Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cu intarzire, La multi ani gemenilor
Sara Elena si Cristian Andrei , si Bianca de Bjmaryoo!
La multi ani pentru Bogdan Silviu si Tudor Dumitru !

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata la o !!

Am saptamana incarcata cu pregatiri pt aniversarea lui Vlad. Deocamdata vad ca anunta ca va ploua sambata dimineata, noi il serbam dupa amiaza, sper din suflet sa fie frumos, ca nu degeaba ne-am zbatut sa aranjam pt gratar pe malul lacului.

Azi e zi mare, , fara numar pt scumpa Laurita! astept vesti cu sufletul la gura.

LA MULTI ANI primilor nostri sarbatoriti de 2 anisori, sa fie sanatosi, fericiti si iubiti!

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimi fetelor!
Alysh multumim ptr cafeluta! Va doresc vreme frumoasa ptr sambata, Doamne ajuta sa va distrati frumos si fara griji!
Laurita, nastere usoara scumpa noastra!!! Ilincuta te asteptam cu nerabdare!!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Alish, vreme frumoasa va doresc sambata si distractie placuta!

Ylari, de azi incep si eu balerina, sa vedem cat m-o tine...sper mult. Tu cat ai reusit sa tii aceasta dieta?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi_bebelina, bafta cu regimul!!!
Eu inca il mai tin, cu mici modificari... adica imi mai acord unele concesii... Dar asa cum e el, l-am tinut vreo 2 saptamani.
E mai greu in weekend, ca uite am facut mancare, checuri, pancakeuri, etc... si e groaznic sa nu ma ating de ele. Deci... atunci cand vad mancare... click, apare si o pofta nebuna pe care trebuie sa o tin in frau... Of....... Dar ma incanta faptul ca am slabit si am zis ca nu renunt la asta... ptr un pancake

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

A venit pe lume frumoasa si cumintica Ilinca Sabina 3250 gr si 49,5 cm!!!!!

Nu am vazut-o inca, dar sunt sigura ca e si frumoasa si cumintica. SIs e bine, am sa merg diseara la ea.UUuf, a scapat si ea.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doamne, ce bucurie !!!!!!

Laura, draga mea, mii de felicitari si urari de bine si bun venit pe lumeILINCA !!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIII!!! BINE AI VENIT PE LUME, ILINCA!!!! SA AI PARTE DE MULT NOROC SI SANATATE, SA-TI BUCURI PARINTII SI SA FII FERICITA!!! NE BUCURAM ENORM PT VOI!!!
VA PUPAM!

REFACERE RAPIDA, LAURITA!! PUP

ALI, mami de Vlady si 31+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Bun venit pe lume Ilinca! Laura mii de felicitari si de imbratisari! Refacere rapida!

Simo cred si eu ca e frumu...doar e nepotica ta, verisoara de Mati, sulioala de Mirci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Bun venit pe lume,Ilinca!Sa fii cumintica,sanatoasa si mancacioasa!
Felicitari parintilor pt minunea mica si frumusica.Sa va bucurati de amandoi puiutii muuuulti multi ani de acum inainte!

Am lacrimi in ochi,mi-e dor de bebe mic mic mic(ca noi deja suntem "mari"{teroriste mai ales,ca frat-su})

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput