Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 17
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip A venit pe lume frumoasa si cumintica Ilinca Sabina 3250 gr si 49,5 cm!!!!! Nu am vazut-o inca, dar sunt sigura ca e si frumoasa si cumintica Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |

abia astept sa vad iubitica mica !!!
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
| citat din mesajul lui DanaH apropo de iubire de surioara: Ieri, copiii mei la desert (defapt toata ziua a fost un desert, mancare mai putzin). Mancau poffertjes. Fiecare cate 6. Evident ca Alex le-a termiant primul, iar Odo inca mai avea 2. Alex zice: tati, pot sa mai iau si unul de la odo. Tati: nu, pt ca ati avut in mod egal, numai ca ea le-a amncat mai incet. Ce face odo, pe muteshte? Impinge una in gura, iar pe cealalta o ia si i-o da lu' Alex. Am ramas amandoi (eu si tati) mutzi. sa dea domnul sa fie tot asa. numa ca alex nu prea manifesta aceleasi sentimente. sper sa se mai schimbe si el. asta din seria de experiente de parintzi cu doi copii. si sunt sigura ca mai urmeaza. pupici, fug la intalniri si cursuri. o saptamana buna. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
lui ii pun in mana ceva,orice,si imediat cere cu cealalta mana "Aya"(cum ii zice el Sofiei).ea cere cu tupeu "vcrea si Andresin" chiar daca el nue de fatza,chiar daca el nu vrea..ea stie ca vrea el !
cand era mic il gaseam murdar pe gura ca ea ii dadea chiar daca ziceam eu ca el nu vrea.
| citat din mesajul lui BELLEANE Noi in weekend am trecut la patut de copil mai mare. Am mutat piticul in camera sora-sii. |
DESIREE felicitari pt intarcare!!
SIMONIX suuuper pozele!tu arati minunat!
PRAG Bine ai revenit !
minunate pozele!!! bravo pt vacanta!
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui PRAG Desiree, impresionanta povestea fetei, vreu sa te felicit pentru felul in care ai reactionat! Sper sa aiba o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos! Iubit va fi precis. Aelita, sfaturile tale le-am salvat... |
Gabriela, multumesc de urari si sa va fie de bine vacanta. Cat despre reactie... eu nu le vad sensul reactilor isterice! Asta e, s-a intamplat, ce mai poti face? Numai sa o sprijini. Critica, cearta si isteria nu-si au rostul; atat timp cat isi asuma responsabilitatea faptelor, restul e fara sens (oricine si in orice situatie, ma refer, inclusiv daca m-ar insela barbatul; ce rost ar avea sa ma crizez? El stie care ar fi consecintele si daca ar fi pregatit sa le indure, go ahead!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Gabriela, multumesc de urari si sa va fie de bine vacanta. Cat despre reactie... eu nu le vad sensul reactilor isterice! Asta e, s-a intamplat, ce mai poti face? Numai sa o sprijini. Critica, cearta si isteria nu-si au rostul; atat timp cat isi asuma responsabilitatea faptelor, restul e fara sens (oricine si in orice situatie, ma refer, inclusiv daca m-ar insela barbatul; ce rost ar avea sa ma crizez? El stie care ar fi consecintele si daca ar fi pregatit sa le indure, go ahead! _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
mai putin cu inselatul unde m-as crizaaaaaaaa
Glumesc ! e adeavarat tot ce spui,ca nu mai e cazul cand faptul e consumat..in plus,hai ca la barbat te mai crizezi,ca poate consideri ca are vreo obligatie,datorie fata de tine,dar la fiica sau la oricine ca face un copil,asta nu intra in obligatiile nimanui fata de parinti.fiecare si-.i face cand doreste.Dar,cum am mai spus,voi deasemenea nu aveti obligatii sa cresteti nepoti decat daca doriti.
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Victoria_mami spune:
Aelita, eu l-am avertizat (barbatu') i-am 'iegzpligat' asa ca la tont ce se intampla daca... asa ca nu m-as criza, ptr. ca pur si simplu as considera ca nu merita. Daca el nu ma iubeste si nu ma respecta... pai merita sa consum eu atata energie sa me isterizez??? Noah, acu' io vorbesc, daca s-ar intampla cine stioe cum as reactiona?! Ca teoria e usoara...
gata, fug sa cumparam cadou ptr. nepotel/nepotica!
Am vazut poze cu gemeni, cu lorelei si cu Croaziera! SUPERBI COPII!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
PRAG, v-am vizionat pozele: splendide...ai doi copii superbi...restul nu mai conteaza, daca ma-ntelegi...sa va fie de bine croaziera...
Simona, poze cu Ilincutza, pleeeeaaaaase...
apropo de poze, am pus si eu cateva noi in album
:http://family.webshots.com/album/577338178JcFJPR
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Acum doi ani plecam la spital :) Cu apa rupta si contractii - dar io tot nu credeam ca o sa nasc
Ete bine ca am nascut o frumusete de baiat ce ma lasa in fiecare zi sa ma indragostesc mai mult si mai mult :) Azi a adormit cu mana dupa gatul meu... Ieri a adormit cu mana pe fatza mea ... Ma pupa cum stie el mai bine si daca il intreb "Cine e inima lu' mama" vine raspunsul "BIEEEEBIEEE" ![]()
lalait asa, sa imi intre clar in cap. Nu stiu, o fi fost primul an de bebelusheala fain, dar asta al doilea m-a dat pe spate rau ... Am trecut prin grele si prin bune dar uite cum alea rele se duc ca si cand nu au fost ... sau mai bine zis se duc si lasa in urma lor doar binele, caci cu fiecare experienta mai negativa parca ne apropiem mai mult si mai mult.
Zau ... io nu am fost niciodata asa indragostita
Voi ??? Dar asa, la modula asta, e prima oara cand imi pierd capul si in acelasi timp raman cu el pe umeri - ciudat, nu ??? Parca iubesc asa cu totul, nu mai e nici cea mai mica scindare, iubesc cu inima insa si cu mintea :) De nu mai pot. Fara sa astept nimic, fara sa vreau nimic de fapt. Decat sa imi creasca frumos si sa fie el implinit si fericit cum isi doreste. Eh si ma mai rog eu asa sa am mereu un loc in viata lui. Si imi e dor de el de ma topesc, serile astea cand adoarrme asa de frumos si linistit - cand stiu ca faptul ca sunt acolo este TOTUL pentru el - o nimica toata pentru mine, si totusi atat de mult pentru el :)
Gata ca asta e noapte de filozofeli pentru mine
Ma duc sa viseeeez 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aelita spune:
LUMINEL ce bine ca ai pus poze,am cu ce sa imi clatesc ochii la ora asta,o frumusete cu bucle ! cat de frumoasa e !!
SIMONIX cat de frumos scrii despre nasterea lui Robertel..hehe ai vazut cum e sa iti pierzi capul cu adevarat dup aun barbat
cat de frumos vorbesti !!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI,ROBERTEL !!! 
Eu sunt cu gandul la Laura si la Ilinca
cum or fi,cum s-or simti..cand vin..--
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
simonacip spune:
Aelita,nici eu nu dorm
Luminel, n-am inca pozici, n-am fost sa le vad pe fete pt ca Sis a fost toata ziua in postoperator si n-avea rost. Miine dimineata dupa ce-i duc pe astia mici merg sa le vad...fac si poze desigur
Deci sunt bine, i-o aduce la san, ea a fost cu calmante, nu a suferit ca data trecuta(si-a invatat lectia). E optimista, ma bucura asta. Am vb acum 2 ore cu ea, imi dadea sms ca sa stiu ce fac miine. Probabil nu putea sa doarma din cauza nasterilor naturale...imi spunea ca le aude..Uuf, greu!
Eu am patit-o sambata cu David, am fost la casa si i-a intrat un cui in talpa, prin pantof. Am ajuns la Grigore Alexandrescu, i-am facut antitetanosul si acum are bratul umflat, rosu, febra...Ne luptam cu comprese reci cu rivanol si cu gheata....D-aia sunt si treaza ca am schimbat compresa. SPer sa-si revina repede bratul.
Noh, ma duc la nani. Incerc.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Alysh spune:
Buna dimineata
!!
Luminel si noi punem putina pasta de dinti pt copii pe periutza, probabil trei sferturi o inghite, un sfert da afara. Dar e creata special pt varsta lor deci, presupun ca iau in considerare si aspectul asta al inghititului. Nu-ti face pb, pune-i o picatura, lui Vlad ii place la nebunie sa se spele el, "ghingur" -singur, adica.
Lilly, ma bucur ca e mai bine la gradi, si la noi e mai bine....culmea e ca dimineata striga sa-i dau sacul si se agata de usa sa plece la copii....desi are in glas o maraiala pe care nu stiu de ce eu nu o asociez cu nerabdarea de a-i vedea pe copii....ta-su zice ca asta e, eu cred ca e ceva confuz la el, pe de-o parte isi doreste sa mearga, pe de alta sa ramana acasa cu ma-sa si atunci nici el nu mai stie si incepe sa maraie.
Oricum a inceput sa vina cu niste apucaturi si figuri de la gradi 
Lorich, i-am povestit si lui Stef aseara despre voi, e f curios sa stie daca jigodia cu tirul s-a oprit.....
In alta ordine de idei spune-mi si mie unde ati fost in Bulgaria, cat v-a costat, etc....ca imi ard talpile sa-i iau pe bebei si sa mergem un pic la sf lui august.
Prag, am vazut pozele, superba vacanta, superba familie. Ai doi copilasi tare, tare dulcei
. Mi-ai facut o pofta nebuna de vacanta, de ocean, de strainatate....
Simo, asteptam cu nerabdare pozeeeeeee! Pupa-le pe fete si din partea mea, te rog mult!
ALI, mami de Vlady si
31+ cu
Luca