Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andrada, noi anul trecut am fost tot asa in jurul lui 20 iunie...a fost minunat si super cald..prea cald, na, ca-mi era si frica de Robert sa nu faca insolatie. Eu zic ca e o perioada buna, acum depinde si de noroc , stii tu. Noi alesesem Albena in primul rand pt ca mai fusesem pe acolo, la hotelul ala si nu voiam surprize cu copil d e1 an, apoi in al doilea rand pt ca e cel mai aproape de Romania, ca sa putem ajunge rapid (ca lui Robert nu-i plac drumurile lungi) si in caz de o urgenta ceva..la fel sa nu fim f departe.

Anul asta am zis sa schimbam nitel, ca am fost de 3 ori in Albena, la acelasi hotel , sper sa nu regret. O sa-l intreb pe Cristi de agentie si o sa-ti trimit PM. El s-a ocupat 100% de tot, eu nici nu stiam ca vrea sa mearga undeva.

Dana imi pare rau de finuta ta, o pierdere a sracinii e o pierdere enorma, grea, sa incerce din nou cat mai repede, din cate stiu eu doar asta vindeca.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, te intrebasem si eu unde ati fost mai exact in Bulgaria? Sunt si locuri de joaca la respectivul hotel?

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

LA MULTI ANI ROBERTRIX DE SIMONIX! Sa cresti mare, sanatos si cuminte! a ai parte de tot ce e mai bun in viata! Sa le aduci numai bucurii parintilor tai care te iubesc atat de mult!

Simonix, ce frumos ai scris!!! induiosator! cred ca asta e starea majoritatii mamelor...si ar trebui sa fie starea tuturor mamelor din lume!

Simona, multumesc frumos pentru vestile bune despre Laura (in nerabdarea mea s-o vad pe Ilincuta, am si uitat sa intreb de ea)...ma bucur mult ca e bine.
munutza si piciorus de David...si mie mi-au facut antitetanos cand cu nasul...si m-a deranjat vreo doua zile bratul...

Lori, si Cristi se mai trezeste uneori din somn plangand, dar nu asa rau...se linisteste repede...cred ca viseaza urat...

Multam' mult pentru raspunsurile despre pasta de dinti...si asta de la colgate de-am luat-o e tot pentru 0-6 ani, deci cred ca si-au luat in calcul ca o inghit copiii...si are concentratie redusa de fluor...

Saru'mana pentru complimente, fetelor...nu nominalizez, sa nu uit pe cineva... tuturor!

Ce vreme urata! bine ca se anunta numai azi asa...sa putem iesi in parc...desi e teroare cand ies cu nazdravana afara...n-are dom'le stare de la D-zeu...duminica i-a scos sufletul lui tac'su...
Doamne, dar sa iesi cu doi!!! cum va descurcati, fetelor cu doi pui?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Lorich, te intrebasem si eu unde ati fost mai exact in Bulgaria? Sunt si locuri de joaca la respectivul hotel?

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Scuze, am uitat ca ai intrebat. Am fost in Albena, hotel Laguna Mare si exista un mic loc de joaca pt copii cu spatiu de catarat, leagane, nisip, tobogan, era micut dar exista. Era mai interesant cel din piscina de copii, acum nu stiu daca se potriveste varstei de doi an (dar Vlady e mai precocel, asa ) In fata hotelului este un iemns spatiu verde, parc cu flori, cu de toate, cred ca sunt si poze la mine in album...mie mi-a placut tare Albena, are de toate parca, mare, are un "muntisor" , are rezervatia aia naturala unde era o racoareee...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, va multumesc mult mult ca mereu imi sunteti alaturi Sper ca gravidutzele si mamicile sensibile nu s-au intristat prea tare, deh, am facut si eu un post mai lacrimogen ca bebele asta scoate totul din mine, zau

De fapt nu imi vine a crede ce ditamai copiloiul sta in patul ala Cand ma uit la el asa, intins pe spate, cat e el de luuuung - io am facut asa ceva ??? Super senzatie :) Azi dimineata l-am lasat sa se lafaie in pat pana la 8

Dar sa vedeti, din pacate am fost f stresata azi noapte, caci ieri am fost anuntati ca tanti a noastra de la cresa are un necaz in familie si nu se poate ocupa de pitici. Drept si prin urmare mi l-au plasat la o tanti noua - eram cu morcovul cat China Ma gandeam ca o sa planga, va dati seama, caci urma sa il duc hodoronc tronc azi intr-un loc nou, cu copii si tanti noi ... Uf uf - asa de suparata eram aseara ... in plus tocmai de ziua lui I-am explicat eu ca o sa mearga la alta Naima, alti copii, repeta frumos dupa mine ... dar va dati seama, eram stresata. Ei bine, dimineata l-a dus taica-su, eu nu am vrut sa merg, cica imediat s-a aruncat pe jucarii, la restul de copii, au iesit in curte, ii place de tanti. Cica are tanti asta noua o casa de te da pe spate si cu o curte maaare - in plus e soare azi deci or sa stea afara. Am sunat si eu si tanti imi zicea ca se joaca, se auzea pea acolo cu masinile, cum vorbea si radea de zor Gata - are mama baiet maaare :) Pe bune ca fazele cu stresul sunt create de mamici, copiii nu au nici o treaba - pe mine ma influenteaza mama mea f tare, care cand a auzit ca azi mergem la o tanti noua a inceput sa se vaite la telefon, sa spuna ca ce, Naima a noastra nu se gandeste la copii (tatal tipei e grav bolnav - cump pana mea sa se gandeasca la altcineva??), ca ce ii fac copilului, il stresez, ca sa stau cu el (din pacate e vorba de toata saptamana si chiar nu am cum !!!) si uite asa - de mai aveam nitel si plangeam io. se pare ca pe Robert nu l-a afectat schimbarea deocamdata... Sper ca si maine si mai incolo sa fie la fel.

Lori - mai, io sunt ca o moara stricata: oribil oribil ce ati patit, nu pot spune ceva mai inteligent Iar reactia Tiristului !!! Oribiiiil (ti-am zis ca sunt moara stricata )

Ah, si cu sculari nocturne - pai noi am avut asa ceva pe la 1 an si un pic - sa nu fie terorile alea nocturne... tin minte ca urlaaaaa la greu, insa parca dormea in acelasi timp, il plimbam mult prin casa, il linisteam in brate, ii vorbeam in soapta muult ... Noi nu aveam tzitzi si nu i-am dat nici lapte, de fapt nu voia nik, voia sa planga. Pana la urma au trecut de la sine fazele astea. Sa nu fie si vreun dintzoc mai indaratnic.

Luminel - am uitat sa scriu ca si al meu mananca pasta de dinti iar de spalat - nu prea cred ca se spala ... adica isi da cu pasta si apa prin gura si roade periutza ... Hmmm..

Dana - of of tare greu cu sarcia pierduta !!! Era avansata ? Incurajari de la noi ...

Fug sa mai treinuiesc niste oameni blocati in Bxl din cauza de nor

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Se inmultesc vestile bune !

Cu viteza fulgerului am rasfoit si eu ultimele pagini si-mi dau seama ca-s restanta rau de tot , raman restanta la capitolul poze, inca, sunt intr-o fuga continua . Dar e bine, cata vreme suntem sanatosi si in putere ..., incercam sa le facem pe toate. Cum e vorba aia ? Daca stau imi sta norocul, nu? Deci asteptati-va sa auziti ca sunt castigatoarea potului cel mare .

In alta ordine de idei vad ca s-a dat drumu la distractie in gasca noastra asa ca vin si eu sa le urez sarbatoritilor LA MULTI ANI!

LA MULTI ANI GABRIEL
LA MULTI ANI ALESSANDRA
LA MULTI ANI ANDREI RAZVAN
LA MULTI ANI ANDREI RAZVAN
LA MULTI ANI BOGDAN SILVIU
LA MULTI ANI TUDOR-DUMITRU
LA MULTI ANI CRISTIAN ANDREI
LA MULTI ANI SARA ELENA
LA MULTI ANI BIANCA
LA MULTI ANI ROBERT

De asemenea ii urez si Ilincai LA MULTI ANI!, bine ai venit pe lume, ai parte de o viata lunga si frumoasa, sa ai parte de noroc si dragoste. Laura , sa-ti traiasca printesa, sa fii fericita alaturi de puisori tai, sa aveti nopti linistite, laptic mult si armonie

M-am bucurat sa revad mamici ce n-au mai aparut de mult pe aici si le pe ele si pe m&m lor!
M-am sa aflu prin ce a trecut Lori , ma bucur tare mult ca ati scapat cu bine si sa va fereasca D-zeu mereu de intamplari de genul asta.

