Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 10
aelita spune:
LAURA tin pumnii ,mami ! daca e cezariana parca stiam ca nu sunt probleme cu streptococul,oricum nu iti fa probleme ,important e ca se stie ! era mai rau sa nu se fi stiut.
draga mea,iti doresc o nastere de vis,un copil frumos,sanatos,mancacios,recuperare rapida rapida ,si sa fiti fericiti !!!!!!! Ilinca,draguta,te asteptam cu sufletul la gura !! hai acasa repede la baietii vostri dragi !

DESIREE asa e cum zici,e normal ca nasul sa aiba resentimente,desi si el e vinovat,sau principalul,pana la urma e copilul lui si in cazuri din astea se mai intampla,adevarul e ca e greu sa cresti copii care nu sunt ai tai si sa simti la fel,sa actionezi la fel ca atunci cand ar fi..mai ales ca stim ca ea are multe bube..
Deci pana la urma el a ales,si atunci sa nu mai dea nici el vina mai departe si sa infrunte cu barbatie si responsabilitate ceea ce a facut cu fata lui.Asta e,faptele sunt implinite,vor vedea ei cum ies din asta,cum iese si fata,daca va fi bine sau nu.daca va fi bine,se vor bucura,daca va fi rau,ea le va reprosa toata viata ca din cauza lor..asta e,ei stiu mai bine ce au ales,important e ca acum sa infrunte asta cu seninatate ! nu sa se invarta intr-.unc erc vicios,adica orice ar face ei tot se cearta pt ce a facut amarata aia?daca ramane acasa ,pleaca nasa.daca o trimit la centru e nasul cu resentimente.sa infrunte situatia si sa isi vada de viata mai departe,au ales si gata !
stii ca nu eram de acord cu internatul,dar daca asa au ales,ma intriga ca acum o tin asa lant.gata,inchide capitolul,spera ca ceea ce ai facut e cea mai buna alergere ,ca altfel DE CE AI FACUT-O?nu?
of cate probleme ai si tu acum,ce sa aduni sa ii dai pt copil..asta e,voi le explicati din start cum stau lucrurile,ca bun,acceptam,nu ne bagam,asta e viata,e a voastra,DAR a voastra sa fie ! nu voi va distrati ca nu v.ati facut viata si noi sa suportam consecintele voastre.acum sunteti PARINTI,va treziti la realitate,va mentalizati ca toti banii trec pe la copil,si daca va mai ramane si voua,mancati si voi,daca nu,nu ! de distractii nu se mai pun eproblema decat cand veti castiga cat sa va permiteti.ca doar nu o sa sufere altii consecintele lor?
si astea fiind spuse de voi,eu cred ca ii puteti ajuta daca vedeti ca se ajuta intai ei pe ei,nu sa se invete doar ca lasa ca ne vin lucruri de la Victoria !
Adica nu are sens sa fiti acum dezamagiti de ce a facut,e viata ei,nu i-a fost dat sa ajunga sa faca mari cariere,asta e,nu e de ea,sau va face mai tarziu! Dar sa fiti fermi si sa puneti picioarele in prag in caz ca ii vedeti ca nu sunt responsabili.
ca acum ii intelegeti ca sunt tineri si nu si-au trait viata,dar pana la urma nu i-ati pus voi ! deci acm doar aici va puteti spune reprosul,in czul in care ii vedeti cu cheltuieli mai mari decat casa si copilul pe seama voastra.
ca daca ei sunt cu capul pe umeri,sunt sigura ca vor avea multe de castigat de la voi !!!
dar sa ii vedeti ca lupta si ei !
22+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Reallaura spune:
Neata

Inais, Aelita merci mult de incurajari! Asa sa fie, Doamne ajuta!! 
Cu streptococul B, am mai citit si eu, vad ca nici nu e relevant sa-l faci inainte de sapt 35-36, eu l-am facut in 34, poate intre timp s-a negativat, eu stiu...
Bine ca se stie, vorba taAelita
Inais ma bucur sa aud de tine si sper sa ma ne dai si vesti despre Iasmi.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
38+
Ilinca Sabina
AMR 1 ZI
cleo78 spune:

la multi ani, Bogdan - pui de getutza, la multi ani Tudor - pui de Dordia
sa fiti sanatosi si fericiti si implinitzi!!
la multi ani la gemenii nostri: Cristian+Sara
sa crresteti mari si fericiti si senini!
la multi ani si Biancai, pui de Bjmaryoo 
sa fii sanatoasa si frumoasa!
si pt mamici!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Luminel spune:
Salutare!
Wow, ce bunicutza tanara vom avea printre noi...felicitari, Desiree!
Acum, serios vorbind, ce sa zic, bine era sa nu se intample acum, dar, daca tot s-a intamplat, sa le dea D-zeu sanatate si putere sa-si creasca puiul, cu ajutoul vostru. Oricum, fata e destul de mare, dupa legea romaneasca ar fi deja majora, si nu e nici singura. Nu cunosc sistemul de invatamant canadian, dar poate daca e ambitioasa isi poate continua si studiile...Felicitari tie si sotului tau pentru felul in care ati primit vestea!
Felicitari si pentru Victoria "bine-crescuta"!

hai Laura! mai ai putin...abia astept sa o vad pe frumoasa Ilinca!
La multi ani gemenilor Sara Elena si Cristian Andrei, precum si Biancai de Bjmaryoo!
La multi ani, cu intarziere, pentru Bogdan Silviu si Tudor Dumitru!
Sa cresteti mari, frumosi, cuminti si sanatosi!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
La multi ani gemenilor Sara Elena si Cristian Andrei, si Bianca de Bjmaryoo!La multi ani pentru Bogdan Silviu si Tudor Dumitru!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alex@Sara spune:
Laurita iti doresc sa ai parte de o nastere super usoara,o recuperare pe masura,si Ilincuta sa fie sanatoasa,cumintica si papacioasa.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
mihaser spune:
Salut!
Noi amfost in excursie la Lipova (Radna) azi...I-am descoperittalentulde alpinista lui Eli!
tuturor sarbatoritilor!
Laurita
fara numar! I
you...tin pumnii!
Desi saraciiii...cred ca sunt speriati/derutati...sa fiti alaturi de ei! 
Va pup!
Victoria_mami spune:
LAURITA NASTERE USOARA ITI DORESC!
Mihaser, ce dooooor mi-e de Radna; ati gasit lacrimile Mariei? Sau alea sunt numai de Sf. Maria?
Noi suntem de partea lor, ii sustinem cat si cum putem. I-a spus ieri maica-sii, care banuia si care era super-suparata ca fata a mers mai intai la matusa-sa si i-a spus, apoi la bunica-sa, de mine nici nu stie ca mi-a spus inaintea ei, ca cred ca facea ca trenul... si maica-sa e ok; in sfarsit e de partea fetei, cred ca si-a dat seama ca a fost mult prea dura si exigenta cu copilul asta 18 ani de zile.
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Aelita tie iti raspund dupa ce adoarme Victoria.
ca acu' ma trage de nadragi sa mergem sa ne jucam. ![]()
_
22.05.2008
mi_bebelina spune:
Laurita, nastere usoara iti doresc si o Ilincuta sanatoasa si papacioasa si necolicoasa!

Deliutza Broscutza
Deliutza micutza