Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza!
Azi e ziua cea mare pentru noi asa ca va spun repede cate ceva si apoi nu cred ca mai intru, poate doar diseara dar nu promit!

Intai sa ma laud ca nu ma pot abtine
Fiica-mea s-a trezit o singura data asnoapte sa pape!Bine...io de nenumarate ori s-o verific ca nu intelegeam ce se inatampla! Probabil s-a gandit ca azi e o zi importanta pt noi si ne-a lasat sa ne odihnim!

Yasmine, ma bucur ca sunteti acasa si Mara e bine! Pup mica doctorita!

Unboticutz - bine ai revenit!

Cristies si eu abia astept sa poata sta bobitza in scaun de masina sa pot pleca singura in parc, sa stau pe o banca sa citesc si ea sa stea la aer!!!IEri am condus prima data dupa apr 3 luni, ce cool a fost, m-am simtit super! bobitza a stat cu sotul cat am fost eu la pensat!

Elefantica - admirat poze! am observat ca tati e topit, o pupa de-o zapaceste!Cum sa te abtii la asa o dulceatza de fetitza!

Evyme, asa am de gand sa fac cu pov nasterii, mai greu e startul!

Alexutza, iar m-ai amuzat cu stilul tau.Auzi tu, ai fiert prima oara ceva in viata ta, un ou! Ce simpatica esti! Abia astept sa te cunosc!

A, la ginecolog: totul e in ordine, nu mi-a dat liber la sex, mi-a recomandat sa pun intai niste ovule dupa o reteta data de ea si apoi am unda verde!

Si inca ceva: am observat ca nu mi-a mai crescut parul pe picioare de cand m-am epilat ultima oara acum 3 luni! Stiu ca la un momdat era o discutie de genul pe aici, nu?

V-am pupacit!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

mii de pupici pt iuria sa nu se sperie la botez![sa nu creada ca vreti sa o papati ]abia astept sa vad poze de la botez distractie placuta!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

si eu vreau la intalneala cu voiiiifac cateva ore bunesi cunu ma incumet singuraaaa
fetele din afara bucurestiului noi cum ne intalnim cu fetele celalte????

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

pentru iuriasa stii ca nu te papa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.d eu la Mario am folosit pamp happy si s-a iritat
si bebica me aa luat suzi,dar nu o tine prea mult
decenuela nu esti nu se da in luna in kre ai nascut ...esti mortala cu insuratul lui jiji si cu nunta ta
mariucasara si eu la fel...voi fi rea si nesuferita
adina_bulina
mamidepuiuti super expli
yasmine ma bucur ca sunteti bine

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

am vazut super poze cu ivan si alexis

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ieri am fost cu fiimiu mic la mine la serv...mamaaaaaaaa ce cuminte a fost! nu-mi venea sa cred......a zambit tuturor,le-a ciripit pe limba lui cate ceva,le-a aratat cum gandaceste ... nu a fost impresionat ca erau vreo 10-12 persoane necunoscute in jurul lui ce incercau sa se prosteasca unul mai tare ca altul ... a stat in brate la cine a vrut sa-l ia,fara nici o problema... a zambit tot timpul...iar je [cioara ] ,ma umflam in pene ca un curcan/curca de la atatea laude......demonstratia a durat cam 30 de min,dupa care ne-a lovit foamea si ne-am cerut drepturile,doar suntem barbati,dom'le!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

cuscra super poze...super cuscra..super ginere

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

nu stiu cum sa facem cu votarea ptr INTALNIRE pe prima pagina.
deci: io votez week-end, oricare dupa 24 (avem botez), IOR sau: week-days, oricare, Herastrau. ora:cam 10-11.
voi?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Neatza!
Azi e ziua cea mare pentru noi asa ca va spun repede cate ceva si apoi nu cred ca mai intru, poate doar diseara dar nu promit!

Intai sa ma laud ca nu ma pot abtine
Fiica-mea s-a trezit o singura data asnoapte sa pape!Bine...io de nenumarate ori s-o verific ca nu intelegeam ce se inatampla! Probabil s-a gandit ca azi e o zi importanta pt noi si ne-a lasat sa ne odihnim!

Yasmine, ma bucur ca sunteti acasa si Mara e bine! Pup mica doctorita!

Unboticutz - bine ai revenit!

Cristies si eu abia astept sa poata sta bobitza in scaun de masina sa pot pleca singura in parc, sa stau pe o banca sa citesc si ea sa stea la aer!!!IEri am condus prima data dupa apr 3 luni, ce cool a fost, m-am simtit super! bobitza a stat cu sotul cat am fost eu la pensat!

Elefantica - admirat poze! am observat ca tati e topit, o pupa de-o zapaceste!Cum sa te abtii la asa o dulceatza de fetitza!

Evyme, asa am de gand sa fac cu pov nasterii, mai greu e startul!

Alexutza, iar m-ai amuzat cu stilul tau.Auzi tu, ai fiert prima oara ceva in viata ta, un ou! Ce simpatica esti! Abia astept sa te cunosc!

A, la ginecolog: totul e in ordine, nu mi-a dat liber la sex, mi-a recomandat sa pun intai niste ovule dupa o reteta data de ea si apoi am unda verde!

Si inca ceva: am observat ca nu mi-a mai crescut parul pe picioare de cand m-am epilat ultima oara acum 3 luni! Stiu ca la un momdat era o discutie de genul pe aici, nu?

V-am pupacit!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

BRAVO, IURIA!!!

SA VA BOTEZATI BINE!, SA FACETI POZE FAINE, CA VOI!

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput