Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorich, draga mea, m-am oripilat. Bine ca Dumnezeu v-a avut in paza lui!
Noi am patit-o in Bucuresti, dar accident de o amploare mult mai mica. La fel si eu, m-am felicitat ca Vlad era in scaun si de atunci n-a mai existat exceptie.
Ma bucur mult ca sunteti ok! Pup Robertel scump!

Simonix, frumoase poze si comentariile! Ce mult spatiu pt joaca au avut si cate jucarii! FFFF frumos!

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

apropo de iubire de surioara:

Ieri, copiii mei la desert (defapt toata ziua a fost un desert, mancare mai putzin). Mancau poffertjes. Fiecare cate 6. Evident ca Alex le-a termiant primul, iar Odo inca mai avea 2. Alex zice: tati, pot sa mai iau si unul de la odo. Tati: nu, pt ca ati avut in mod egal, numai ca ea le-a amncat mai incet.
Ce face odo, pe muteshte? Impinge una in gura, iar pe cealalta o ia si i-o da lu' Alex.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze

Ahhh, ce frumos, ce m-a impresionat.

BINE AI VENIT PE LUME ILINCA, SA FII SANATOASA SI FERICITA! LAURITA REFACERE RAPIDA SI

Raportam si noi prima noapte fara titzi!!! A fost mai bine decat ma asteptam.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Vazut pozele de la aniversarea gemenilor....maaama, ce concentratie de copii frumosi pe metru patrat!!! si meniul, super...de torturi nu mai zic

am si eu o intrebare: cum ii spalati pe pitici pe dinti cu pasta de dinti? n-o inghit? eu recunosc, n-am spalat-o pana acum pe Cris cu pasta de dinti, numai cu apa...i-am luat o pasta de la colgate, pentru 0-6 ani...dar ea o inghite, nu stie cum sa clateasca si sa scuipe apa...e vreo problema ca mai inghite?
sper sa o invat cat mai repede sa clateasca gura...voi cum ati procedat?

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Luminel: nu cred ca e o problema daca inghite pasta, oricum nu-i pune multa. Eu cand eram mica mancam pasta la greu era una transparenta....

Mergi la inceput

Am vazut si eu poze de la petrecere. Ce copii frumosi si ce de torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

lorich m-am ingrozit de accidentul vostru.Bine ca nu ati patit nimic.Masina se poate repara sau cumpara alta, dar cei din masina sunt importanti sa scape teferi.

simonix voi sunteti abonatii spitalelor? Multa sanatate lui Robert.
Vazut pozici cu copii frumosi si mari .Si ce de bunatati, iar torturile

elenuca multa sanatate Lizucai.Ii greu cu imunizarea asta.Si Julia a fost racita aproape 3 saptamani dupa 3 zile de gradi.Sa vedem acum cat va trece pana la urmatoarea raceala.

A 7-a zi de gradinita a fost un succes
Julia a stat astazi toata ziua fara mine, adica de la 9 la 12:40.Cica a mai plans ea, dar se pare ca au reusit sa-i distraga atentia si nu m-au mai chemat.Julia mi-a zis ca a plans dupa mami si i-a curs nasul, dar mi-a aratat cu ce s-a jucat in curte, pe ce leagan s-a dat.Daca as sta in gradinita si-as auzi-o, la primul strigat mami, mami eu ma duc la ea, si am prelungi starea asta o luna, asa ca am decis ca mai bine facem asa.O duc dimineata, ii spun ca plec la lucru, sau la magazin, etc, dar ma intorc dupa ea si gata.Daca e grav, ma cheama educatoarele, si-ajung in 10 minute.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Noi in weekend am trecut la patut de copil mai mare. Am mutat piticul in camera sora-sii. S-a trezit de 10 ori/noapte. Sper sa se obisnuiasca repede sa dormim si noi ca tare ne-am invatat cu somnul intreaga noapte. Exact asa a fost in ultimele 2 saptamani. Chiar in weekendul trecut au dormit fetele pana la 10. Eu ce credeti ca faceam? Am crezut ca n-o sa mai traiesc chestia asta vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Lorich, bine ai revenit scumpa! Am citit despre accident...brrrrr, mi s-a facut pielea de gaina. Bine ca nu ati patit nimic. Fiarele se indreapta!

Simonacip, sa-ti traisca nepoata si finuta!Asteptam pozici!

Esme, Simonix sa va fie de bine petrecerile! S-o tineti tot asa!

Luminel, si Delia inghide pasta de dinti, nu cred sa aiba nimic. Mai dureaza pana se prind ei de faza cu clatitul. Pana atunci perseveram!

Lilly, bravo pentru succesul de la gradi! S-o tineti tot asa!

Inais, bine ai revenit pe la noi! Mai spune-ne de Iasmi, ce mai face ea? Anul asta nu vrei un tort pisica? Sa avem la fel, anul trecut au avut amandoua piticele cate o buburuza...

Danicris, cum te mai descurci? Sper ca esti bine si ca a trecut toata depresia!

Fug la smotru ca am adormit gandacica! O zi buna fetele!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

BINE AI VENIT PE LUME ILINCA!!!,Felicitari Laura, sa fiti sanatoase si iubite amandoua

LA MULTI ANI PT M&M CARE IMPLINESC 2 ANI !!!!

Desire vreau si eu detalii despre noaptea fara tzitzi .Io cred ca nu am sa o mai pot dezvata si ziua suntem pe tzitzi destul de mult.Si dorim multa sanatate pt fiica vitrega si bb din burtik (sigur va fi bine )

DanaH si eu imi fac probleme ca Norbert nu prea este darnic/intelegator cu Beatrice. Beatrice si daca nu este Norbert acasa si ii dau o bucata de ceva dulce zice "si pt Norbert?" .In schimb e protectiv cu ea, la doctor cand se uitau in gatul ei si ea plangea ii tot spunea doctorului ca gata ca pe Beatrice o doare si are grija in general sa nu planga dar cu impartitul mai greu.
A, si Beatrice este o "nudista " convinsa .Costumatia preferata Costumul lui Adam si Eva .Si la noi s-a intamplat sa o adorm goala apoi cu greu i-am pus in somn un pampers si o bluza

Lilly imi place foarte mult cum ai obisnuit-o treptat pe Julia la gradi , va tinem pumnii sa treceti lin si la dormitul acolo

Lorich bine ca sunteti bine...chiar are grija de voi un inger acolo sus

Dani ce solutie ati gasit pt a iesi afara?

va doresc o saptamana buna
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andrada noi anul trecut am fost cu kiss travel, a fost f bine si foarte ieftin, ti-am zis eu unde si cum. Anul asta - surpriza pe care mi-a facut-o tati cat am fost plecata - vom merge la Nisipurile de aur, perioada e ciudata, de la 1 iunie ca eu dupa 9 nu mai am concediu. Oricum, m-am gandit ca nu am nevoie de soarele de iulie/august neaparat pt Robert, iar balaceala o rezolvam ca si anul trecut cu piscinuta lui +piscna de la hotel (anul trecut avea chiar interioara cu apa calda). Voi in ce perioada veti merge?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput