Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ieri am fost cu fiimiu mic la mine la serv...mamaaaaaaaa ce cuminte a fost! nu-mi venea sa cred......a zambit tuturor,le-a ciripit pe limba lui cate ceva,le-a aratat cum gandaceste ... nu a fost impresionat ca erau vreo 10-12 persoane necunoscute in jurul lui ce incercau sa se prosteasca unul mai tare ca altul ... a stat in brate la cine a vrut sa-l ia,fara nici o problema... a zambit tot timpul...iar je [cioara ] ,ma umflam in pene ca un curcan/curca de la atatea laude......demonstratia a durat cam 30 de min,dupa care ne-a lovit foamea si ne-am cerut drepturile,doar suntem barbati,dom'le!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

bravo alex! fa-o mandra pe mami!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

nu stiu cum sa facem cu votarea ptr INTALNIRE pe prima pagina.
deci: io votez week-end, oricare dupa 24 (avem botez), IOR sau: week-days, oricare, Herastrau. ora:cam 10-11.
voi?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

oricand....si tineretului ar fi fain

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Multumesc mamidepuiuti, cris.D si bubu!

welcome back blue rain si tanaion!

decenuela - vreau poza cu mama ta

myky - sa fie sanatos, sa creasca mare Petru!

am luat un nurofen pt raceala ca m-a prins si pe mine!
are ceva?

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui evyme

mariucasara A fost tare faza cu nora si generele care te vor barfi pe forum

xela_07 si eu am aceeasi problema cu tinutul in brate, dar din partea soacra-mii, care-mi spune mereu c-o sa-l invat in brate, dar in schimb nu pierde nici o ocazie sa-l tina si ea in brate

decenuela m-a amuzat gura imensa de cozonac din biserica Eu m-am emotionat in biserica in clipa cand a zis preotul ceva de copii si parinti, nu mai stiu exact ce, spre sfarsitul slujbei, si mi-au dat lacrimile vezi aici Si eu vreau sa-i fac o nunta frumoasa, dar imi place sa cred ca voi fi o soacra buna, care se va intelege cu nora

alexutzzza de aprecieri

bea LML lui Ivan! Multam de cinste!

mamidepuiuti acum ca ai explicat ce inseamna titulatura ta imi place la nebunie!

linioara pt ce este polyvital? Eu folosesc pompa manuala de la Avent si mi se pare minunata; ea m-a scos din belea cand imi facuse fi-miu sfarcurile franjuri (vreo 2 saptamani i-am dat doar lapte muls cu pompa) Nu stiu sa-ti zic de alte pompe...

lorex daca uiti detalii de la nastere, dar ti le aduci aminte alta data, de ce nu incerci sa scrii povestea asa cum ti-o amintesti acum si s-o completezi de cate ori iti mai amintesti altceva? Eu m-am apucat sa scriu dinainte sa nasc si pana am postat-o pe net am tot scris la ea

Nik0le imi pare rau ca ai avut o zi agitata. Uite o ca sa treaca

Pustiu sta in casa imbracat doar in body si pantalonasi cu laba. Noapte il invelesc cu o paturica pana la subrat. Cand iesim afara il imbrac cu o bluzita, pantaloni si gecuta peste hainele de casa. De obicei am cam 22-23 grade in camera... Nici mie nu-mi place sa-l infofolesc.

Trimit polologhia asta si nu stiu cand mai revin, ca da semne de trezire si cred ca-l bag la baita, apoi papa si apoi daca reusesc nani mai intru, ca mai am jumate din cap. trecut de recuperat

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

cris m. aici am vazut pozele

asa creste Alex

multam

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Alecsa, bafta cu buricutzul, sa fie bine!

Gata, acu chiar inchid, plec la coafor!

_

Mergi la inceput

iuria sa fii cumintica la botez
tanaion
la multe lunite puilor de ieri si azi(multam de tatatie miki)

o printesa grabita...

Mergi la inceput

sunt la zi,deci plec la plimbare
PS blue rain bn ai revenit

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Multumesc mamidepuiuti, cris.D si bubu!

welcome back blue rain si tanaion!

decenuela - vreau poza cu mama ta

myky - sa fie sanatos, sa creasca mare Petru!

am luat un nurofen pt raceala ca m-a prins si pe mine!
are ceva?

_

uite aicihttp://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2012
de ce nu iei paracetamol simplu?
multa sanatate sa ai!

asa creste Alex

Mergi la inceput

mesaj postat de aka, la odiseea fulgusori de 2009, la care mai activeaza dastefa de cand era gravi cu daria: "am ajuns ieri la Mihaela. e inca pe medicatia de la Iasi, maine vor sa-i faca o tomografie sa vada exact ce e acolo. spune dr. ca la o infectie cu streptococ cum se presupunea la Iasi, sunt afectati ambii plamani, pe cand la Miruna doar unul are probleme. tomografia o va face maine. probabil dupa tomografie se va hotari daca se va face operatie. aseara spunea Mihaela ca trebuie sa-i puna un cateter pe o vena centrala sa poata continua tratamentul, nu reusisera sa mai faca la manute, picioruse. Daca o vedeti pe Mirunica, e o scumpa, are niste falcute iti vine sa le mananci. si e o frumoasa...
n-as stii ce sa va spun despre banii, i-am spus de propunenea voastra, ea spunea ca deocamdata are cate ceva. Dar eu zic ca stim cu toatele ce inseamna o internare, ce implica din acest punct de vedere. nu mai zic ca ea e de o luna internata. zic ca nu poate strica."

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lorex

asa creste Alex

Mergi la inceput