Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 13
Lorich spune:
Buna si de la noi!!!
Ne mai tineti minte?
Ne-am intors si noi, la fix ca sa uram bun venit pe lume unei printese, Ilinca Sabina!
Laura, refacere rapida si sanatate multa amandurora!
Vad ca si Dani a lasat mesaj, cand am plecat noi la Galati imi faceam griji ca nu scrisese nimic, deci Bine ai venit pe lume Andra !
Noi am avut o deplasare prelungita fortat, in sensul ca in drum spre Galati am avut un accident uratel de masina, n-am patit nimic, niciunul din noi (eram 5 in masina), doar ca ne-am speriat teribil, masina s-a facut destul de praf, ma rog, pe o parte. Am avut intalnire face to face cu doamna moartea, dar am avut mare noroc, incredibil d emare noroc, nu stiu cati oameni scapa fara nicio zgaraietura (ma rog, eu o vanataie mica) dintr-o faza de asta... incerca sa depaseasca un tir, care nu a vrut sa-l lasa (deh, regii soselelor, nu?), a accelerat si din cauza unor gropi, plombe ce-or fi fost Cristi a pierdut controlul a iesit in stanga si n8 a mai putut-o redresa, a revenit pe sosea doar ca sa ne rotim de cateva ori si sa intram in camp in partea dreapta. Ne-am invartit in campul ala de stiu ca vedeam copacii de pe margine in cerc... ne-am izbit de unul din ei, dar nu frontal, ci lateral, efectiv am reusit sa nu ne infigem in copaci, desi eram la cativa metri distanta unul de altul si mai important, am reusit sa nu ne rasturnam...
Acuma, important e ca suntem sanatosi, mi-am mai revenit si cu psihicul, ca eram traumatizata rau de tot, ca fusesem foarte atenta, eram pe locul din mijloc, spate fara centura... si ma uitam cum nu poate Cristi sa o mai redreseze si am stiut ca vom muri sau ne vom lovi rau..in fine, atrecut. Acum masina e in service cine stie pana cand!
Despre Robert... e minunat (ca toti M&M-eii)! A inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine si multe, numara, canta, stie orice e minunat!
Vreau sa urez la multi ani tuturor copilasilor care au facut 2 anisori (deja!!!!), le doresc sa fie sanatosi si sa creasca frumos si frumosi!
Sper sa reusesc sa mai citesc vreun rand si din urma ca nu mai stiu nimic, sunt rupta de forum!
O zi minunata!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
inais spune:
Bun venit pe lume Ilinca Sabina! Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume! Sa fi sanatoasa, cuminte si papacioasa, jucausa si vesela!
Laura, felicitari!!!
Refacere rapida si sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine si rapid peste perioada acomodarii cu doi puiuti, sa te organizezi cu ei si sa va bucurati de minunile voastre!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
belleane spune:
LORICH, V-a ocrotit DD!!!! Acolo sus cineva va iubeste!!
Chiar ma gandeam ce vacanta lunga aveti!
inais spune:
Lori...am postat in acelasi timp...Doamne, Dumnezeule mare! Am citit de vreo 2 ori si nu mi-am revenit!!! Bine ca sunteti bine, sanatosi!! Doamne!! Mai...nici nu stiu ce sa zic! Uof! Masina e un pachet de fiare. Ea nu e imp. Bine ca sunteti voi intregi. Va pupam si va imbratisam cu drag si dor! 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Luminel spune:
Lori, bine ai revenit! vai, prin ce ati trecut...m-am ingrozit...ati avut zile de la Dumnezeu! chiar ca va iubeste...
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
belleane spune:

bine ai venit pe lume
Ilinca si felicitari pentru cei doi copii de nota 10 si refacere usoara
mamicule!!!!!

pentru 2 anisori BOGDAN SILVIU si TUDOR-DUMITRU 

gemenutilor CRISTIAN ANDREI si SARA ELENA 

BIANCA
sa fiti frumosi,fericiti, mandria parintilor de M&M.
Luminel spune:
Simona, sa-ti traiasca nepotica si fina!
Elenuca, multa sanatate Lizucai!
Lilly,
fetita suparata foc pe gradi.
Dani, ce mai faceti? cum va mai descurcati?
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Simonix spune:
Laurita - felicitari pentru fetitza frumoasa si sanatoasa - nu imi vine sa cred ca au trecut 9 luni !!!! Oh my God, vorba aia
SA FIE SANATOASA ILINCA, IUBITA si FERICITA 

M-am bucurat tare sa aud ca toate sunt bune cu Laura si pitica ei :) S-a dus si bruma de chef de munca ce ma bantuia
Si dupa cum am zis, nu imi vine sa cred ca au trecut 9 luni de zile ... dar ce sa mai zic, al meu face maine 2 ani !!! In weekend am fost la gemeni de altfel, la frumosii Sara si Cristian - nu imi venea sa cred ca sunt asa mari... Cand i-am vazut si pe Robertix cu Lorelei pe langa ei cum dadeau atacul la lada cu nisip ... wowowowowowow !
Fatza de Esme noi am avut doar un party
dar ne pastram fortele pentru saptamana aviatoare cand il serbam pe Robertel :) Sper sa fie la fel de frumos, desi conteaza mai putin, caci noi o sa ne petrecem la loc de joaca acoperit. La gemeni a fost minunat caci au stat toata ziua in curte, cum zicea si Esme, ne prieste rau norul asta vulcanic. Noi stam pe langa aeroport si traficul e intens - ei bine, de cateva zile e asaaaa linisteee si aerul e mai urat, in plus nu stiu frate unde e nor, caci la noi o fost un soare ce n-a vazut Belgia ![]()
![]()

Insa nah, sunt si chestii nasoale cu norii, eu am avut noroc sa ma intorc, am colegi care au amanat misiuni, unii sunt blocati ei stiu pe unde, prin China sau prin diverse tari de escala brrr... In plsu trimisesem un medicament nashului meu, care nu se gaseste in Ro ... nu stiu daca a ajuns, era destul de urgent
Trebuie sa sun sa ma interesez ...
IN rest, in afara de partyul minunat ia ghiciti voi ce am facut duminicaaa ??
Am zis sa experimentam si sistemul medical belgian
si am fost la Urgente hehe :) Piticania noastra a facut otita perforata, mda, numai asta nu fusese pe lista. Din fericire vad ca trece destul de usor peste - sambata nu prea i-a fost bine, se vaita de urechi, am zis ca poate mai rezista pana luni, caci in weekend nu am cum sa merg mla pediatrul nostru. Seara mi-a facut un 39, era cam sacait, insa dupa nurofen a scazut si a dormit busteam piticul... duminica am descoperit ca ii cursese puroiul si ceara aferenta si am mers la spital. Antibiotic din start, el insa vesel nevoie mare, deh, nu il mai durea nik, febra adios, cam usor. Eram doar un pic trista caci tare voiam sa ii vedem pe gemeni si in plus piticul ma zapacise cu LOLAAAAAAAAAI Stia ca mergem "la petrecere" si cerea "Bebe papa Lolai" - de doua zile ma tinea asa. Dna doctor ne-a dat liber la party, atata vreme cat avem grija de urechea de piticanie - prin urmare am folosit cu succesuri o caciulita cu juma de urechi din Romania 

Nu e din aia care se leaga sub barbie, dar e suficient pentru a-i acoperi urechea bolnavioara.
Am fost evident super relaxata la spital, ma bucur taaare ca suntem in Belgia - am platit mai putin ca in Romania evident si nu va zic cum s-au purtat cu noi, desi Robert de capos ce este a si vomat in mijlocul spitalului, io muream de rusine, tanti alea pe acolo nu stiu cum sa il mangaie mai repede, sa stearga pe jos, inclusiv o ditamai doctoritza. Robert facea asa doar de fitze, ca la consult a stat smirna, deja stie ce face doctorul, acasa ma zapaceste, daca ma doare ceva, daca ma lovesc imi spune :Mama, AUAUA - NENEA Dotor hihi. si asta chiar nu era spital privat, nu am mers cu el la cel obisnuit, ci la o clinica universitare, ceva imens.
Asa ca daca am primit liber la petrecere, ne-am dus si ne-am distrat, asta mic zici ca nu avea nimic, asa de in verva a fost, s-a iubit cu Lolai, s-a si pocnit nitel cu ea
deh, sa fie palpitant, apoi dupa ce a plecat Lorelei (fata populara, se petrece de numa !) el s-a dat repede la Sara, alta frumoasa
Mai, daca il prind pe fiu-miu ca vine acasa cu vreo musulmanca, dupa ce io ii pun la dispozitie asa minunatzii de fete cu ochi albastri ... nu stiu ce ii fac ![]()
![]()
![]()

In rest am mancat tort la greu, au avut gemenii doua torturi super haioase si buuune, ma gandesc sa achizitionez si io pt Robertzone unul tot de la cofetaria lor
Mami de gemeni e tot tanara si frumoasa hmmm
si slabaaa
Minunat :)
Voila si poze, cu carul:
http://picasaweb.google.com/poze.robert/2AniDeGemeni
Pupici de sub nori ![]()
AMR 1 zi pana la 2 ani de bebeeeeeee (Doamne, cand au trecut ?????)
Ah, era sa uit : LA MULTI ANI SANATOSI celor care au trecut pragul celor 2 anishori 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Lori Domane Fereste !!! Bine ca sunteti sanatosi, m-am speriat rau numai citind !! Robert era cu voi ??? Groaznic...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Inais of, ce mult m-am mai gandi la voi zilele astea, mi-e un doooor!! Va pup dulce-dulce-dulce (ca pupicii nu ingrasa)
Da, fetelor, am avut un noroc... in crizele mele de dupa, atacurile mele de frica, panica &co de dupa ma gandeam ca sigur mi-am consumat tot norocul pe care-l aveam acordat pt viata asta! ![]()
Bafta multa Juliei cu acomodarea la gradi si Sanatate multa Lizucutza
Ma duc sa vaz poze d eRobertix
Edit Simonix Da, Robert era cu noi, dormea, ca era cam 10 noaptea si tampita de mine l-a speriat, pt ca dupa 3-4 rotiri asteptam sa se termine (cu viata) sa ne rasturnam, lovim de copac etc si am inceput sa plang si sa tip si s-a speriat el, poate si de la zdruncinatura... secunda in care mie mi-a trecut orice frica si l-am alinat pe el.
Ceva important, cu ceva timp in urma Robert plangea ca nu putea adormi in scaunel si eu aproape cedasem sa-l tin sa doarma in brate, pt ca nu voiam sa planga, era deja super racit si cu muci si putin caldut; noroc cu tati care a zis No way far4a centuri in scaunel! Fetelor, orice s-ar intampla, tineti copii in scaunel, in centuri, da, vi se poate intampla, da se poate intampla!!! Robert sigur ar fi zburat , ar fi dat vreun cap de vreun geam daca nu era in centuri...ufff...uff..brrrr
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)