Va si va urez numai bucurii si petrecere frumoasa sarbatoritilor. Un extra special pt Robertix si pt ca este sarbatoritul zilei ...

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Neata si de la noi, dupa o noapte naspa, am inceput sa tusim si se rupe tuse, nu suporta mucozitatile isi face sila si vomita, se trezeste sa tuseasca si plange, uof... sa treaca mai repede ca sunt zombi...
Luminel, vad ca ti-au raspuns fetele cu pasta de dinti, la fel si noi, nu stim sa clatim dar nu-i pun asa multa, cat un bob de mazare. Problema e ca daca ar fi dupa Liz, s-ar spala non stop pe dinti... greu reusesc sa o pacalesc
Lilly79, ai dreptate cu imunizarea la gradi, e normal sa treaca prin asta, dar tot sfasietor e cand o auzi strigandu-te si plangand si racaind cu manutele la usa ( in cazul meu) am crezut ca mooor de mila ei , dar m-am fosrtat sa fiu tare si sa nu-i arat cat sufar...of. Cand te gandesti ce o fi in mintea lor, dragii de ei...
Belleane- zici ca e super sa doarma copii in patul mare? sper sa fie asa, noi vineri terminam de redecorat camera lui Liz, cu pat mare si sa dea Domnu' sa nu-i placa ca ma arunc de la etaj ( noroc ca stau la 1 hi hi hi )
Andrada si noi vrem sa plecam la inceputul lui septembrie in Turcia, cu avionul ne-am gandit, eu nu mai suport mersul cu masina de peste , imi ajunge o Austria si o Grecie, gata nu mai vreau. Dar la Nisipurile de aur am fost acum vreo 4 ano si ne-a placut tare mult chiar daca am stat doar o zi.
Prag cat de bine te inteleg cu mancarea.. si noi suntem mai fandosita asa, avem doar cateva feluri preferate, ea care pana la un an jumatate manca orice, deh... incepe sa semene din ce in ce mai mult cu ta'so . Am vazut pozele din croaziera, superbe locuri dar mai ales superbi copii, iar tu ar trebui sa nu te mai gandesti atat la slabit si sa te invinovatesti, totul e de la mansarda, ia-o usurel, cu analize, sport si multa vointa si mai ales cu muulta autosugestie .
Ii dorim lui Desiree nopti linistite fara tzitzi, iar lui Lorich nopti fara plans ( poate viseaza ceva si se sperie?) poti incerca cu povesti frumoase inainte de nani, poate are efect.
Ma duc sa-mi beau cafeaua lunga Liz care urmareste pentru a o suta oara dvd-ul cu ea de acum un an....

Revin cu poze sa vedeti ce mari ne-am facut ! .

A, uitasem ! La multi ani fericiti Robertix de Simonix sa fii sanatos si voios si sa le aduci parintilor numai bucurii !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

am citit de Davidache, of, dragutzul de el, speram sa se faca bine repede. sa treaca. Cate cuie in talpa am luat si eu in copilarie... si nu va imaginati ca am facut vreodata antitetanos... la noi la tara asa ne imunizam...

pup cuscra asteptam poze de la Ilinca

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

ROBERTIX sa fii frumos si sanatos si sa o iubesti pe mami asa cum mami te iubeste pe tine mult mult de tot; sa-ti aduca barza suriori sau surioare la fel de frumoase si destepte. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani!!! Robert
Sa cresti mare, sanatos, cuminte si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Simonix ce frumos ai scris ca-mi venea sa bocesc pe-aici si io nu-s gravida

prag noi iesim cel mai des in parcul de la Pritax din Manastur.Cand e vreme frumoasa si cald, mai mergem si in parcul central sa ne uitam la ratele de pe lac.

elenuca multa sanatate Lizucai si asteptam pozele.

Apropo de concediu, am zis ca in mai mergem doar prin apropiere (tara sau/si Ungaria) pt ca nu se stie ce va fi cu norul asta de cenusa, si decat sa ne trezim cu banii dati si sa nu putem ajunge la destinatie, mai bine asa.

Mai trebuia sa scriu ceva, dar acum nu mai stiu ce si nu mai am timp ca fug la gradinita dupa Julia.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput