Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Oare numai fii-mea se uita pe tavan la ora asta? Oricum pana la 3 dimineata nu adoarme....parca e setata.
Micki tu spuneai ca mai mergi din cand in cand in parcul National?

Mirela fericita de Mara Ioana

parca am zis nb...dar m-am luat cu ceva treaba (uitasem sa pun fasolea la inmuiat ). eu o fierb si o prepara sotul meu cel priceput. oricum tot el o va papa 90%.

pentru aprecieri. voi botez, ceva? poze? (eu am sarit peste cateva capitole pe care le voi citi cand voi mai apuca).

da, eu mai merg pe acolo. ne intalnim? eu vin din iancului, trec de vatra luminoasa si hopa in parc.

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

Sot preparator de fasole?!! Al meu m-a sunat de doua ori pana a reusit niste macaroane cu branza.
Pai atunci cand mai mergi da de stire, ca eu merg aproape zilnic.
Mi-a adormit bufnitza, pot sa ma culc si eu. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....e cam devreme dar e gata cafelutza...facuta de...jijica,,,adil ..je

sunt pe picior de plecare...caransebes...k una bucata copil, sotz, mama....

dormit prost...dar sa speram ca va fi ok...nu ma stresez l;a volan si-mi place sa conduc..ceea ce e minunat

jiji de la 2.juma se trez din ora in ora...asa ca di vis...nu mai are sens sa mai atipesc...am o tona de bagaje si nu stiu unde sa le mai bag..videm

m-am ingrozit sa vad ca sunteti virusate de DC...se scrie in prostie...nu mai ajunge omul sa recupereze...pai se poate....

mi-am scurtat pantalonii cumparati...si e jaleeeee.....i-a gresit..a scoas ata cu tot cu fire..mi-e rau ..cred ca daca ii facem de mana era mai bineee....acu noroc ca sunt tot lungi...sa-i mai duc o data la scurtat...k arart k o tzatza...

aoleu...mi-e rau...s-a trez mama..s-a spalat si a venit sa ia apa plata sa-si dea pe fatza..sa nu-i ramana clorul pe ten...mi-e rau...cred ca la cum arata o sa ne ingroape pe totzi...

mai iau 2 guri de cafea si incerc sa le tot duc la masina...toti sunt cheauni frate....num ai io fresh....trez din ora in ora....a..ce trezeala....ca sa incapem l-am luat pe jiji cu noi ..je si jiji mare....si in egoismul lui a dormit...nu cu bun simt cum ar fi trebuit ci.a tinut pana la 2 mainila in lateral..perfect in tinse...asa ca sa doarma masa din parti...mi-era fric sa nu ma pun pe manutza...

va pup

mai intru de la ...socrela...macar sa va salut...k n-are 'virles'...sa stau tolanita cu laptopul...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Deci (sper sa nu uit pe nimeni)...cris.d, nikole, cris_m, evyme, elefantica, alexutza(?)...se mai baga cineva la intalneala?
Eu zic sa ne intalnim in weekendul din 23-24 aprilie sau in cel de pe 7-8 mai (ma gandesc ca in cel cu 1 mai multe suntem plecate), undeva intr-un parc sa ia si bebeii aer. Voi cum spuneti?

weekendu 23-24 e de fapt 24-25, k pe 24, sambata avem voi botez. eu, in principiu, in week-end sunt pe program cu Ana, ca sa mai petrec timp si cu ea. insa daca stabiliti si pot veni, o iau si pe ea, eventual, sau vad.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

DECENUELA, drum bun, distractie frumoasa. bine ca esti fresh si optimista dupa asa noapte... tare mami tau cu cloru. cumpara-i spray de la avene, cu apa termala. e mai cu motz decat plata, cred.

AL3CSA, bravo ptr crestere excelenta! hernia e o probl minora pe langa ce ati patimit voi. sper sa vii cu vesti bune de la dr., ca sa va tihneasca si voua bb...

CE de poze faine...

eu chiar trebuie sa ma duc sa-mi cumpar ceva de imbracat pt botez; in afara faptului ca-mi pocnesc toate la tzatze, nici nu se poate alapta in elefara sa ma dezbrac de tot

ce dragutza e rochitza de botez de pe situl cu chinezeshti, postat de ANDRELINA. SI apropos de dragutz: cine te-a pozat in parcu carol, de la poza 92 incolo. tare sexi i-ai pozat

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ne-am vaccinat aseara cu Infanrix hexa si Prevenar. Cate un vaccin in fiecare fesa. NU va mai spun cat ne-a costat ca va pica plombele....si-s scumpe si-=alea.

De cand a implinit 2 luni, adica de 5 zile, bebe doarme la el in patut.

Ce a mai zis doc: ca ia f bine in greutate si ca e lungan. Are un picut de ciuperca si pe picior langa putza nu doar in gurita. Ne-a dat in plus la tratament pentru ciuperca si pt mine si pt el, timp de 6 sapt. A spus ca il pozitionez corect la san. Si sa nu mai fiu dispe ca sunt tanara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neataaaaaaa

cat ati scris .... vai ma apuc de recuperat

fiimea a dormit de la 19:30 la 5:30....e premieraaaaaaa

am citit ceva pe pag asta de "marea intalneala" .... oricand ....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

vreau si eu colac pentru baitza, pliiiz!

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

si mai vreau reteta de somn in patutz si, respectiv, atata soooomn, de la Ioana si Andreea. asa e unii.... ca la carte, dom'le

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele
multam de cafea decenuela...drum bun sa aveti si distractie placuta la botez...sa iasa bine si pantalonii pana la urma...

al3csa of,of...prin multe trebuie voi sa treceti......macar hernia este cu mult mai usoara fatza de ce a avut luptatorul pana acum...

andre_lina bine zicea decenuela ... ca daca nu era ea sa te tina de fustita,data trecuta in parc te lua vantul...si mai vrei sa slabesti?

despre je...numa' de bine......incerc sa inventez o metoda de slabit mancand cioco si alte prajiturele+cartofi prajiti ... deocamdata nu da rezultate,dar perseverez,ca who knows?...poate-poate

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Am incarcat aici: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-14apr-a6b9d18a4e05.zip

tot ce am adunat inca de cand eram gravida cu privire la alimentatie bb (retete, ce si cand se introduce , etc)
Io inca nu le-am rasfoit, dar poate foloseste cuiva

de Yannis

mie-mi plac.
multumesc frumos

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput