Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
mamidepuiuti spune:
evyme ce frumi ati fost la nunta!
macar acum mi-am amintit sa-ti spun ca iti sta foarte bine costumatia pt botez...imi placi
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Am intrat doar sa va spun ca Dastefa e la Bucuresti si din primele concluzii ale medicilor de acolo cica n-ar fi vorba de pneumonie stafilococica dar ca nu stiu nici ei sigur, maine ii vor face un RMN ca sa obtina mai multe informatii! A spus ca ii este dor de noi! "Si noua de tine", i-am raspuns! Doamne-ajuta sa fie vestile bune maine! Cat despre ajutorul din partea noastra a spus ca deocamdata e ok, o sa vada mai incolo in functie de cat timp trebuie sa stea in spital probabil... Noapte buna printeselor! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
doamne-ajuta!pt dastefa si miruna
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui blue_rain salutari de la baia mare! Din pacate dupa ce am nascut nu am mai avut timp sa intru pe forum... Sper sa reusesc sa recuperez ceva din ceea ce s-a discutat pana acum, sa reintru si eu in "atmosfera" tzontzo manager my life will never be the same, neither my ass.. George Oliver poze poze Tzontzo |
fiica ratacitoare......noi suntem dependente rau de tot...tu cum de ai "scapat"?
pupici multi pt tzontzo mic
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Andre_lina m-am jucat cu semnatura, ia sa vedem... cum da? Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei care v-a pus pe jar cand nici nu va asteptati(01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
cate amintiri...fain o fost...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Va salutam si noi azi. Tot incerc sa va prind de azi dimineatza si nu reusesc. Ghiciti ce fac eu la ora asta. Nu, nu dati vina pe Teo. El doarme de la 9:30. Am facut cozonac. Acum e gata, cald. Va invit la o felie de cozonac cald cu nuca si stafide. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
asa creste Alex
cris_mario spune:
ale,ai fost super tare cu semnatura
alexutzzza
xela...super ca a inceput sa rada cu glas
si eu am primit banii de trusou
xela felicitari ptr menajera
evyme,asa si printesei mele ii cresc supe rgreu al picioare(ma mosteneste) ....
mamidepuiuti,bn ai revenit
sunt super body-urile TEX..am si eu 3
larisel felicitari ptr stelute/banutii primiti
cristies super achizitii,sa le folosesti sanatoasa
alicredo....ce aiurea cu siguranta
kk .. indepartez grosul,apoi le pun intr-un lighean cu vanish si le spal cu ariel ofc clatire suplimentara
andrelina am si eu caracatita,dar nu afce nmk
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Tanaion ma mai primiti si pe mine? Tare dor mi-a fost de voi. M-am intors duminica de la tzara si m-am apucat de pregatirile pt botez pe care-l facem sambata aceasta. Mariuca mea este bine, tare dragalasa. Cand se uita in ochii mei inchide ochisorii apoi ii deschide, isi penduleaza genele si apoi imi zambeste, ca o indragostita. Ma topesc. Datorita acestui copil m-am bucurat mai mult ca niciodata de fiecare pom inflorit, de fiecare floare, de soare. A fost tare bine la tzara. Nu am apucat sa citesc tot, dar am vazut pozele Onitzei, ale Elefanticai si ale Adrelinei. Superbe, superbe. Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
idem
pt toma si maria
ma bucur ca ti-a placut la tzara
asa creste Alex
bubu_bu spune:
buna dimineata fetele!
multumim de cafea decenuela
ioiii vesti proaste de la al3csahai mamico putere inca un hop,fi tare petru bebe ca el lupta daca e mami langa el,
vesti bune despre dastefa si miruna doamne ajuta sa fie si mai bine
vazut poze de onitzaevymeemotionante momente
vazut filmare ruxita...dragul caius ce o mai DAR e crestin
vazut poze de andre lina frumoasa mamica si bebe tare frumos se dezvolta
alexutzza dar ce ai mai patimit...bine ca yannis e ok
la multe lunite lui ivanscuze ca e cam tarzior
la fete!
poze
onitza spune:
MAMIDEPUIUTI, deci si tu te tratezi impotriva celulitei cu cartofi prajiti si alte bunataturi...... ...eu am zis de azi GATA, MA OPRESC!!!!!!!!!!!!!!...ca vine vara, draguta de ea si iar intru in depresie ca mi se vad suncile.
CRIS, mi-era dor de tine. La noi a fost relativ ok cu somnicul fiindca doarme el pe burtica bine, altfel mi=-ar fi fost f greu sa il obisnuiesc singurel.
BTW, am intrebat-o pe Culcer despre dormitul pe burtica, a zis ca -i foarte bine sa il las sa doarma pe burtica, nu-i face niciun rau.