Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simonixuleeeeeeeeeeeeeee, tu nu stii, mami ca mai sunt si gravide pe forumul asta????????? M-am umflat de plans , asa de dimineata la citirea mesajului tau.....f frumos, asa si eu, sunt indragostita pana la infinit de minunea mea...

Sa-ti traiasca Robertelul scump, drag , iubit si iubitor, sa aiba muuuuuult noroc, sa fie fericit si implinit! Si sanatos tun!

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

ROBERTEL, LA MULTI ANI FRUMOSULE!!! SA CRESTI MARE SI VOINIC!!!
Simonix sa traiesti vesnic indragostita si sa ne mai scrii mesaje de-astea... of, mi s-a strans inima de emotie si ochii s-au umplut de lacrimi... Ce frumos ai zis tu acolo...........
Prag
Luminel am vazut pe Cristiana scumpa, mii de pupici si voua!!! E o frumusete scumpa!
Lorich, da, spune-ne daca a oprit dobitocul ala cu TIR-ul... of... stapanii soselelor, numai pumni le-as trage astora. Mai vezi cateodata pe unii disperati sa te depaseasca, te claxoneaza, te injura, ca apoi sa il intalnesti la urmatorul semafor, langa tine... Deci, intrebare: pentru ce se grabesc????
Pupici multi.

Cleo, ce faci???

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Simonacip, pupic lui David, sa se dezumfle bratzul repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multi ani Robertix, sa te faci mare, sa ai parte numai de bucurii, sa-ti dea DD un fratior sau o surioara de care mami tau sa fie la fel de indragostita!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari, da mai, am intalnit si eu un dobitoc de sofer de tir acum vreo 3 ani, eram pe o sosea destul de ingusta(Braila - Focsani), il vedeam cum vine spre mine pe mijlocul soselei, claxonat, faruri.....el n-avea treaba....in ultimul moment s-a redresat, insa a apucat sa ma stearga, oglinda laterala cel putin s-a facut varza......si, stupoare......nici macar n-a oprit!

Luminel, pup ciclista creata!

Simonacip, de-abia asteptam sa o vedem pe Ilincuta! Ma bucur sa aud ca Laurita e bine. Sanatate multa lui Daviduc!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Robert! Sa cresti mare!

Am vizionat poze cu Roxana si Cristiana...Numai bebelusi frumosi avem noi aici. Oare mai sunt bebelusi sau sunt doar in mintea mea?

Simo astept si eu poze cu Ilinca Sabina...cred ca Laurita e in al 9 lea cer! Imi pare rau ptr David...am facut si eu vaccinul ala si nu-i tocmai placut!

ca_eric welcome back!

gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Simonix, ce mi-ai facut, am plans cand am citit postarea ta, foarte frumos. Am vazut si pozele frumoase de la aniversarea gemenilor. Robert, sa fii sanatos, norocos si fericit. La multi ani, te imbratisez, pui frumos.

Luminel, eu il spal pe Vlad pe dintisori cu nenedent-baby, nici el nu stie sa clateasca si sa scuipe insa este o pasta de dinti speciala pentru copii, il spal cu ea de cand i-a aparut primul dintisor, la recomandarea pediatrei.

Simonita, multa sanatate lui David.

Va pup, fug la prichindeii mei.

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Simonix, La Multi Ani! frumosi si luminosi pt Robertzel-barbatzel! Sa fie sanatos si voios, sa va aduca numai bucurii si fericire!
Tare frumoase cuvintele tale. si cred ca exprima exact ce simt si eu de la o vreme in coace, adeca de vreo 6 ani. e un sentiment minunat.

eu am ramas dataoare cu ceva urari de zilele trecute. asa ca zic un La Multi Ani pt toti copilashii care au implinit zilelea astea 2 anishori. Sa cresteti mari si santoasi pui dragi si sa fiti lumina si sperantza parintilor vostri.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Eu trec de la o stare la alta zilele astea. Dupa ce am scapat cat de cat de stresul cu tata, caruia i-au ieshit analizele mult mai bine decat ne asteptam noi (eu cel putin ma gandeam numai la lucruri urate rau de tot), am aflat ieri ca finutza mea a pierdut sarcina. plange sufletul in mine. tare mutl de bucurasem pt ei, iar ei erau in al noulea cer. desi sunt la inceput de drum, isi doreau mult de tot copilul asta. sper ca DD sa ii ajute si sa treaca peste asta si sa vina bebele mult visat cat mai repede.

