Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 13
cristina_ana spune:
Vik, pup fata sa te faci bine cat mai repede!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Moni_iulia, cum mai e micutul azi? Mai are febra?
Claucia, Andrei s-a imbolnavit foarte des in primele luni de cresa. Mai mult pe acasa statea. Dar pe urma si-a revenit si i-a mai crescut imunitatea. Nu ai ce face, e inevitabil. Pana la urma veniti de 1 mai la Bran?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Dana15 spune:
La multi ani Doris!!!
Monikus, Ralukule o imbratisare pentru voi mamicutelor..tot intr-o zi de vineri am adus pe lume minunile
Pupici si pentru restul dovleceilor aniversati astazi si o floricica pentru mamici: Ioana Maria Alexandra, Sonia si Isabela, printesa Dankutzei
sa cresteti mari si sanatosi, copilasi dragi!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mamideandrei spune:
buna dimineata
ALEX, multam de cafea, am savurat-o in liniste ca printul meu s-a trezit la 8 jum si atunci cand m-a sunat mama, ca ar fi mai dormit el....si la noi se anunta o zi tare urata, e innorat rau, nu cred ca o sa vedem soarele la ochi , dar asa mai fac si eu prin casa una alta...in alta ordine de idei, va doresc o zi cat mai faina ...si spor la pregatit gratarele ...
POZE
monikus spune:
Aoleo ce uituca sunt. La multi ani Anuka si Alexutul si parca copilas de Danuka(mii de scuze dar nu imi aduc aminte numele).
La multi ani Doris.
La multi ani si pt cei mai mari Iulia Anamaria, Ioana Maria Alexandra, Sonia, Denis-Tudor.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
Cristina, nu se stie cum se schimba vremea. La mine e deja soare si am pregatit deja o cutie intreaga de bomboane.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Monikus, Ralukule o imbratisare pentru voi mamicutelor..tot intr-o zi de vineri am adus pe lume minunile Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Ai dreptate. Chiar ma gandeam ca a fost tot o zi de vineri.
Nici nu stiti cat am asteptat ziua asta. Sa imi serbez copilasul meu care e din ce in mai mare.
techila spune:
neata madamelor,
am vazut ca e dubioasa treaba cu ora si ca sa poate sa ajunga toata lumea mutam in jur de 12-12.30, asa cum a zis cristina. daca are cineva chef mai devreme, noi va asteptam cu drag.
si vroiam sa va mai zic sa ma asteptati si pe mine sa fiu apta de procreat, io am cezariana si tre'sa astept nitel cu urmatorul, Aida sau probabil Mircea sau cati or fi....
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
lutoniana spune:
Buna dimineata si sa creasca copilasii mariiiiii, ce imi plac aniversarule acestea cu copilasi de 7 luni, de 6 luni ii pupa Luci cu dragoste pe toti.
Anomis care vulpita (apreciez diminutivul dar nu e cazul, crede-ma) visand la struguri ? Sunt de-a dreptul cu unghia infipta in gat ...si am puterea sa recunosc
Iulika esti tare frumoasa si baiatul a mai crescut ...yamiii si s-a mai schimabt asa la fata, la trasaturi.....Doamne cand imi amintesc ce fete aveau la maternitate si acum ce copilasi adorabili sunt.....
Fraguta baiat mami, baiat ca sa semene cu tine (sper totusi sa nu fie prea slab si prea suvitat)
Techila perectiunea perfectiunii in cazul tau e sa iti iasa si 2 fete ...
(deja visez aiurea)
Si eu ma vad gravida si mare bucurie mai am dar cand stiu cat e de greu ma gandesc si ma intreb daca sunt normala sau nu. O interpretez mai mult ca pe o provocare.
Mai Monikus tu stii ca imi esti simpatica dar nu te mai plange atat....Tu chiar crezi ca ceilalti copilasi sunt pe post de bibelouri ? Pai cand se "necajeste" David si plange "suspinat" sunt sigura ca toti vecinii sunt deja cu pixu-n mana sa scrie reclamatiile pt deranjarea ordinii .....sau se taraste si se loveste sau plange daca nu poate sa faca ceva...sau daca ajunge la masa trage tot ce e prin ea jos (in special hartii si acte importante de-ale noastre)...Si isi baga mainile in mancare si murdareste tot...hainute frumoase cu fructe ce nu mai ies la spalat, baga in gura si in ochi linguritele.....si cate si mai cate .....dar e copil si ma gandesc ca asa trebuie sa faca.
Te rog eu incearca sa privesti ALTFEL situatia ta si sa te bucuri de Rareselul minunat ca de un dar de la Dumnezeu ....si nu mai scrie zi de zi ca a plans, ca a plans, ca nu vrea aia...ca ma rog....Te provoc sa scrii cateva mesaje , cateva zile la rand in care sa ne spui ce lucruri frumoase a facut, ce faze amuzante a creat.
Sper din toata inima sa nu te fi suparat
Andra si eu am luat olita de 2 zile dar inca nu am inaugurat-o ....cred ca va fi amuzant Sa-mi spui si mie ce zice fata
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Doris LA MULTI ANI mami cu fericire si multa iubire
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009