Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 16
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_bebelina Danicris, cum te mai descurci? Sper ca esti bine si ca a trecut toata depresia! Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Mi_bebelina, saru'mana de intrebare, suntem ok, am avut un week-end frumos, ne-am plimbat foarte mult. Legat de depresie, mai am momente insa din ce in ce mai rare. Spor la treaba.

Lori, imi pare rau de cele intamplate, bine ca sunteti toti ok.

Dani, mami
de Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jozsaerika Desire vreau si eu detalii despre noaptea fara tzitzi (sigur va fi bine mama de nazdravan Norbert (07 dec 2003) si comoara Beatrice (20 mai 2008) poze |
Erika, am renuntat la titzi cu muuuulte crize de nervi si frustrare (facute de Victoria, evident) in timpul zile si la adormire seara, martea trecuta. Am 'pastrat' titzi ptr. noapte doar. Si aseara am zis "NU mai e titzi!" S-a trezit de vreo 4-5 ori (ca de obicei) a marait cate putin (chiar muuuult mai putin decat ptr. ce eram eu pregatita, eu ma asteptam sa fie ca ziua, adica sa urle cate 30-45 minute), de cate ori s-a trezit si a cerut i-am oferit suzy sau apa. Nu a luat nici una, a adormit fara nimic. Sa vedem la noapte cum va fi. Bafta si tie, sa stii ca si Victoria ajunsese sa ceara de 5-6 ori/zi! tzitzi, inainte de a renunta sa-i mai dau, asta dupa ce mai bine de un an a luat numai la culcare. Deci, ma disperase, de-aia am si decis sa renuntam la titzi.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Desi, felicitari pentru prima noapte fara tzitzi! la mai multe si definitiv!
Mi_bebelina, Belleane, mersi frumos pt rasp.
Lilly, felicitari pentru acomodare!
am uitat sa
urechiusa de Robertrix...sa se faca bine repede!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Desiree parca am un deja vu cand citesc cu intarcarea noaptea :). Sa stii ca mai sunt 2-3 nopi de astea grele apoi va renunta si hopefuly va dormi toata noaptea! bafta!
Lumi parca tu intrebai cu pasta de dinti, nu? Noi dupa ce am terminat nenedent-ul am trecut la o pasta de la chicco, fara flour, care merge de la un an, ei..scriu ei ca trebuie sa clateasca, dar cum nu stie inca ii pun asa cat un bob de mazare si asta e... sper sa fie ok, ca tin mult la spalatul asta pe dinti. Si eu i-o mai dau asa fara pasta cateodata (de ex. acum cand nu gasesc pasta prin bagaje
)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Simonix spune:
Lori - m-a impresionat atat patzania, cat si faptul ca ai avut timp sa constientizezi ce ti se intampla, cum ziceai ca iti dai seama ca o sa mori etc - oribil mai !!! Iar faza cu centura, bine ca nu l-ai scos pe copil de acolo. Si eu in Ro am facut scandal ca nu merg fara scaun de masina pana la Mangalia. Nici nu concep.
Lily - cred ca bine faci ca pleci de la gradi asa, mai brusc acum. O sa vezi ca se obisnuieste, ai dreptate ca daca te simte prin preajma face si mai rau. Hai, ca mai e putin pana la marea acomodaaare 
<merci fetelor care mi-au pupat baietul pe urechiushe
O sa ii treaca, ce sa facem :) Am vorbit si cu pediatrul lui, poate il vedem si pe el miercuri, a zis ca e tratament standard ce a primit si ne-a costat si doar 70 de centi
Atat am dat pe antibiotic. Faza e ca uite, dna doctor de irgente ne-a mai dat si un sirop de nu stiu ce - m-a costat 7 euri, iar azi pediatrul a zis: apa de ploaie. E sirop de tuse
Ce imi place de nenea asta ca zice NU la tot felul de prostii. Piticului i-au luat si probe din ureche si desi am fost la alt spital, cica or sa ii trimita pediatrului nostru rezultatele la nalize, mi se pare super eficient - asa ca urmarirea evolutiei se face de medicul bebelului, desi la urgente am fost nevoiti sa mergem in alta parte.
Cat despre boli, cred ca Robert e cel mai bine dintre noi trei - io tot ma tarasc, sunt racita varza, de anul trecut nu am mai fost asa, daca am stat si acasa o zi, ori eu nu stau decat moarta acasa hihi; Bogdan a reinceput, ce a mai, calatoria in Romania ne-a pus capac la toti ![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
PRAG spune:
Felicitari si din partea noastra, Laura! Bine ai venit, Ilinca! Sa dea Dumnezeu sa ai o viata usoara, frumoasa si fericita! Felicitari si taticului si fratiorului drag, Mircea!
La Multi Ani, madite si mugurasi de 2 ani!
Oare va mai amintiti de noi? Va citim zilnic, cu mult drag, de scris e mai greu.
Vesti noi nu prea avem, rutina noastra zilnica e gradinita, apoi acasa si eventual un picut pe afara, acum de cind e ziua mai lunga si un pic mai cald. In continuare merge foarte greu cu mincarea, are doar citeva feluri pe care le maninca cu placere, in rest nu se atinge de nimic. Asta ma enerveaza, ca daca ar gusta si nu i-ar place, as mai intelege, insa ea nici nu vrea sa guste.... Dar creste bine, e pe curba de 50%, deci nu ma pling....
Am fost acum vreo 2 saptamini intr-o vacanta. A fost un team building platit de firma unde lucrez eu, care a acoperit costul pentru angajat si un guest, deci pentru copii am platit noi. Ne-au dus intr-un cruise de 4 zile prin Florida si Mexic. E ceva ce n-am visat... A fost frumos, dar destul de greu cu Roxana, care e cam micuta pentru asa ceva. Alex in schimb a fost din nou in elementul lui. Greul a fost ca zilnic vaporul oprea in alt loc. Da-te jos, du-te, exploreaza, umbla, vino inapoi, asta mica speriata de aglomeratie, muzica tare, voia tot in brate, am si renuntat la carucior... Dar per total, plecati de aici de la iarna, ajunsi la soare, caldura, mincare si ordine de-a gata... a fost super. Cind am ajuns acasa si a trebuit sa incep iar sa gatesc.... of, citeva zile ma tot plingeam..."unde e bufetul ala?"
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt citeva poze.
Desiree, impresionanta povestea fetei, vreu sa te felicit pentru felul in care ai reactionat! Sper sa aiba o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos! Iubit va fi precis. Aelita, sfaturile tale le-am salvat...
Dany, felicitari multe si tie pentru bebelusa si mult succes in aventura de mamica de doi pui!
Lilly, succes mult cu gradinita, sunteti pe drumul cel bun. Si eu sunt din Cluj, am plecat de multi ani si n-am mai fost de vreo 3 ani acasa, insa te citesc cu asa mult drag... Cind spui ca mergi in parc, ma intreb oare unde, eu il stiu? Offf, mi-e dor...
Ylari, felicitari pentru slabit. Eu tot foarte mare sunt, as vrea sa ajung la un endocrinolog, pentru ca nu mi se pare chiar normal ce mi se intimpla, slabesc extrem de greu, mi se pare ca si un pahar de apa baut cu pofta se depune...Pentru mine e ingrozitor de frustrant si m-a schimbat extrem de mult. Sunt mult mai retrasa, de-a dreptul anti-sociala, nu mai am incredere in mine.... In fine, asa e poveste de Cabinetul Psi...
Adriana, sper ca puiul mare e bine! Felicitari pentru micuta vorbareata! Si noi combinam limbile.... de, acasa romana, la gradinita engleza, amestecul nu face decit sa ne amuze....E figura cind numara: unu, doi, three...
Lorich, Doamne, ce spaima ati tras! Bine ca sunteti bine toti! Off, ce se poate intimpla intr-o fractiune de secunda! Va pupam si pe voi cu drag!
Alysh, succes cu party-ul de simbata, sunt sigura ca va fi un succes! Cred ca esti urmatoarea pe lista de nasteri, nu?
Si eu am inceput sa planific party-ul pentru Roxana. Am urmarit si discutia despre torturi si cu ocazia asta vreu sa spun multumesc, Esme, pentru filmuletul cu tortul in forma de fluture, m-am hotarit ca il voi face, pentru copii, iar pentru adulti voi face ceva cu ciocolata.
DanaH, asa e, ai dreptate cu fratiorii... se mai cearta si se mai sicaneaza, dar si cind au cite un moment de tandrete.... merita tot efortul...
Simonix, La Multi Ani pentru miine lui Robert si sper sa scapati repede de tot de otita! Vazut poze de la petrecere, ce frumos a fost!
BELLEANE, felicitari pentru patul mare! Si vreu si eu somn dimineata! Pina la 7 macar!
Pupam toata gasca, speram ca nu ne-ati uitat si ne reprimiti printre voi!
Gabriela si Roxana.
ca_eric spune:
si uite asa cate un eveniment major ne mai scoate pe multe fete din barlog...am citit aproape zilnic dar de scris vb aia..mai greu...
BINE AI VENIT PE LUME ILINCA !!!!! SA FII SANATOASA SI IUBITA!!! LAURA REFACERE RAPIDA SI MULTI PUPICI
felicitari de asemenea tutror mamicilor care au nascut recent...la fiecare in parte m-am bucurat. va doresc sa fie sanatosi , necolicosi si papaciosi.
am vazut toate pozele cu toti m&m nostrii sunt asa mari....
am sa pun si eu cateva poze ..
va puppp
aldaesme spune:
Lorichimi pare tare rau pentur patania voastra, bine ca sunteti voi sanatosi fiarele se indreapta mult mai usor! 
esme
Lorich spune:
PRAG "dragoste mare" si niste copii superbi!
ca eric asteptam cu drag poze cu Eric!
Simonix si eu am zis la fel - sperietura mare a fost ca eram asa atenta si nu-mi venea sa cred ca nu reuseste Cristi sa puna masina in linie dreapta si sincer nu ma asteptam la finalul care a fost. Doamne Doamne a pun palma pe noi! Uff.. era si vinerea mare...
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Victoria_mami spune:
Lumi si Lori multumesc ptr. urari. Da, ma astept la inca (,) cateva nopti mai grele... Lori, inca nu am citit patania ta, citesc dupa ce adoarme printesa, daca nu adorm cu ea... inca ii sunt datoare Aelitei cu un raspuns. Poze am deschis paginile, inca nu le-am vazut... am fost sa ne jucam cu copiii, am si papat cu copiii, acum ne pregatim de nanic.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

(sigur va fi bine