Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 20
elenuca spune:
am revenit cu poze pentru cine vrea sa ne vada Lizuca
iar aici am pus cateva poze din
Grecia
fug ca ma striga Liz... <mami vino'coa puii mei>
nu ma intrebati cine a invatat-o...
va pup, o zi frumoasa sa avem !
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Alysh spune:
Noi ne-am intors deja de la gradi, ne pregatim de culcare![]()
Vroiam sa va spun ca am vb mai devreme la telefon cu scumpa si draga Laurita, era foarte bine, psihic excelent, a zis ca cea mica e delicata si scumpa, ca i-a venit colostru, chiar putin laptic, e sub calmante si n-o doare tare operatia. Si ca vrea sa faca niste cursuri de engleza in curand...
ei, spuneti si voi la ce se gandeste ea la o zi dupa nastere.![]()
Cam atat, asteptam mai multe detalii si poze de la Sis a ei.
Lorich, saru'mana de raspuns
ALI, mami de Vlady si
31+ cu
Luca
CrinaAndreea spune:
Bine ai venit pe lume, scumpa noastra Ilinca! Sa cresti mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa! 

Laura, felicitari, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii. Refacere rapida, mult laptic si nopti cat mai linistite! 
Cu intarziere, LA MULTI ANI! tuturor copilasilor care au implinit deja 2 anisori 

Bogdan Silviu 

Tudor-Dumitru 

Cristian Andrei 

Sara Elena 

Bianca 
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
Simonix sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa aveti petrecere frumoasa!
Robert
sa cresti mare, puiule, sa ai parte de tot de iti doresti, si de tot ce e mai bun pe lume! 

Lorich multumim lui Dumnezeu ca sunteti bine! 
Luminel si Bogdan mananca pasta de dinti. Eu i-am luat aquafresh kids, si ii pun fff putina pe periuta, dar are el grija sa se serveasca singurel direct din tub. Cand are "pofta" se duce si isi ia tubul de pasta din baie si sta si suge la el!
Nu-si toarna pe gat, dar... aaa si ii mai place sa deseneze pe pereti cu aceeasi pasta de dinti! ![]()

Victoria_mami spune:
Fetelor, o intrebare: in cat timp se opreste lactatia? Victoria nu a mai fost la titzi de 2 zile intregi, azi-noapte am fost mai bine decat acum 2 nopti
dar ma doaaaare sanul de mooooor, simt ca o sa explodeze...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Fetelor, o intrebare: in cat timp se opreste lactatia? Victoria nu a mai fost la titzi de 2 zile intregi, azi-noapte am fost mai bine decat acum 2 nopti dar ma doaaaare sanul de mooooor, simt ca o sa explodeze..._ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
desi a trecut ceva de cand donsoara mea a intrat in greva de tzitzi ( avea 4 luni jumatate), pot sa-ti spun din amintiri ca a trecut ceva pana s-a oprit lactatia- eu am optat pentru varianta naturala ( sa se opreasca de la sine) dar sunt si alte variante gen pastile speciale pentru asa ceva, vorbeste cu dr tau si vezi ce-ti recomanda. Ca sugestie, eu cand simteam ca mai am nitel si-mi explodeaza sanii, dadeam la pompa, macar pana se decongestiona nitel... imi amintesc ca in primele zile nici nu puteam sa dorm... copilul meu nu numai ca a refuzat sanul, dar a refuzat si lapticul meu ( eu avand experienta mulsului din prima ei saptamana de viata, pompa devenise prelungirea sanului...

Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
belleane spune:
Desiree:uite la mine a tinut aproape 1 an. Nu ma durea, dar era laptic desi cred ca si acum mai gasesc ceva picaturi. Eu am pus comprese reci sau cu frunze de varza putin strivite. Si scos cate putin lapte doar cat sa nu se inflameze. Nu am luat medicamente.
Am vazut poze de pe meleaguri de vis si cu copii superbi de Prag. E tare frumoasa Roxana si pare mai mare de 2 ani. 
Am mai vazut poze cu Cristiana de Luminel frumoasa si delicata. Bicicleta este pentru ea??? Mi se pare mare. Noi avem doar triciclete.
Am mai vazut 2 poze 1 cu Lizuca si una cu portocali
N-am gasit unde se da pagina.

Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Desiree:uite la mine a tinut aproape 1 an. Nu ma durea, dar era laptic desi cred ca si acum mai gasesc ceva picaturi. Eu am pus comprese reci sau cu frunze de varza putin strivite. Si scos cate putin lapte doar cat sa nu se inflameze. Nu am luat medicamente. Am vazut poze de pe meleaguri de vis si cu copii superbi de Prag. E tare frumoasa Roxana si pare mai mare de 2 ani. ![]() Am mai vazut poze cu Cristiana de Luminel frumoasa si delicata. Bicicleta este pentru ea??? Mi se pare mare. Noi avem doar triciclete. Am mai vazut 2 poze 1 cu Lizuca si una cu portocali N-am gasit unde se da pagina.![]() ![]() ![]() |
saru'mana mult
...bicicleta era pentru Cris...n-am luat-o cu noi in crf cand am luat-o si ni s-a parut ca e buna de ea
...cand am ajuns acasa am realizat ca abia de la anul ar fi putut sa mearga pe ea asa ca am dus-o inapoi si i-am luat o tricicleta...pe care n-a vrut nici in ruptul capului sa se suie cand am iesit cu ea afara
desi in casa numai in ea a stat.da click pe Alina's Gallery si o sa apara toate albumele...eu asa am facut...
Btw, scumpa foc Lizuca

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
belleane spune:
Da, am reusit si eu sa le vad adineauri nu stiu unde-mi era mintea.
Subscriu Lizuca e superba; Se pare ca Elenuca a fost fara copil in Grecia?