Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua si de la noi.

Am fost azi la dr si am aflat ceva ce banuiam dar nu am vrut sa cred ca se va adeveri . Bebe are hernie. Da stiu nu trebuie sa ma ingrijorej asa de tare dar credeti-ma ca numai pot .. Am sperat ca problemele noastre se vor termina in sf dar nu e asa. Maine trebuie sa ma duc cu el la o clinica sa vb cu un chirurg sa vedem ce e de facut. Trebuia sa vb cu voi si sa va spun pt ca numai rezist. De data asta am intrat rau de tot in butoi ... Nu vreau sa vb cu nimeni de asta .. asa ca m-am gandit ca poate imi va face bn sa va zic voua

In afara de asta ne-a mai spus ca a crescut are 50.5 cm si 3350 gr .. ceea ce este f bine. A luat intr-o luna 1220 gr.

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am intrat doar sa va spun ca Dastefa e la Bucuresti si din primele concluzii ale medicilor de acolo cica n-ar fi vorba de pneumonie stafilococica dar ca nu stiu nici ei sigur, maine ii vor face un RMN ca sa obtina mai multe informatii!
A spus ca ii este dor de noi!
"Si noua de tine", i-am raspuns!
Doamne-ajuta sa fie vestile bune maine!

Cat despre ajutorul din partea noastra a spus ca deocamdata e ok, o sa vada mai incolo in functie de cat timp trebuie sa stea in spital probabil...

Noapte buna printeselor!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

de info

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua! am cap asta de recuperat, dar cand ma intorc de lc dct. am intrat un pic sa facem cinste
ca de azi facem 3 lunite! si noi dar si colicii!!!!!
ne ducem la dct sa vedem cat a luat intro sapt de cand e pe lp. ca inainte nu mai luase nik in 2 sapt cu sanul meu.
o zi buna va dorim!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Am vazut si pozici noi cu patriot si cu o mamica taaaaaaare sexy aici

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

multumim multumim,

ma prosteam si eu!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la multe lunite petru catalin
multumim de tratatie lui mami

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

m-am jucat cu semnatura, ia sa vedem... cum da?

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei care v-a pus pe jar cand nici nu va asteptati(01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

superba

o printesa grabita...

Mergi la inceput

unboticutz,linioara bn ati renenit
unboticutz,tare povestioara
miki superbe pozele de la botez
elefantica o printesa ai tu akl

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

evyme ce frumi ati fost la nunta!
macar acum mi-am amintit sa-ti spun ca iti sta foarte bine costumatia pt botez...imi placi

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

eu nu am vazut poze de la nunta ei...pls

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna ziua! am cap asta de recuperat, dar cand ma intorc de lc dct. am intrat un pic sa facem cinste
ca de azi facem 3 lunite! si noi dar si colicii!!!!!
ne ducem la dct sa vedem cat a luat intro sapt de cand e pe lp. ca inainte nu mai luase nik in 2 sapt cu sanul meu.
o zi buna va dorim!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

la multe lunitze!sa cresteti mari si voinici!
multumim de tratatie!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

mariucasara A fost tare faza cu nora si generele care te vor barfi pe forum

xela_07 si eu am aceeasi problema cu tinutul in brate, dar din partea soacra-mii, care-mi spune mereu c-o sa-l invat in brate, dar in schimb nu pierde nici o ocazie sa-l tina si ea in brate

decenuela m-a amuzat gura imensa de cozonac din biserica Eu m-am emotionat in biserica in clipa cand a zis preotul ceva de copii si parinti, nu mai stiu exact ce, spre sfarsitul slujbei, si mi-au dat lacrimile vezi aici Si eu vreau sa-i fac o nunta frumoasa, dar imi place sa cred ca voi fi o soacra buna, care se va intelege cu nora

alexutzzza de aprecieri

bea LML lui Ivan! Multam de cinste!

mamidepuiuti acum ca ai explicat ce inseamna titulatura ta imi place la nebunie!

linioara pt ce este polyvital? Eu folosesc pompa manuala de la Avent si mi se pare minunata; ea m-a scos din belea cand imi facuse fi-miu sfarcurile franjuri (vreo 2 saptamani i-am dat doar lapte muls cu pompa) Nu stiu sa-ti zic de alte pompe...

lorex daca uiti detalii de la nastere, dar ti le aduci aminte alta data, de ce nu incerci sa scrii povestea asa cum ti-o amintesti acum si s-o completezi de cate ori iti mai amintesti altceva? Eu m-am apucat sa scriu dinainte sa nasc si pana am postat-o pe net am tot scris la ea

Nik0le imi pare rau ca ai avut o zi agitata. Uite o ca sa treaca

Pustiu sta in casa imbracat doar in body si pantalonasi cu laba. Noapte il invelesc cu o paturica pana la subrat. Cand iesim afara il imbrac cu o bluzita, pantaloni si gecuta peste hainele de casa. De obicei am cam 22-23 grade in camera... Nici mie nu-mi place sa-l infofolesc.

Trimit polologhia asta si nu stiu cand mai revin, ca da semne de trezire si cred ca-l bag la baita, apoi papa si apoi daca reusesc nani mai intru, ca mai am jumate din cap. trecut de recuperat

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

cris m. aici am vazut pozele

asa creste Alex

Mergi la inceput