Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Laura
Nastere usoara, refacere rapida si-o fetita sanatoasa si papacioasa.Asteptam vesti, poze.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE,asa o sa fim si noi,clar,o sa vrem multe de la copii,eu parca ma vad !!!dar sa incercam de pe acum sa nu mai asteptam(om `putea??? ) ,sa le dam educatia,si apoi,daca nu ies ceea ce ne-am dorit,sa nu fim dezamagiti.ca fiecare isi duce destinul lui.lasa ca sunt care au facut copii la 40 de ani si sunt mai rau decat tinerii astia,adica fara cariere,fara serivicii,fara bani ,si tot fac...Asa macar in tinerete mai au o sansa sa se apuce de munca serios si sa isi creasca copilul.dezamagirea ar fi daca ar veni sa va ceara voua sa ii cresteti copilul ca ei nu au de munca,nu au bani..atunci da,una dupa ceafa sa munceasca ! dar cum zici si tu,copilul acum se naste ,asta nu e o dezamagire in viata,vedeti ce face mai incolo cu viata lor,sa fie responsabili cu acest copil,sa dovedeasca apoi ca sunt oameni maturi ,...deci eu apoi aici m-as baga..la miile de forme de abandon fata de copil,activ sau pasiv..dar ca va fi vanzatoare si nu doctora,asta nu e important . daca vezi vreo intentie de a va pune copilul in carca,atunci reactionezi din prima,nu lasi lucrurile sa se intinda si ei sa se duca in discoteci,iar voi sa pompati bani.daca sunt responsabili,atunci chiar nu trebuie sa existe nici un repros aici.adica eu nu vad cum sa reproseze de ce ai facut copil..dar "de ce nu ti-l cresti",da Acum,depinde cum sunt ei in rest,daca sunt oameni cu cap sau sunt pierde vara,si poate voi aveti alt tip de dezamagiri fata de ei si asta a umplut paharul,sau defapt nu asta ar fi problema ci modul lor de viata..
ca asa cum am spus de cei de varste mai mari,cunosc care au facut copii,nu au bani sa traiasca decat f f greu,nu au luptat nici inainte sa vina copilul,nici dupa ca apoi nu se pot dezlipi de copil,si tot asa..cer bani in stanga si in dreapta de lapte pt copil,de fructe,fac pe victimele desi nu ar trebui sa fie la asa varsta..
Asa ca daca prevezi ca ei sunt din astia,si ca pot abandona copilul asta ca sa se distreze si sa isi faca ei viata,da,asta e o MARE dezamagire in ceea ce ii priveste pe ei ca oameni,atunci cand vezi ca isi bat joc de copilul lor!
daca vezi ca "se fac oameni",atunci va fi o bucurie in familie,copilul!

LAURA deci voi sunteti 5 frati! bravo !
nu e de ras,dar ma amuza povestea cu Mirci cel nazdravan care sare ca mingea de colo colo

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!

LA MULTI ANI BAIETEILOR DRAGI BOGDAN SILVIU SI TUDOR DUMITRU! Pupam in mod special si pe mamicile lor dragi Getutza si Dordia de care ne este taaare dor!!!!

Eu am durere de cap de mor........

Eva urla de azi dimineata brrrrmmm brrrrrmmm (adica sa o ducem cu masina - la gradi cred, ptr ca asa ii spuneam in fiecare dimineata cand o imbracam)

Va pup pe toate... fug ca nu ma simt prea bine, sunt si singura cu fata, Iuby a dus masina in service ca troncane si socramiu e plecat (nu ca ar conta cand este acasa)

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hop si eu cu agitatele, mi-era dor de ele

Hai Lauraaaa !

Micaela, super tareeee, te-ai dat cu parasuta!
Am vazut pozele pe picasa si-mi pusesem in minte sa te intreb ce-i cu tine in harnasamentele alea si am uitat.

Lori cred ca vine in weekendul asta de la Galati, si mie imi lipseste.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Adriana, chiar ma gindeam aseara la voi, uitasem ca sunteti in Austria. Sper ca nu e nici o problema mare cu refluxul asta. OOOf, mereu apare cite ceva. Vineri merg si eu cu David la un consult la oki, cam se strimba cind priveste ceva, iar dc e sa prinda vreun TV e cu okii linga el. Ma termina cind il vad.
Aelita, iti dau dreptate, bb tb sa fie bineprimit intotdeuna.Stie Dumnezeu ce face cu fiecare in parte, cum ne indreapta si ne aduce pe drumul cel bun...
Desiree, prin urmare am sentimentul c ava fi bine, doar sa pastreze bblusul, sa nu-i treaca ginduri pagane prin cap...
SIs, insomniaca. Pe tine te inteleg...dar eu ce-am? Empatie? Hai ca mai e asa putin..Bag si eu citeva agitate...ca mi-e dor si oricum e perioada asta a aniversarilor, imi amintesc cum s enastea aici acum 2 ani..Wow, ce-a mai trecut!!!
Alysh sa petreceti frumos la curte. AM fost si eu la noi la casute...ies superb, abia astept sa le locuim. Nu-mi place insa c eculori au ales pt fatade. UN gri deschis cu visiniu...Naspa rau. Nu puteau pune un galben/crem cuvisiniul ala?? Era mai fain. Om vedea.
SI mie mi-era dor de Lori, deci e la Galati. O asteptam.

SUnt si eu asa obosita, dar nu-mi vine sa pierd timpul dormind..MA duc sa vad ce trebaluiesc. Pup fete

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Desiree, prin urmare am sentimentul c ava fi bine, doar sa pastreze bblusul, sa nu-i treaca ginduri pagane prin cap...

Simona, mami de baieti

NUUUUU, nici nu se pune problema, in ceea ce ma priveste pe mine, nici acum 3-4 luni nu as fi fost de acord (daca-mi cerea parerea),daramite acum, cand sarcina are 5 luni!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Simona, mami de baieti

NUUUUU, nici nu se pune problema, in ceea ce ma priveste pe mine, nici acum 3-4 luni nu as fi fost de acord (daca-mi cerea parerea),daramite acum, cand sarcina are 5 luni!

_

cunos cpe cineva care a incercat sa faca asta cu fata insarcinata in 8 luni ! a mers in toate locurile posibile si imposibile si a implorat sa ii faca ceva.nu s-a bagat nimeni la asemena lucru,i-au spus ca e o crima,ca mama poate sa moara,bunica vroia cu orice pret sa scape de copil.nu s-a putut,si acum copilul e bine merci si e iubirea infinita a bunicii.
poate de aceea apar cazuri din astea care initial par pierdute,cu mame care fac copii cu cine apuca..ca am un caz aproape.au incercat orice sa scape de copil si nu au avut cum.
stiu ca la voi nu e cazul ,ca nu s-a pus problema avortului,doar am vrut sa spun cat de grav era in cazul cunoscut de mine,din moment ce bunicaa vrut sa faca asta si la 8 luni ! era ceva de neconceput ce li se intampla,si dupa nastere au urmat altele..grave,la fel de grave...Dar in final s-au rezolvat si acum toate s-au aranjat,mama aia care parea ca nu stie ce face in viata acum e bine bine bine,are orice isi doreste si isi creste minunat copilul ,a luptat pt copilul ala si acum le-e demonstrat practic tuturor ca a facut bine ce a facut,ca acel copil a ambitionat-o si impins-o sa faca ceva in viata,si a facut multe,e cea mai realizata dintre toti cei care cu ani in urma o duceau la taiere ,si acum ea ii ajuta pe toti !
ca sa vezi cum se intoarce viata.
nu e cazul vostru..dar am vrut sa povestesc un caz de aproape...care s eputea termina in tragedie.