eu am o saptamana grea la munca, asa ca s-ar putea sa fiu cam muta zilele astea. sper sa nu pierd ceva aniversari.
in rest, va urez toate cele bune si mai ales sa fiti sanatoshi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Robertix!!!! Sa cresti mare, frumos si sanatos

Fetelor, interesant ca ma intrenati daca a oprit tirul ala. Raspuns simplu NU. Nu a oprit, stau si ma gandesc ce o fi prin capul; unui asemenea om, deci sa vezi ca se roteste o masina practic si prin ftaza lui am trecut cand am iesit in dreapta, apoi ne invarteam in camp, ne-am lovit de-un copac... n-o fi fost curios macar daca traim? Cred ca s-ar multumit sa se uite la stirile de la protv. In schimb au oprit alti omeni, intrebau cum sa ne ajute, isi faceau cruce cand au vazut si un bebeloi in spate... noroc ca suntem oameni buni cred daca avem prieteni care au sarit din pat la 11 nopatea direct in amsina si au venit sa ne recupereze de la Galati la 50 de km de braila, spre slobozia. Noi, eu si Robert am plecat cu prietenul asta la Galati, la mama, Cristi a dus masina, care dupa ce a schi,mbat o roata (a carui cauciuc iesise de pe janta) a mers, desi directia tragea tare stanga si eu ma uitam in spate din masina in care eram si-l vedeam tot timpl pe Cristi cum se duce spre mijlocul soselei... dar asa am fost sfatuiti sa n-o lasam acolo, daca o putem misca, pt ca asa e moda la romani, n-am fi mai gasit nici roti, nic nimic.

Asea..intr-o nota mai vesela, Luminel Cristiana e superba, ce par frumos are, si ce fata finutzaaa...

Simo pupam picior de David, asteptam poze si impresii despre Ilinca. Apropo, in copilarie nu cred ca era vara sa nu iau un cui in talpa

Cum ploua afara o sa fie (iar) o zi administrativa, gatiti, spalat, aspirat, mopuit.

Si intrebare ai vostri ccopilasi se mai trezesc plangand noaptea? Ca nu mai stiu cum sa ma descurc, se trezeste si plange de zici ca e lovit, prima noapte am zis ca il doare gatul 9ca e tati racit), dar nu are nimic, azi-nopate iar...nu stiu ce are, plange infiorator si nu pot sa-l consolez cu nimic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Robert
La muuuulti ani pui mic si frumos!!!! Sa cresti mare si sanatos alaturi de parintii tai si sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos pe lume!!!!

Prag vai ce frumos!!!!!!!!!! Asa m-a apucat un dor de mare!!!!

Simonacip offff ce ghinion! Pupici multi lui David! Sa ne tii la curent!

Lorich ca si perioada tot in iunie as vrea, adica 10-20 iunie. Ma gandesc ca e destul de cald in perioada asta ca in iulie august parca vad ca incep zilele alea toride de caldura. Acum nu stiu cum o sa fie in perioada asta la Bulgari, in Grecia a fost ok de fiecare data in perioada asta insa acolo e oricum mai cald. Nu stiu deloc la ce hotel sa ma hotarasc. Am ales statiunea Sf. Constantin si Elena pt ca vad eu ca are si preturi mai mici iar ca perioada in iunie e ceva mai ieftin ca pe urma sar preturile. Ufffff banii astia! Oricum tipul de la agentie care are si el copii chiar mi-a recomandat in statiunea asta la Hotel Lebed 4 stele sau Grant Hotel Varna 5 stele. Vreau sa il intreb daca din experienta lui (an de an se duce acolo) in perioada in care vreau eu cam cum e vremea. Asa din ce am citit pana acum....sincer parca Albena m-a atras ca parca mai ai si una alta de vizitat dar e mai scump in Albena. Ufffffff nehotarata sunt!
Tu unde anume ai biletele luate????

Mergi la inceput