Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 14
inais spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Inais of, ce mult m-am mai gandi la voi zilele astea, mi-e un doooor!! Va pup dulce-dulce-dulce (ca pupicii nu ingrasa) Da, fetelor, am avut un noroc... in crizele mele de dupa, atacurile mele de frica, panica &co de dupa ma gandeam ca sigur mi-am consumat tot norocul pe care-l aveam acordat pt viata asta! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
...ca nu stiu ce sa mai zic! mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Lorich spune:
Inais primim pupic, ca suntem tare pupacisi; sper ca zilel astea sa te prind si pe mess, ca s-a pus praful pe el de cand n-am mai intrat!
Simonix maaaaaamaaa ce mare s-a facut Robert!!! E un barbatel, nu gluma, uite poza asta m-a socat http://picasaweb.google.com/poze.robert/2AniDeGemeni#5461573719271951218
parca nu stiu cat a ajuns asa repede aici!
Am vazut si pe printesa Lorelai cu capshorul balai si gemeneii Sara si Cristian, carora le doresc multi, multi ani sanatosi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
YLARI spune:
Lorich, My Gooooood!!!! Bine ca sunteti bine, masina, da-o in colo, Dumnezeule... Ce trebuie sa fi fost in sufletul tau... Va pup, si pe tine si pe Robert, asa este si eu sunt foarte fixata pe ideea de a tine copilasul in scaun...
Inca o data mii de pupici si ma bucur ca sunteti ok!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
gabitzam spune:
Loriiii
Am ramas socata si vorbesc singura pe aici, Doamne fereste !!! Ati avut noroc, bafta, soarta, you name it. Eu cred ca faceam pp pe mine. Mare dreptate ai cu centura aia.
Ei, la asta nu m-as fi gandit cand am auzit de la Cristi ca stati la Galati pina in weekend. Si cu ce v-ati intors?
Alaturi de SEBI
elenuca spune:
Lorich draga de tine, Doamne Ajuta ca a fost numai sperietura, nici nu vreau sa ma gandesc la mai rau, of... prin ce ati trecut...
Cand ma gandesc ca si Lizuca mai face figuri in scaun, mai nou... nu mai suporta centurile si o mai iau in brate pe distante mici, de acum gata, in scaun si centurile fixate strans si nu mai cedez, am zis!
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008
Lorich spune:
Gabi ne-am intors cu un prieten de-a lui Cristi (cred ca l-ai vazut)...nu-ti zic ce flashbackuri am avut de cate ori depasea asta un tir..cred ca si-a dat seama si a mers super incet. ![]()
Elenuca exact asa faceam si eu...sunt ferma, stiu 100% ca in centuri tre sa stea, dar mai erau si cauzri cand ziceai.."hai ca.." si atucni stiu ca s-a impus Cristi, ca eu nu voiam sa-l las sa urle, ca era plin de muci, temperatura... dar Cristi a insistat, a zis ca facem pauza de 100 de ori, dar nu merge cu copilul "varsat" prin masina. Acum e lege...ma dotez cu mii de jucarii, pufuleti, popcorn...ii dau si cola si tigari numai sa stea dom'le acolo ca uite sunt rele mai mari decat febra, muci si crizele de copil.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Andrada79 spune:
BINE AI VENIT PE LUME ILINCA!!!!!!!!!!!!!PUPICI MULTI PT MAMII!!!!!!!!!!!!!!!!
Lorich ufff prin ce ai trecut!!! Ma bucur mult ca sunteti bine cu totii!!!

Fetele am si eu o rugaminte la voi! Ne-am hotarat sa mergem si noi in concediu la mare in Bulgaria. Voi ati fost? Imi recomandati un hotel sau o statiune anume, eventual si o agentie de incredere! Asa din ce am citit ma bate gandul catre statiunea Sf Constantin si Elena! Poate ma puteti ajuta! Pupici!
mihaser spune:
Salut!
Lori mi s-au inmuiat picioarele...Si noi am avut pb cu un tir la o depasire...Doamne prin ce ati trecut...bine ca ati scapat teferi...nici eu nu ii duc nelegati in scaun nici 100 de m...Si la noi au fost discutii...insa uite ce e sigur e sigur!
belleane spune:
Andrada: Noi am fost la nisipurile de aur si am stat la Kempinski. E super hotelul. Despre Constantin si Elena nu prea stiu nimic. Ne-a recomandat insa o bulgaroaica o statiune Rusalka parca.
Ideea e ca indiferent ce-ti place in poze este bine sa verifici pe un site gen tripadvisor si parerea altora.

.