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Aelita, vorbeai inainte de responsabilitate... ei sunt responsabili in aceeasi masura ca orice tineri de 18 si 20 de ani... adica, da, sunt responsabili, in sensul ca in fiecare luna se asigura ca au banii de chirie, au bani de mancare pusi deoparte, dar cheltuie mai mult decat ar trebui (zic eu!) pe filme, la cinema (care nu e tocmai iefitn cand iesi de 2 ori/saptamana la film. Deci, astea vor trebui sa dispara. Trebuie sa stranga bani sa inchirieze un ap. singuri, trebuie sa stranga bani sa cumpere cele necesare ptr. bb, eu haine mai am dar de la un an incoace, deci ptr. primul an nu mai am, le-am dat deja, cadita am dat-o, leganutul nu-l mai am, scaunelul ala ce vibreaza nu-l mai am, scaunelul de masina (ala pana la un an) nu-l mai am, caruciorul i-l pot da.Ii pot da patutul (cu tot cu jucarioarele alea de deasupra, mobilul e chiar ok, l-am folosit vreo 2 luni, si si atunci, din cand in cand), ii pot da primul patut in care a dormit Victoria (care se transforma in playpen), ii pot da sterilizatorul de sticlute, sticle nu mai am decat una singura... sunt fff multe lucruri din primul an pe care le-am dat deja. Cine s-a gandit??? Da, stiam ca ea o sa aiba nevoie, dar in cativa ani, nu acum. Acum cred ca e la maica-sa sa-i spuna... noi asteptam, sunt sigura ca maica-sa o sa-l sune pe daddy dupa ce pleaca fiica-sa de acolo... va mai spun cand mai stiu altceva.

Zicea cineva de nasa, (scuze am citit mai devreme si nu-mi amintesc Laurita sau Simona???) ca asta putea fi sansa nashei sa aiba copil... da, dar pacat ca nasa nu vede situatia astfel. Ea vrea sa mearga ea cu nashul la consiliere matrimoniala, nashul a refuzat, i-a zis lui daddy ca ptr. ce sa mearga, ce sa-i spuna consilierului? Ca din cauza lui nasha au ei probleme? Ca din cauza nashei fiica-sa e la centru... deci, nashul are resentimente impotriva nashei ptr. asta si mi se pare normal sa aiba...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi-a iesit streptococul B si sunt cam necajita. DAr daca nu nasc natural, cred ca nu e o problema, ma duc sa mai caut pe net.
Ne-am luat si canapea extensibila in sufra, vine maine asa ca momentan problema dormitului e rezolvata, fata cu mine in sufragerie si baietii in dormitor! Ma bucur ca aveam un stres. Mi-a luat B si scaun de alaptat d-ala care se balanseaza, sa-mi faca noptile mai placute

Ali, Lily, Gabitzule, Sis vai dragelor, merci mult de incurajari. Doamne ajuta!
Ali evident ca vei primi imediat sms!! nu pot sa cred ca au trecut doi ani de cand era odiseea noastra plina de majorete...
Desiree da, eu ziceam ca e sansa nasei. Pacat ca nu o vede asa, dar o va vedea cu timpul. ca si in cazul povestit de Aelita ingrozitor mi se pare sa forteze mamica sa scape de copil la 8 luni!! Doamne Dumnezeule!
Tudor Dumitru si Bogdan SIlviu multa sanatate si fericire. Sa intre mamicile sa puna poze cu tortul si sa ne povesteasca cum ati petrecut!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 38+ Ilinca Sabina

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Laura pt tine am intrat...iti doresc o nastere usoara, o recuperare si mai usoara si o fetita sanatoasa, cuminte, papacioasa, ne-plangacioasa (asa...ca orice bb...dar nu mai mult ), vesela si jucausa, ca fratiorul ei mai mare!
Doamne-ajuta sa fie bine!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput