Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Fetelor, spuneti-mi si mie un parfum barbatesc care miroase frumos, ca tocmai m-a sunat sotul sa ma roage sa-i cumpar un parfum, ca i s-au terminat toate si nu am rabdare sa stau la mirosit prin magazin.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Buna dimineata!

Laura Biagiotti -Roma ..acum depinde si de gusturi dar miroase tare bine

Multumesc pt complimente..Sa stii ca pårul era proaspåt tuns..Il aveam mult mai lung..dar tb så tund putin din el ca nu il mai tunsesem de cand am nascut.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Adela mi-a fost tare dor de tine. Uite, am citit alaltaieri doua topicuri deschise de doua colege de-ale noastre de odisee:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150851&whichpage=1

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150995&whichpage=1

Acuma eu stiu ca orice citim, persoane diferite interpreteaza diferit, dar eu am ramas asa cu un feeling de dragoste pentru puiul meu si de dorinta de orice sacrificiu nocturn dupa ce am citit pe acolo ce spun fetele, cat iubesc puiutii mici tzitzi.

Te pup cu drag!

S-a trezit sarbatoritul.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neata,

am fost la analize si baiatul meu a fost in-ge-ras a plans un pic dar face mai rau cand vede iaurtul . i-a luat sange de la o vena din cap ca pe manute nu detinem. am dat si copro si uro si exudat

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

vaii ca asta nu am mai auzit, ma trec fiori :(

te pup si analizele sa fie foarte bune

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neata,

am fost la analize si baiatul meu a fost in-ge-ras a plans un pic dar face mai rau cand vede iaurtul . i-a luat sange de la o vena din cap ca pe manute nu detinem. am dat si copro si uro si exudat

Pataniile noastre

vaii ca asta nu am mai auzit, ma trec fiori :(

te pup si analizele sa fie foarte bune

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

si mie mi s-au taiat un pic picioarele dar a fost ok. ac super subtire... cu un fluturas i-a luat

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Bune diminete !!
Ce faceti mai dovlecitelor? Vad ca va pregatiti intens pentru maine ! ce fain, am vazut ca vor fi 21 de grade se lasa cu tricouri si cu papucei cred (me dor de Nelaaaa ). Sper sa va distrati frumos, sa va ganditi si la noi, daa?

Alex , la multe lunite, multa fericire tie si parintilor tai minunati, esti un norocos !! La fel si pentru Ana, Izabella, Rares, Alexandra si Sonia! Multa sanatate tuturor puilor frumosi !

M-am bucurat enorm ieri sa citesc ca Anna de Elle e bine, slava Domnului ! Pup parintii incercati , fie nu mai treceti niciodata prin clipe de-astea .

Am vazut si eu pozele Mihaelei, mi-au placut la maxim, artistice, asa...cu bebei de toate varstele, cu fetita frumoasa rrrau, cu palarie, proaspat botezata, cu irisi la lumanare , foarte classy ..., felicitari !

Luto, ce faci mamis? ce face baietelu' frumos? Ce e la voi acolo ? Va puneti cenusa in cap? Imi pare rau de ghinionul Mariei..damn it ! da imi place ca e pozitiva, cred ca emotiile revederii o fac sa fie asa, pupam cei 3 frumosi si daca veniti pe la mare dati un semn, cevaaa (ati observat ce subtil am imbinat un mesaj pt 2 persoane foarte dragi mie? ..deci e o arta domne..)

Azi dimineata mi-am dat seama ca fie-mea e un pic dependenta de VH1 ..deci eram la ora de giugiuleala in dormitor ..dar nu presta deloc, nu manifesta niciun interes..m-am simtit profund jignita dar am inghitit in sec si am cautat sa inteleg ce o stimuleaza mai mult decat mine..ei domne, ea era cu urechile ciulite si cu ochii spre tv-ul din sufragerie de unde se auzea muzica.. m-am bucurat un pic ca are ceva tabieturi dar m-am si speriat ca am auzit povesti horror cu caopii fixati pe tv..iar a noastra nu da semne ca ar fi sensibila la negocieri, e her way or no way ..

Mda..imi impastii si eu gandurile pe aici..
Si mie mi-au intrat banii
Asta apropos de Monica, pe care - nu apuc niciodata sa zic- ma bucur enorm cand o vad ca posteaza asa vesela si optimista si fara suparari pe cap... asa sa fii mereu !!

Alex, al naibii congelator, sa se strice el tocmai azi !! brr !

Va pup, revin ca sunt strigata..eu sunt aia "mamamamamama" da?? sa fie clar !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ei....fetelor...

Monikus, un pupuic si nu te supara. Cred ca am inteles mesajul Lutonianei care in esenta vroia sa te incurajeze sa fii ai optimista si sa te bucuri mi mult de Rares, dar care..sincer Luto...ti-a spus-o tare brutal si nepotrivit.
Asa ca nu pune la suflet, nu a spus-o cu rautate, doar ca nu si-a ales bine cuvintele(eu una sincer asa cred).

Va rog eu nu va suparati una pe alta, ca e pacat. Sigur a fost doar o forma nefericita de comunicare a unei incurajari de a privi lucrurile si din alta lumina (unul din inconvenientele scrisului pe forum, caci cand esti face to face altfel se inteleg lucrurile).

Monikus, eu amintindu-mi de primele 2 luni din viata fetitei mele(horor, cosmar...urlete fara limita, voma, vesnice varsturi si lipsa somn noaptea..)cand am zis ca nu mai fac copii, nu pot decat sa-i multumesc Domnului ca au trecut toate si ca fetita e cuminte - acceptabil de cuminte mai corect - si sanatoasa.
Ii doresc dn suflet nopti linistite si lui Rares si multa sanatate. Si scie-ne in contiuare, asta e scopul forumului. Sa ne impartasim si bucuriile dar si supararile si nemultumirile si sa cautam solutii.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

[red]Clasa, in picioare ca vine io![/red]

Luto - la tabla! ce faci? zambesti? n-auzi? treci la tabla. ce ti-ai tras pantalonii aia de comando? asa se vine la scoala? iti lipseste o grenada . zi repede, ce-ai citit pentru azi.

Uka - ingeras tu iar absentezi? iar bati mallurile alea fir-ar ele ale dracului de mancatoare de bani. cu absentele astea o sa ajungi si tu intr-a doua la 15 ani. tot la bastonase ai ramas .

techila - tu iar cu tepi in cap esti? unde-ti este mintea fata? unde te crezi tu draga? unde? cine te tunde draga? explica-le ca s-a inventat foarfeca pe la 1500 . iar te dai draga cu gel? spuma de par, spuma n-ai auzit? cu cracii goi prin zapada alergi, da o carare pe mijloc si 2 agrafe in par nu-ti pui. de ce sa fii tu ca la manastire cand poti sa fii cul ca in cluburi...? mama lor de cluburi, cum strica ele tineretu'.

doamne, nu stiu unde o sa ajung cu o clasa de nebune ca voi.

aaa, stai ca mi-am amintit de Fragutza. hei, tu cea mai grasa si inalta din clasa, baga-ti mintile in cap. colica-n sus, colica-n jos, colica-n vena... una, doua colica. alcool, fata, alcool. n-ai auzit de alcool? vinisor, tuicuta, berica. d-astea sanatoase. nu colica. te, te, te, te....te termin daca te mai aud cu colica. zi-mi daca ai inteles sau tb sa-ti fac un desen. ia uite la ea!

bun.

hai, scoateti o foaie de hartie si lasati glumele. luto treci inapoi in banca. esti tu fata desteapta, da nu vrei. asta-i problema ta.

si cam mari recreatiile astea de la o vreme. una doua recreatie. doamne, doamne, pe vremea mea...

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am uitat sa ma laud

aseara am facut primul pipi la olita

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

LA MULTE LUNITE SI ANI!!!!!!!!!!pentru Ana, Alex, Izabella, Rares, Alexandra mea dulce si iubita si Sonia! Multa sanatate!!!!!!

La multi ani Doris!!!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Aaaa...duamna Luto, acum am citit ce face David..lasati, nu mai scrieti, ca poate nu vreti sa repetati am inteles..deci face ce fac toti, istericale cunoastem, pup baietelu frumos

Io ma simt ca in zona crepusculara ..tot apar mesaje din urma...sunt cam nedormita,deh..

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput