Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Bine ai venit pe lume Ilinca Sabina! Sa fii sanatoasa, mancacioasa, necolicioasa, cuminte si desteapta, ca frumoasa sigur esti!
Felicitari Laura! Refacere rapida sa te bucuri la maxim de minunea mica!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

ILINCA BUN VENIT, IUBIRE SCUMPA, SA FII SANATOASA SI FERICITA DRAGA NOASTRA!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Bun venit pe lume, Ilincutza! Sa fii sanatoasa si fericita, sa iti bucuri parintii si sa iti iubesti fratziorul, dar si el pe tine. Felicitari, Laura! Refacere rapida si bebe cuminte si mancacios.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

apropo de iubire de surioara:

Ieri, copiii mei la desert (defapt toata ziua a fost un desert, mancare mai putzin). Mancau poffertjes. Fiecare cate 6. Evident ca Alex le-a termiant primul, iar Odo inca mai avea 2. Alex zice: tati, pot sa mai iau si unul de la odo. Tati: nu, pt ca ati avut in mod egal, numai ca ea le-a amncat mai incet.
Ce face odo, pe muteshte? Impinge una in gura, iar pe cealalta o ia si i-o da lu' Alex.

Am ramas amandoi (eu si tati) mutzi. sa dea domnul sa fie tot asa. numa ca alex nu prea manifesta aceleasi sentimente. sper sa se mai schimbe si el.

asta din seria de experiente de parintzi cu doi copii. si sunt sigura ca mai urmeaza.
pupici, fug la intalniri si cursuri.
o saptamana buna.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Bine ai venit Ilincuta, sa fii sanatoasa si voioasa, sa iti bucuri fratiorul, parintii, verisorii si nasii!
Laurita, refacere rapida, mult laptic si nopti linistite!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Am intrat rapid sa-ispun Ilincutei de RealLaura << Bine ai venit pe lume>> sa-i faci fericiti pe parintii tai !, Sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa o lasi pe mami sa se refaca repede ! Laurita

Si mai vreau sa multumesc din suflet fetelor pentru urari, va pup pe toate .

Noi suntem acasa, dupa doua zile de cresa avem rosu in gat...,de la plans plus vreun virusel, speram de joi sa revenim la program.

La multi ani mladitelor si mugurasilor care au implinit doi anisori sa cresteti mari si vigurosi si sa le aduceti parintilor numai bucurii .
Fug sa dau siropelul cupilului

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Bine-ai venit Ilinca!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, cuminte si papacioasa.
Laura refacere rapida, laptic mult si sa te bucuri de fetita cu codite.
Mirci sa ai grija de surioara ta.

Vineri am lasat-o pe Julia la 9:20 la gradi, si la 11:50 am fost sunata sa ma duc ca plange.Plangea, dar nu f urat.Cand m-a vazut si-a intins manutele spre mine si-apoi a tot suspinat la mine in brate.Of, of, ce sa facem? Va trebui sa ne obisnuim.Sa vedem astazi.

La multi ani!!! copilasilor care-au implinit 2 ani zilele astea

O saptamana frumoasa tuturor!

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Felicitari Laura! Bine ai venit Ilinca sa-ti fie viata senina si fericita altaruri de ai tai! Laura refacere rapida si multa fericire!!!

La Multi Ani BOGDAN SILVIU, TUDOR-DUMITRU,BIANCA scump, cuminte si harnicut CRISTIAN si printesa frumoasa si neinfricata SARA!
Sa fiti fericiti copii frumosiu si dragi!

Deci ieri a fost o zi dificila dar superba. Dificila doar fiindca a trebuit sa ne mutam de la un party la altul la distanta de 85 km . In reste vreme de invidiat, mancare buna, berea rece, copii multi, parinti faini si prieteni, discutii interesante nu doar despre copii. Cristian foarte harnica si EXTREM de cuminte, bietul se uita interzis la Lorelei si Robert care aveau o disputa...deh iubire cu nabadai. Sara obosita dar cuminte si atat de frumoasaaaa, uau...sa nu intelegeti gresit, si Cristian e frumos foc, insa Sara are frumusetea aia de printesa mica, scumpa foc. Azi cica cu forte proaspete la munca...care forte? despre ce e vorba? o fi voprba de forte paranormale .

Ah norul...noua ne-a facut bine cel putin in uikend. Deci sunt ani, muuulti ani de zile de cand nu am mai vazut asa un cer curat, nu tu nor nu tu avion. Cred ca in copilaria mea la tara am mai vazut asa ceva. Ieri la primul party o prietena era singura cu copii, sotul in Dubai...din cauza de avioane pas, a ramas acolo. Cum primele spatii aeriene inchise au fost Tarile scandinavice, Marea Britanie, Belgia si Olanda, s-a gandit omul sa isi schimbe biletul cu unul de Bucuresti. Intre timp s-a inchis si in Romania spatiul aerian...acu' a mai ramas varianta sa zboare peste Africa, sa ia feribotul spre spania si sa inchirieze acolo masina. Alti prieteni trebuia sa vina din excursie din sudul Spaniei, si-au cumparat masina si sunt pe drum. Mai sunt unii care sunt prin China, aia contemplau cu tren spre moscova si apoi tren spre brussel, chestie care ar dura vreo doua saptamani si nici in siguranta n-ar fi...Colega de birou e si ea plecata in Romania, trbeuia sa zboare sambata, daca a fost inspirata si-a schimbat biletul de avion cu ceva autobus...vecina e in insulele Spaniei, Gran canaria...de acolo poate zbura, dar nu are unde s
aterizeze...
Desi situatia e dificila si mai ales nu de ras pe mine ma amuza. Ma duce cu gandul la romanele de capa si spada...eu cred ca ar trebui careva sa redeschida un atelier d efacut carute si statii de postalion.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Ilinca, bine ai venit pe lume, pui mic, sa fii sanatoasa si norocoasa.

Laurita, multa sanatate si refacere rapida.

Va imbratisam cu drag si abia asteptam sa va si vedem.

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

DanaH ce scumpa Odo!!! Iar prajituricile arata
Lily, of... si Juliei

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput