu tzatza in gura ziua manca foarte bine papica dimineata fructele cu biscuiti la pranz mancare seara cereale dar noaptea e teroare sta tot agatat de tzatza mea doarme cate jumate de ora si iara ii trebuie san va dati seama ca eu nu dorm tare mult din cauza asta si mi-a mai facut si rani la ambii sani cu ocazia asta voiam sa stiu daca mai e vreun copilas de genul asta e normal sa fie asa ?nu stiu cum sa fac sa nu mai suga atata noaptea cred ca de multe ori e doar alint adica ma face pe mine suzeta lui daca nu-i dau san urla de trezeste toata casa am incercat cu ceai nu vrea nici cu lapte praf , nici sa nu-l vada cand am incercat sa-i dau suzeta chiar a deschis si ochii mirat la culme ca nu mai vazuse / simtise suzeta poate aveti vreun sfat , o idee ceva ca eu una nu stiu ce sa-i mai fac la multi ani doris !!! va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 ) si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 ) POZELE NOASTRE |
:))))))))Hai ca esti simpatica:))
A mea tot asa suge toata noaptea. Si mie imi facuse iar rani dar a tot dat cu Garmastan si a trecut. A mea e tare mamoasa si adora sa stea noaptea la san. Iar eu o las, ce sa-i fac. Ma iubeste micuta :) Daca asta o face fericita...
Eu am invatat sa dorm cand suge...adica ea suge semiadormita si eu ii dau voie tot semiadormita si e ok.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monikus Luto sa stii ca initial am vrut sa iti scriu un PM apoi m-am razgandit pt ca nu vrea sa degenereze situatia asta. Uite daca te-a deranjat atat de tare ca ma plang, desi zilele astea am fost cat se poate de comunicativa si am incercat sa vb si eu cu fetele fara sa mai zic nimic de rau de Rares, atunci poate ca ar fi cazul sa nu mai scriu ca sa nu mai deranjez atat. De fapt, nici macar nu consider ca am zis de rau. Faptul ca am mai zis si eu ca nu doarme este singura faza de care m-am legat. Mie nu mi se pare normal sa se trezeasca din ora in ora noaptea atata tot. Nu stiu daca toti copii fac asa dar al meu asa face. In rest a crescut sanatos si frumos asa il vad eu. Nu e vina mea ca dr spun ca trebuie kinetoterapie sau operatie pe ici pe colo. Nu stiam ca deranjeaza atat de tare faptul ca ma plang ca nu doarme. As vrea sa iti spun ca mi-ai distrus o dimineata ce incepuse chiar bine, si o sa o si spun dar pentru binele copilului meu voi inghiti in sec asa cum nu am mai facut-o pana acum pe forumul asta si o sa trec peste tot pt el. Imi pare rau daca suna ca un mesaj rautacios dar felul in care ai pus problema m-a facut sa imi fie jena sa mai scriu. Poate ca nici nu o voi mai face. Va doresc o zi buna tuturor. Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE povestea nasterii micutului Rares Andrei |
nu asta am vrut sa intelegi, imi pare rau.
nu ma deranjeaza niciun mesaj de la fete....era doar o parere.
Ignora mesajul meu ca sa ai o zi minunata in continuare
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui anomis28 Buna dimineata dovlecei si mamici, Ioana Maria Alexandra[/b] pui scump de Danutza1979 (mami esti o dragutza cum intri tu pe forum, intotdeauna spui ceva pertinent, scurt si la obiect si din cand in cand ne mai dai cate-o veste de minunea ta). lui Dinu Andrei (14.09) |
Se vede ca-s inginer, ha?
Multmim p. cuvintele frumoase. I'm doing my best:)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
adela2006 spune:
danuta tot asa si calin suge semiadormit , nu ma deranjeaza foarte tare voiam sa stiu daca mai sunt si alti copilasii la fel de mamosi ca al meu
lutoniana e o placere sa te citesc tot timpul
va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )
si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
raluk16 spune:
Iupiiii ce fericire! Am ajuns si ziua asta
Multumim de urari. Uram si noi La multe jumatati de an Ana, Izabella, Rares!
Si la multe lunite Alexandra si Sonia!
Pupici dragi mamicilor "surioare" de 16!
La multi ani, Doris! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copiii tai dragi!
Sa vedem cat ma mai lasa sarbatoritul fara el, ca recunosc ca am si papat pe somnul asta al lui . Din moment ce prima contractie, in urma cu 6 luni, am avut-o la ora 4, el s-a hotarat ca nu-i semnifica nimic ora 5:30 la care se trezeste de obicei, e mult mai plina de simbol ora 4 . Asa ca s-a trezit fara chef de tzitzi, fara chef de plimbat in brate si adormit, doar sa stea intre noi pe burta si sa-l bazaie pe tata-so . Apoi pe la 6:37 (se apropia 6:40 ora la care s-a nascut) a inceput sa fie marait, nu stiam ce-i cu el, nu-i placea nimic, aproape plangea, apoi a inceput sa se screme , da tare tare, aproape ca mine atunci , si la 6:40 a tras o placintica, asa, de cadou. A zis Relu ca sigur nu se culca la loc pentru ca asteapta cadourile si noi stam ca fraierii si nu-i dam nimic .
Multumesc din tot sufletul de urari! Ma simt asa speciala cand primesc atatea urari scrise cu atata suflet!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
neata,
am fost la analize si baiatul meu a fost in-ge-ras a plans un pic dar face mai rau cand vede iaurtul . i-a luat sange de la o vena din cap ca pe manute nu detinem. am dat si copro si uro si exudat
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
acumaaaa
LA MULTI ANI ALEX si dovlecutilor de azi, la multi ani doris.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre